+1 oy
806 göst.
Diğer kategorisinde (10,885 puan) tarafından
Altin dolar euro düşüyor  

Insaallah düşüşte sabit jalir Bi daha çıkmaz 

milletçe zor zamanlardan geciyoruz 

Fahreddin Koca

10 Cevaplar

+2 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Umarım düzelir ama gıdaya yaptıkları zam ı geri çekmezler 
tarafından
Esom onu da niye yükseliyor deyim çünkü bu yıl çiftçilik %de 80 zarar etti çekirdek buğday  çiftçi ürün elde edemediği için fiyatları yükseldi e çekirdek yağ buğday makarna un bulgur oluyor haliyle onlarda yükseliyor :(( bizzat bunların içinde olan birisi olarak biliyorum biz de ekiyoruz tarım kredi kooperatif i bizzat böyle söylemişti burda çiftçi ile görüşüp
(10,885 puan) tarafından
Aşkım sen bu işlerden iyi anlıyorsun Rabbım yardimcimiz olsun
tarafından
İlknur bunu bir kere daha yazdım linç yedim yine yicem ama hala aynı fikirdeyim tr dışa bağlı bir ülke haline getirildi herkes memur olma peşinde masa basi iş bekliyor eken biçen üreten bir toplumduk ama şimdi bunu yapan yok en basiti çok yakın bir zamanda zanaatkarlik olan mesleklerde bitecek çünkü herkes aman çocuğum üni bitirsin diye cabaliyor eli iş tutsun mantığı yok e bu halede böyle böyle geldik
Vallahi altında baya bir üzerine koymuştu eşim 10 dk önce mesaj attı altın düşüyor diye yemin ederim sevindim çünkü ulkece perişan oldu insanlar
(10,885 puan) tarafından
Kokusunu Annesi alnından öpüyorum
tarafından
Ablacım biliyorsun çiftçilik yapıyoruz biz ve herseyi biliyorum zamların geleceğini biliyorduk ta yazdan çünkü tarım kredi başkanı demişti ürün yok zam gelecek gıdaya diye şuan Erzurum da kar yok yağmur yok herkes perişan seneye de kuraklık olarak mahsul olmayacak diye:(( içinde bizde varız bunun

Esom hayır haklısın kuzum bilmeyen insanlar linç ederler
Haklısın gübre tonu olmus 13 bin bildiğin bo. k ya bo.k ee adam diyor ki bana 100 milyarlık gübre 100 milyarlık tohum mazot tarım ilacı lazım ina verene başka biseh ederim diyor
Devlet bir el atsa buna çiftçiye bir destek verse gör bak ne zam kalır ne fiyat artışı e elin gavuru da tabi zam üstüne zam getirir fiyat artırır:/

Cidden öyle bak eşime dedim düşsün düşsün diyor bizler idare ederiz ya kalabalık aileler durumu olmayanlar ne etsin diyor haklı
-Reklam-
+2 oy
(158 puan) tarafından
Malasef seçilen politika çok yanlış oldu ins sonumuz güzel olur.tl yi dolara endekslediler eger millet dolarını bozdurmazsa halimiz perişan.arti doları olanlara dendiki şuan bozdurun faize yatırın biz dolardan edeceğiniz karı devlet olarak oduyecez dediler şuan.peki karı devlet nasıl oduyecek malasef TL basmak zorunda kalacak ve paramız daha çok değersizlesecek yada vergilerle karşılayacak.tarim,hayvancılık malasef bitirildi.gubre fiyatı uctu,mazot uçtu,çoğu ürüne kota kondu insanlar belli bir dönümden fazlası ekemiyorlar yasaklandı.evet herkes çocuğu memur olsun istiyor çünkü köyde para kazanamıyor güneşin anlinda çalışıp sabah ezanından önce kalkıp akşam ezaniyla eve giriyorlar emeklerinin karşılığını alamıyorlar aracılar para kazanıyor bu millet nasıl çocuğuna çiftçi olsun desin tabi oku tertemiz maaşını al der.cifciye destek vermek sart aracıları aradan çıkarmak direk kazancı çiftçi kazanmak zorunda.stokculairi yok etmek lazım.gencler bilinçlenmeli bütün pazarlarda üreten olmayız.ins çocuklarımız üreten bı nesil olur oda biz anneler sayesinde olur
(10,885 puan) tarafından
Zaten üreten Bi millet olmaktan cikarildik dışa bağımlı olduğumuz için bunları yaşiyoruz
+1 oy
tarafından
Valla eşimi battı gerisini bilmem 

