0 oy
253 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (964 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Merhaba hanımlar.ilk oğluma eşimin dedesinin ismini koyduk.esim de yanınaa  istediği bir ismi koydu sorun etmedim( Ramazan Adar koyduk).simdi 2.oglum olcak ben de babamın ismini koymak istiyorum . Madem büyüklerden koyduk benmkinin neyi eksik diyorum şaka bir yana :Dyillarca beni okuttu etti mutlu edim onu diyorum yani bir yanım öyle diyor bir yanımda boşver başka isim koy diyor . Babamın adi Abdulhay ama ben biraz kibar halini Abdullah i koyayım diyorum siz olsanız koyar mısınız ? Bir diğer sorum ise düşündüğüm diğer isimlerden hangisini tercih etmeliyim?

1. Abdullah - Aras Abdullah

2.Ali -Alihan 

3.Baran - Baran Ali :D

Aslında 2 ismi hiç sevmezdik ben de eşim de tek isimden yanaydik  ama nedense büyük konusmamak lazımmis.Sizce hangisini tercih etmeliyim?

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Eğer eşinde razıysa sadece Abdullah koyabilirsin canım 
(964 puan) tarafından
Eşimle paylaştım bişey demedi sadece tam ismini koy Abdulhay koy utaniyon mu değiştirip katiyon diyr şakaya vurup.  Ama babamı o isimle de anarlar yani göbek adı gibi bişey
-Reklam-
0 oy
tarafından
Aras Abdullah hiç güzel gelmiyor kulağa canım .

Ali tek başına güzel yada baran
(964 puan) tarafından
Eşim de bu iki ismi sevdi.Baran Kürtçe olduğu için zafi var ilk ogluma Kürtçe 2.jsjm koydu
0 oy
(964 puan) tarafından

Diğer hanımlar nerde acaba bir yardımcı olun ya :)

0 oy
(4,867 puan) tarafından

Ben kimsenin ismini koymadım ne istiyorsam onu koydum oğluma :)

(964 puan) tarafından
İste net olarak çok sevdiğim bir isim olsa keşke. Kararsız olduğum için gitgellerim.
(4,867 puan) tarafından
Canım biz şöyle karar vermiştik eşim bir isim söyledi ben bie isim ve çınar toprak koyduk oğlumuzun ismini .. Bende onu hep benim oğlum topraktan yeşerecek filizlenecek büyük bir çınar olacak diye seviyorum hep kendimce bir hikaye ;)
(964 puan) tarafından
Yani bekarken Musab ismini çok istiyordm abimler koydu eşimde şimdi yok falan diyor başka da düşünmedim hiç bu güne kadar
0 oy
(2,977 puan) tarafından
Baran değilde boran olabilir canm oğlumun adı boran ❤
(964 puan) tarafından
Kürtçe olduğu için ona sıcak baktı normalde sevmez yeni dönem efe Berk bora yada boran gibi isimler
0 oy
tarafından

Abdullah cok çok güzel

Ben olsam hiç düşünmedn Abdullah koyardm :angel:
(964 puan) tarafından
Evet güzel isim aslında babama o isimle de seslenirler o yüzden o şekilde koymak istedim
0 oy
tarafından
Abdullah güzel canım ama babanı mutlu etmek istiyorsan  tam adını koy  ya da sen daha iyi bilirsin baban Abdullah koyunca da çok mutlu olur mu..

Diğer isimlerdrn de arası begendim ben baran ismini hiç sevmem 
(964 puan) tarafından
Yani fikrini alcam tabi o isimde koymami ister mi diye çünkü çevre tarafından o isimle de anılır
0 oy
tarafından
ALI BARAN DAHA KOLAY HOS SOYLENIYOR TERSi GARIP GELIYOR :))
(964 puan) tarafından
Aynen bu şekilde de de olabilir teşekkür ederim ❣️
0 oy
(3,504 puan) tarafından
Abdullah mükemmel bir isim ve anlamı da mükemmel bence sadece Abdullah olsun inşallah adını taşır da adıyla büyür paşa 
(964 puan) tarafından
Amin inşallah bende normalde tek isimden yanayım da ilerde sevmezse Aras ismi falan belki hoşuna gider tercih eder diye düşünüyorum
(3,504 puan) tarafından
Sen bilirsin canım ama tek Abdullah da güzel bı isim
0 oy
(3,192 puan) tarafından
Babanın adı neyse düzeltmeden dosdoğru koy. Yani da istediğin ismi koy. Abdülhay karan gibi mesela 
(964 puan) tarafından
Tam ismi hoşuma gitmiyor işte :) yani çevrede Abdullah diye de anıldığı için düşündüm .
(3,192 puan) tarafından
O zaman Abdülhak koy tek tarafı değiştir

İlgili sorular

0 oy
30 cevap 758 göst.
0 oy
14 cevap 432 göst.
21 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde _GaRDeNYa_ (520 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 189 göst.
13 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde Reyhan.. (8 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 175 göst.
25 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Eymenciginannesi (216 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,885 soru

24,189,686 cevap

336,837 kullanıcı

...