0 oy
199 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (58 puan) tarafından
Benim eşim tatlı şeyleri çok seviyor sık sık yer ama az yer kaç gündür bişey yapmadım artık deşik yapayım dedim sizinde tarifimiz varsa resimli olursa sevinirim 

8 Cevaplar

0 oy
(22,057 puan) tarafından
Ağlayan kek yap kiz :D
(58 puan) tarafından
Ben çok şey yaptım hem severimde belki sizin bildiğiniz bişey vardır diye sordum
(22,057 puan) tarafından
Yok askom ya standar seyler hep:D
-Reklam-
0 oy
(1,576 puan) tarafından
https://www.nefisyemektarifleri.com/video/cay-yanina-basit-kurabiye-yapimi/

Ben çikolatasını antep fıstıklı kullanıyorum. Hem fıstkklı hem cevizli oluyor kurabiye. Bunun üstüne tanımıyorum, kilo almamak için yapmasam da canım çekti şimdi. :)
0 oy
tarafından
Canm ben bazen normal tepside kek yapıyorum arasını acıp krem santı koyuyorum üstünede pasta kreması pasta süsüylede süsyüyorum cok güzel oluyor prarik hemde
0 oy
(850 puan) tarafından

Ay evet benimkide öyle ben kilo almıyim diye evdeki malzeme hemen bitmesin diye yapmıyorum. O benden sürekli tatlı pasta istiyor :D iki kişiyiz bide küçücük tepside bir iki günlük idare edicek nasıl tatlılar olabilir acaba ya 

0 oy
(599 puan) tarafından
Üç kaşık tatlısı var canım hem köşkü hem pratik 
0 oy
tarafından
Profiterol efsaneee.  
0 oy
tarafından

Lezzeti damak çatlatan elmalı pasta - nefis yemek tarifleri ben hindistan cevizi katıyorum içine ve süslemesine damla çikolata kullanmıyorum. Herkes çok beğeniyor.

image

0 oy
(906 puan) tarafından
Kokostar pasta güzel oluyur 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 235 göst.
18 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 332 göst.
22 Şubat 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Kübra Ö. (811 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 400 göst.
20 Haziran 2020 Yemek-Tarifler kategorisinde Hanifem (552 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 108 göst.
18 Ekim 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Cnsu88 (88 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,970 soru

24,105,359 cevap

332,660 kullanıcı

...