+1 oy
628 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Söyle bakiyorumda Kaynanalar çok sağlam kime baksam önce gelinin annesi ölüyor benim annemde hasta her hastalık var şeker tansiyon kolesterol vs kaynanam bahçede abdest alır tepesinden kar yağarken bahçede abdest alır biz soguk su ile ayağımızı yikasak tuvaletimizi tutamayız kaynanam hiç hasta olmaz soğuk işlemez hiç hastalık ne bilmez , sağlam dirençli sağlıklı olmak bizim elimizdemi yoksa bünye ile alakalı mi 

27 Cevaplar

0 oy
(3,895 puan) tarafından
Onlar eski toprak cnm.
-Reklam-
0 oy
(1,784 puan) tarafından
Kız ne alaka benim kaynana 35 inde ölmüş Allah rahmet eylesin annem 42 yaşında halen yaşıyor Allah uzun ömür versin bütün annelere :)
(1,784 puan) tarafından
Hmm bende 23 yaşındayım 6 aylık oğlum var
tarafından
Ne güzel erken yaşta anne olmuşsun canım kendinle bir arkadaş gibi büyüteceksin büyüyene kadar benimki ben yaşlanacagim:-D
(1,784 puan) tarafından
Valla bende kendim için öyle diyorum keşke daha erken evlenmseydim diye
tarafından
Senin yerinde olsam bende erken evlenmek isterdim ama 30 yaşında evlendim keşke bir kaç yıl daha bekarligin tadını cikarsaydim diyorum :-D:-D
(1,784 puan) tarafından
Bazen de keşke hiç evlenmseydim diyorum değişik bı ikilemdeyim shsjsj
0 oy
(1,453 puan) tarafından

Bende de tam tersi annemin maşallahı var kaynanam her gün hasta :)

tarafından
En azından sana karisamiyordur :-D
(1,453 puan) tarafından
Sağolsun hasta olmasa da karışmaz :D
0 oy
(9,610 puan) tarafından
O hastalık bünye meselesi ölümde Allahin emri yani kız anasına oglan anasına bakmiyo 
0 oy
(704 puan) tarafından
Bu hiç olmadi bence o na bakarsan benim annemin bir çok hastalığı var yerden kalkamıyor e ama yengem için ise yinede aynı değişen bisey yok bence bakış açısı 
tarafından
Baban mi yipratti acaba anneni benim kaynanam iş görmemiş hep pispislanmis öyle büyümüş çok sağlam karlı suda abdest alır üşümez bile annem yerinden kipirdayamaz onuda annesi babam kaynanası hor kullanmis
(704 puan) tarafından
Yemin edrim tam dediğin gibi benim durumum ama herkesin öyle olduğunu düşünmüyorum yani erkek annesi hastalanmaz diye busey yok bende
0 oy
tarafından
Benim anam turp gibi bi hastalik yok şükür kaynanamda baya hasta rabbim uzun ömürler versin insallah kaynanami anam gibi severim:)
tarafından
Maşallah diyelim ozaman annende erkek evlatta var mı :-D bende seviyorum kaynanamı karışmadığı zaman karıştığında soğuyorum kadından
tarafından
Evt 2 erkek var annemin kaynanam 6 erkek jsjsjsjjs iyi iyi bari fazla muhattap olmasan araniz pek sogumaz ☺️☺️
0 oy
tarafından
Yok canm öyle bişey biraz alışkanlıktan kaynaklıdır benm erkek kardeşm var bu durumda nolcak :)) 
tarafından
Bilmiyorum ki benim şahit olduklarim bunlar :-D bende erkek annesiyim ama yeni nesil anneyim sağlıkli olacağımı dusunmuyorum

İlgili sorular

+1 oy
36 cevap 1,700 göst.
22 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Hayalseveranne77 (535 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 300 göst.
6 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Anneadayi54 (969 puan) tarafından soruldu
0 oy
43 cevap 1,869 göst.
17 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
18 cevap 405 göst.

Kategoriler

1,470,880 soru

24,091,501 cevap

331,773 kullanıcı

...