0 oy
157 göst.
Diğer kategorisinde (75 puan) tarafından
Kizlar bugun doktora kontrolüm vardı ve gittim tansiyon yüksekliği çıktı tansiyonum 144 dedi hemn tansiyon ilaçlarına başlattı ve günde iki.kez.tansiyon ölctrup bana da haber vereceksin dedi aynı zamanda bebegin karin çevresi küçükmüş bende 3 haftadır kilo almamışım doktorum en çok ta tansiyonu daha dikkate aldi sknti olursa dogum olurmu bebegin kilosu 1.850 gram erken doğum olurmu tansiyon yüksekliğinden ve bide alfemat diye ilaca başladım günde üç kez bu ilacı alicakmism icim kötü oldu doktorum çok mu stres yaşıyorsun dedi evet dedim ev aile ortamından kaynaklı cevap yazarsanız sevinirim

2 Cevaplar

0 oy
(960 puan) tarafından
O ilacı banada verdi ben 2 tane içiyorum günde benim kasılmalırım için verildimerken doğumu önlemek için
(75 puan) tarafından
Him bende de var kasılmalar ama tansiyon için verdi
-Reklam-
0 oy
tarafından
Rabbim yardimcin olsun bacim benimde bu hafta kontrolum var 32 haftaligiz bakalim bize ne diyecek agrilarimda cok:(
(75 puan) tarafından
Bende vajinama aniden agri giriyordu ara sıra  bugün gittim.ve tansiyon çıktı smdi günde iki kez gidip hastaneye tansiyon olcturucem
tarafından
Benimde bacak aram cok agriyor resmen yürüyemiyorum o derece acaba benimkide tansiyondan dolayi mi
(75 puan) tarafından
Hakkına hayırlısı inslh sen gittiğinde güzel haber ler alırsın
tarafından
Amin insallah bacim cümlemizin rabbim saglikli sihhatli kucagina almayi nasip eylesin insallah

İlgili sorular

+1 oy
14 cevap 388 göst.
11 Haziran 2025 Aile & Aşk kategorisinde vellenizanim (1,131 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 182 göst.
15 Nisan 2024 Diğer kategorisinde prensbioglum (353 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 53 göst.
15 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Ayasa (1,306 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 314 göst.
13 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Ayasa (1,306 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,814 soru

24,130,258 cevap