0 oy
190 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kizlar soğan limonlu biseyler vardı bilenler yazabilirmi hafif öksürük ve grip napim?

5 Cevaplar

0 oy
(1,404 puan) tarafından
Kaç aylık canım bebegin
(1,404 puan) tarafından
Kuzum öksürük için ben kızıma elma kabuğu bir adet limon dilimi biraz ıhlamur ve bir  iki adet karanfili kaynattiyorum sonra içine bir çay kaşığı bal koyuyorum ılık ılık iciriyorum o iyi gelmişti biraz deneyebilirsin. Soganida ortadan ikiye kesip içine karanfil batiriyorlardi bir kaç tane uyurken baş ucuna falan konuluyor burun tıkanıklığı için iyi geliyor diyorlardı.
tarafından
Ihlamur yaptım cnm sadece karanfil koymadım diğerleri aynı yaptım ya of çocuklar hasta olmasin
(1,404 puan) tarafından
Eğer burun tıkanıklığı varsa okaliptüs veya nane yagini sıcak suyun içine bir kaç damla damlat iyi geliyor burnu açıyor.
(1,404 puan) tarafından
Evet kuzum ya inşallah iyi olur biran önce Rabbim şifa versin. Öksürük için ballli karabiberde iyi geliyor onuda deneyebilirsin
tarafından
Şimdi koydum soğan karanfil bakalim
-Reklam-
0 oy
(9,077 puan) tarafından
Soğana mı karanfil saplayıp odaya koyuyolardı
tarafından
Soğana karanfil mi saplayım yani canım ortadan bolup
0 oy
(3,740 puan) tarafından
Canım eczanelerde satıliyo bebe viski var al göğüs kısmına sür gece yatarken çok iyi geliyor bide tereyağı erit pekmezle içir sabah ılık olarak
tarafından
Tamam cnm saolasin
0 oy
(2,203 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun, sarımsaklı kür var onu dene.. 4 5 yemek kaşığı zeytinyağının içine 2 diş sarımsak ez karıştır biraz dolapta beklesin bebeğin uyuyunca ayaklarının altına sür çorabı giydir.. sabaha hiçbirşeyi kalmaz inşaallah.. kendime bile yaptım işe yaradı.. Allah tez zamanda şifa versin 
tarafından
Ya çok saol cnm yapayım hemen
0 oy
(1,106 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım 
tarafından
Saol cnm ya

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 191 göst.
28 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 95 göst.
23 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sevde Meva (17 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 249 göst.
11 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Glcnm (266 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 116 göst.
5 Ekim 2023 Diğer kategorisinde duygumiray (515 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,494,558 soru

24,416,566 cevap

351,282 kullanıcı

...