Üzüldün mü deseler yok derim 
tarafından
İsmiaşk= ders alirmi bilmem ama gece gündüz eşşekk gibi çalışacak şimdi. Çünkü ben dedim batirirsan asla hiçbir şeyden kismam nasıl ödersen öde diye.
Valla busem ben çok karşıyım böyle şeylere ama sözümü dinletemedim arkadaş yolu bokkk yolu milleti dinledi battı şimdi gelsin kurtarsın arkadaşı
tarafından
Haram değil canım biz dolar almıştık ama baya uzun zaman oldu
tarafından
100 bin kredi çekti dolar aldı şuan 65 bin kalmış korkudan soylemiyo uygulamadan gördüm
tarafından
Huzursuz anne dolar tekrardan yükselir eşinin üstüne gitme bu kadar
Ve arkadaşlar dolara yatirim yapmak neden haram ?
tarafından
Minikannee cnm bizim çocuğumuz var birikim yapmamız gerekiyor borç batağına girmemiz değil. Valla hiç umrumda değil ister batsın ister çıksın. Söyledim ben ister trilyon kazan bir TL istemiyorum yada batır ilgilenmiyorum diye
+1 oy
(6,077 puan) tarafından
Örtülü faiz arttırımı oldu düşüş geçici gibi gözüküyor çan biyerde kırılacaktı kırıldı ama tırmanış devam eder zannımca 
(10,885 puan) tarafından
Öylemi diyorsun bende Bi ara sevinmistim
(6,077 puan) tarafından
Yani ekonomist değilim ama anladığım kadarıyla buda kalıcı bir çözüm değil max 1 hafta 10 güne tekrar yükseliş görürüz
(6,077 puan) tarafından
Yoo baya faiz yükseltti :) merkez bankasını dahada dibe soktu.. Yani önümüz aydınlık değil sevinmek mantıklı değil zamlar gelmeden önce durdurmadıda şuan durdurduysa birileri zengin oldu işte.. 1 hafta 10 güne yükseliş tekrar başlar
+1 oy
tarafından
Burda önüne gelen ekonomist okuyunca sinirleniyorum ben kaçar . Hayır her ağzı olan yorum yapıyor ya
tarafından
Artı da veremiyorum devlete karşı olmuşlar maşallah
0 oy
tarafından
Az önce post açtım. Daha çok yükselecek dediler. Herkes hemfikir
(10,885 puan) tarafından
Insaallah dedikleri gibi olmaz
tarafından
Ay hiç bilemiyorum yaa :(
(1,950 puan) tarafından
Dolar 24 u gorecek kimse inanmasa da oyun oynuyor çıkıp konuşarak.
(10,885 puan) tarafından
Yavv Bi bitin gidin yaaa uyarı verecek ne var bunda Admin ağzınızın payını vermedi mi
(1,950 puan) tarafından
Niye uyari yedim ben şimdi.
(10,885 puan) tarafından
Canı sıkılıyor yavrumun ne yapsin
(1,950 puan) tarafından
Kim veriyor anlasam bir de. Millet neler konuşuyor.
0 oy
(1,581 puan) tarafından
Altınımız vardı su an zarardayız ama olsun yeter ki düzelsin şu ortalık da hiç önemli değil 
(10,885 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Öyle valla benimde altinlarim  var hiç aklıma bile gelmiyo millet aç açıkta millet battı valla
(1,521 puan) tarafından
Biz bugün akşam üstü bozduk şimdi düştü şükür zararımız yok azda olsa karimiz var
0 oy
(45,023 puan) tarafından
Ayyy inşallah ya inşallah 
(10,885 puan) tarafından
Insaallah duamız bu yönde
0 oy
tarafından
Eşimle sevindik vallahi evi yaptıramadık bı türlü çok pahalı diye bakalım fırsatçı nalburlar yarın dolari bahane edip aynı fiyatı söyliyicek mi
tarafından
İnşaat malzemeleri aşırı uçtu geçen gün nalbur piyasa düzgün değil diye fiyat vermemiş Allah fırsatçılara ödun vermesin
(10,885 puan) tarafından
Amin valla bizde mecbur ara vermeden devam ediyoruz ama zararımız çok inşaallah  satarken kar ederiz
tarafından
İsmiask Aydın'da nerde yapıyorsunuz :)
(10,885 puan) tarafından
Bilmiyorum desem inanırsınız  eşimde burda değil sorayım tlfonunu evde bırakıp gorumceme gitti
tarafından
Yok önemli değil merak ettim semt olarak. Merkezde pek yok ondan sordum ilçeleri mi diye.

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,471,291 soru

24,096,734 cevap

332,127 kullanıcı

...