0 oy
354 göst.
Diğer kategorisinde (70 puan) tarafından
Kızlar kastamonu sormuştum filan atama yerimiz belli oldu seydiler çıktı nasil orası güzelmi 3vleri dogalgazmi bilgi verirmisiniz

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Aaa seydiler bize yakın kız ☺
tarafından
Ne zaman geleceksiniz canim eşinin görevi ne
(70 puan) tarafından
Canım eşim pazartesi gelecek ben şubat bulur gelmem ev topla filan inşallah orada wv bulurum hemen. Eşim milli eğitim bakanlığında canım
tarafından
İnşallah canım hayırlısı olsun inşallah geldiğinde yaz bana bekli görüşürz inşallah eğer istersen ☺
(70 puan) tarafından
Tabiki inşallah geleyim yazarım elbette bilgin için teşekkürler canım benim
tarafından
Rica ederim canım ne demek ❤☺
-Reklam-
0 oy
(2,652 puan) tarafından
Bnde Kastamonulıyum cok gzl bi yerdir 
(70 puan) tarafından
Ya küçük galiba biraz baktimda
(2,652 puan) tarafından
Seydılere gitmedm de memleketim Kastamonu yani ama gzl bi yerdır memleketimın her ilcesı;)
(70 puan) tarafından
Güzeldir evet bakalım gidip görelim
(2,652 puan) tarafından
Sizin hayrlosı olsn inşallah
(70 puan) tarafından
İnşallah canim teşekkürler
0 oy
tarafından
Aaa annemın memleketi sevdiler ama hıc gitmedim:)
(70 puan) tarafından
ya biz gidelim bakalim
0 oy
(1,326 puan) tarafından
Memleket ve eski görev yerim evet doğalgaz var güvenli küçük bir ilçe ama soğuk bir yer herşey elinin altında merkeze en yakın ilçelerden merkezde kalır memur kesimi genelde memur servisi olur kaymakamlığın biz onunla gider gelirdik güzel sakın bir yer keşke bir daha donebilsek bak dertlendim akşam akşam :( 
(70 puan) tarafından
Gerçekten mi keşke donebilsen. Bakalım bizde severiz inşallah alışırız. Evleri kiraları nasil bilginiz varmi
(1,326 puan) tarafından
Bir sene ilçede kaldım bekar olunca o dönemde ilçe çok sıkıcıydı sonra merkeze taşındım kiralar iki sene önce 700 1000 arasındaydı ev konusunda sıkıntı yaşamazsınız bulursunuz dediğim gibi merkeze yakın olduğu için çoğunluk merkezde kalır ben ev konusunda sıkıntı yaşamamıştım yani oralı olmanın belki de avantajlıdır ama sorunsuz rahat bir yer 10 sene deseler bir 10 sene bile kalırım düşün yani çocuk falan varsa çok rahat buyutursun kavga gürültü olmayan biryer eşin ne iş yapıyor ?
(70 puan) tarafından
Ya çok iyi inş bizde sorunsuz Bi ev filan bulursa yerlesirim bilgin içinde teşekkürler canım. Eşim milli eğitim bakanligi okulda asci olarak atandi
(1,326 puan) tarafından
Orada toplamda yibo ilk okul ortaokul imam-hatip var ha birde anaokulu yani okulda az ama çok soğuk biryerdir en son geçen hafta seydilerdeki arkadaşlarımla konuştuğumda kar yagdigindan bahsetmislerdi ben severim memleketimi inşallah sende seversin canım dediğim gibi rahat biryer emin olabilirsiniz okullar kalabalık ta değil ama bu mevsimde taşınmak zor olur sizin için
(70 puan) tarafından
Evet canım taşınmak zor. İmam hatip ortaokulu. Okul yatilimi bilgin varmi birde cajim. İnşallah bizde sever alışırım hemen. Çocuklar küçük taşınmak zorlayacak beni sadece
(1,326 puan) tarafından
yurdu vardı diye hatırlıyorum ama okuldan ayrı biryerdeydi belki özel oalbilir tek yatılı yiboydu imam-hatip yurdunda ramazanda iftarları yapardık onuda ordan biliyorum yurt olsada en fazla kırk çocuk olur fazla birşey olmaz yani büyükşehirin bir sınıf toplamı kadar
(70 puan) tarafından
Ay iyimis ya teşekkürler bakalım 3sim pazartesi başlayacak ben anca şubat filan bulur gelmem
(1,326 puan) tarafından
Tam soğukta inşallah çocuklar hasta olmadan yerleşirsin
(70 puan) tarafından
Ya inşallah zaten biraz kırgınlık var hava değişiminde  nasil olcak bilmiyorum
0 oy
(1,390 puan) tarafından

Bana cok yakin seydiler:) çok küçük bir yer cnm dogalgaz var diye biliyorum 

(70 puan) tarafından
Ya bakalım bende alışırım heralde Ya.sogukmu
(1,390 puan) tarafından
Cok soguk malesef
(70 puan) tarafından
Ay yazın nasil acaba çok mu sıcak olur
(1,390 puan) tarafından
Yok cnm cok sicak olmuyor en azindan devrekaninin 3 ayi yaz 9 ayi kış resmen seydilerde çok uzak degil bize orada boyledir muhtemelen
(70 puan) tarafından
Tabi canım  bakalım Bi nasil olcak

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 177 göst.
26 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Gri Kedi (2,937 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 145 göst.
29 Nisan 2025 Kültür-Sanat kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 659 göst.
7 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Sekerportakali (2,140 puan) tarafından soruldu