0 oy
298 göst.
Diğer kategorisinde (244 puan) tarafından
Kızlar böcek fobisi olan var mı internette falan gördüğümde bile kaşıntı basıyor bi ara üstümdeydi ve çok ağlamıştm bebeğimi emzirirken uyutmak için karanlık bi odada emziriyordum elime hafiften bi kaşıntı geldi başta kıl zannettim çünkü genelde oluyor öyle elimle ittim baktım gitmedi sonra telefon ışığıyla bakim dedim baktm ki böcek sonra elimden atarken bi anda yataktan fırlayıp ayağı kalktm böceği odada aramaya başladm sonra kardeşim durup saçında dedi deli danalar gibi o yana bu yana kaçmaya başladım vallah öyle böyle değil baya ağladım sonra annemler falan güldü aslında bu gülünecek bişey değil insanın korkuları olabilir ve tüylerim diken diken olmuştu zaten önceden de gece dörtte tuvallette böcek var diye eşimi uyandırıp ordan almasını söylemiştim ya benim gibi olan var mı yazarken bile gözlerim doldu ve tüylerim diken diken 

13 Cevaplar

0 oy
(12,271 puan) tarafından
Geçmiş olsun 
(244 puan) tarafından
Sağol canım bu tip korkular nasıl yeniliyor ya resmen görmek istemiyorum böcek kaşıntı basıyor of öyle bişeyki her yerdedir vardır yani
(12,271 puan) tarafından
Canım bende de var korkularının üzerine GİTMElisin bence
-Reklam-
0 oy
tarafından
Fobi bu komik bişey değil bence bendede kedi fobisi var
(244 puan) tarafından
İnan bende kendi köpek böcek ve bu tuvalet kenarlarında olan ayaklı örümcekler bunların fobisi var ve atlatamıyorum ya zaten bunlar her yerdede var gördükçe kaşıntı basıyor tüylerim diken diken oluyor belki yılandan korkmam ama bunlardan korkuyorum nasıl yenicem bu  korkuyu of ya
0 oy
(3,192 puan) tarafından
Bende aynıyım çok korkarım. Ama insanlar dalga geçer yapcak bişey yok.
(244 puan) tarafından
Of :((((( bide küçücük şeyden korkulur mu demeleri yok mu
(3,192 puan) tarafından
İşte o öyle olmuyor korktumu korkuyorsun büyüğü küçüğü yok.
0 oy
tarafından
Eltim var . Örümcekden korkuyo oda. Banyoda kucucuk bı orumcek sırtına cıkmıs oda elınde jilet vrmıs o anda o anlık refleksle sırtını kestı 5 6 tane dikiş var sırtında 
(244 puan) tarafından
Geçmiş olsun ya gerçekten öyle oluyor çünkü ben bebeğimi emzirdiğimi bile unutup yataktan fırladm oda korktu yavrum
tarafından
Allah yardımcın olsn ınsallah canm
(244 puan) tarafından
İnşallah canım
0 oy
(1,784 puan) tarafından
Okurken kendimi senin yerine koydum ister istemez kaşıntı tuttu aşırı korkarım ve tiksinirim gorumcemin evinde gördüm bı kez korkudan kaçayım derken yüz üstü yere kapaklandim bı kere de teyzem gölde kaldık yer yatağı açmıştı eşimle bana tam kafamı yastığa koydum gözümün önünden pıt pıt geçti yasigin altına girdi hamileydim bide yataktan nasıl fırladım hatırlamıyorum eşim kalktı böceği attı korkmaz çünkü bende daha sabaha kadar uyuyamadım korkudan yani seninki de çok normal hatta az bile tepki vermişsin ben olsam bayılırdım heralde :dd
(244 puan) tarafından
İnsanların bazı şeylere korkusu olması gerçekten çok kötü bişey benim bazı konularda korkum var napim ama ya korkağım işte
(1,784 puan) tarafından
Korku değil aslında tiksindigin için korktuğunu saniyosun bı kıl bile olsa huylaniyoruz düşün ve banada çok gulmuslerdi eşimde teyzem de anneme anlattım o bile dalga geçti ama ben hayatta böcek görsem kacicak yer ararım olduremem bile
(244 puan) tarafından
Bilmiyorum ya hemen kaşınıyorum bide üstümdeydi 2 gün boyunca her yerim kaşındı şimdi bile hala saçıma dokunduğmda aklıma geliyor :(
(1,784 puan) tarafından
Benide şuan kaşıntı tuttu sanki vücudumda geziyolar gibi düşünme aklına da getirme ben seni çok anlıyorum
0 oy
(713 puan) tarafından
Nette görse. bakmaya bile tahammül edemiyorum çok kötü oluyorum
(244 puan) tarafından
Bide her yerde varlar ya :(
0 oy
(12,959 puan) tarafından
Fabim yok hobim var gördüğüm yerde terliği basıyorum ;) 
(244 puan) tarafından
Ay Allah seni
0 oy
(775 puan) tarafından
Benimde fare fobim var. O yuzden cok iyi anliyorum cnm seni:(
0 oy
(303 puan) tarafından
Ayhh ben benn :( Çokk kötü bişiy yaa acayip bi şekiilde adı bile anılsa bitiyorum bende evde eşim varsa ona aöyleriim yoksa komsuyu cagırırım kii var bunları yapmışlığımm kelebek fobim var mesela kii gördüğüm anda kalakalıyorum öylece 
0 oy
tarafından
Ben de fareden korkarim bocek gorunce eziyorum buyuk de olsa korkmam da farenin adini bile duyunca tuylerim diken diken oluyo
0 oy
(1,106 puan) tarafından
Bende böcek gillerden karınca fobisi var ☺ bende gördüğümde üstümde basımda aynı tepkiyi veririm 
0 oy
(1,295 puan) tarafından
Valla bende öyleyim ya cok korkuyorum
0 oy
(3,417 puan) tarafından
Ayy beninde var üstelik mutfağımda böcek çıkıyor inan akşamları mutfak girmek istemiyorum dün gece 4 de su içmeye girdim tam 5 tane böcek gördüm hemen üstlerine ilaç sıktim sabah her biri bir yere olmuş onları nasıl çöpe attım bilmiyorum bir saat yemek yiyemedim 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 248 göst.
28 Nisan 2024 Diğer kategorisinde fatos18 (2,056 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 174 göst.
29 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,340 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 280 göst.
14 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,340 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 281 göst.