0 oy
288 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar kuponları geçen ay yatanlar hepinizin Trendyol cüzdanı aktif miydi ? İlla aktif hale getirmemiz mi gerekiyor cüzdanı ? Ve illa para mı yüklememiz gerekiyor ? Para yüklemeden kaydet kazanı kullanamıyor muyuz ? Eğer öyleyse nasıl para aktaricaz ?

Bunların hepsi bir çelişki midir :D :D :D

4 Cevaplar

0 oy
(7,034 puan) tarafından
Bende surda beklim bari 
(815 puan) tarafından
Benim profilimde detaylı koleksiyon ve satıcı link paylaşı nasıl yapılır anlattım cnm
-Reklam-
0 oy
(5,572 puan) tarafından
Evet aktif hale getir. Yoksa alışveriş yapamazsin en azından içinde bir lira olmalı. Her hangi bir banka karttan atabilirsin
(5,572 puan) tarafından
Anladım canım. Eşinin kartı falan yok mu ne olur ne olmaz diye para at . Yirmi beş liralık koleksiyon u yapmayacak misin
tarafından
Yapicam ama bana neden yüklenmedi acaba 10 lira
(5,572 puan) tarafından
Bilmiyorum. Eğer 25i yaparsan mecburen para ekliceksin. Verdiği 25 lira kuponla bişey alamazsın
(3,549 puan) tarafından
Ya kızlar koleksiyona akledğim ürünü biri alıncamı kupon yatar be arkadaş öle dedi dündendr uğraşıom yazık banaa:(
(5,572 puan) tarafından
Kargo parası da var. Onu sen vereceksin
0 oy
(14,957 puan) tarafından
Cüzdanın aktif olması lazım canım zaten numaranı yazınca 10 TL veriyor 
tarafından
Evet evet yaptım ama hala 0 yazıyor
tarafından
Valla bana 10 TL fln vermedi
tarafından
Ben şimdi sordum canım kaydolunca olan kampanya bitmiş o yüzden en az 10 TL yüklememiz gerekiyormus
(14,957 puan) tarafından
Gün içinde yatabilir kızlar.
(14,957 puan) tarafından
Yaaa tüh olsun 10 yükleyin geri atarsınız karta
0 oy
(815 puan) tarafından
Trendyol cüzdanını aktif etmen gerekiyor cmm Telefon numarasınla eğer aktif etmezsen kupon yatmaz cnm 
(815 puan) tarafından
Oluyor cnm parada olmasa ama trendyol cüzdanını aktif etmen gerekiyor kural gereği bu cnm
tarafından
Aktif zatn cuzdanim
tarafından
Peki  kuponları kazandık diyelim nasıl kullaniliyo kupon ben orayı anlamadım:) tek
(815 puan) tarafından
O zaman kuponun tanımlanır cnm bu gece link atmaya başlıyoruz cnm Trendyol asistana sordum
(815 puan) tarafından
Kuponu kazandın diyelim cnm 25 tl alışveriş yapıcaksan 13 tl kargo parası ödüyorsun cnm 75 tl alışveriş yapıcaksan sadece 50 tl ödüyorsun yani alışveriş yapıcağın zaman trendyol cüzdanına para yüklemen gerekli

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 173 göst.
25 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde Kurabiye canavarim (701 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 122 göst.
7 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,319 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 56 göst.
28 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Pamuk prenses (1,047 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 70 göst.
13 Haziran 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Canikom (1,172 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,842 soru

24,050,068 cevap

329,623 kullanıcı

...