0 oy
227 göst.
Diğer kategorisinde (112 puan) tarafından
Ksynanamls ayrni aoartmandayiz digr iki kaynimda aynı sitede aynı aoartman da değil ,ev sahibimiz rahatsiz ediyor tasiniriz diyo eşimde kaynanamın önünde bı ev var keisn oraya tasindircaklar öyle kötü bir insan ki hayatta istemiyorum başıma ağrılar giriyo ,5.kattayim o 1 de o halde beni o kadar rahatsız ediyoki hergun gelmemi gitmemi aynı ev gibi olmamızı istiyo eşim beni dinlemez ,kaynanamda isterse altımdan kanepeyi alır gider o derece bı insan ne yapmam lazım oraya taşınmak için bu eve taşınmak istemedim diye kocamla bosatacakti beni ,şimdi ne yapcam ben aynı ev gibi oluruz çok bunaldım agliycam,annemlere desem annem baya kızar ama onların dinleyeceğini sanmıyorum ,babam kabul eder eski kafali

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Tövbe yarabbim ya o ne karışıyo. Neyse sinirlenmiycem. 
(112 puan) tarafından
İnan sinirdne kafam agriyo ne yapcam sasiridm
-Reklam-
0 oy
(14,957 puan) tarafından
Başka bir ev bul onlar söylemeden ben burayı istiyorum de 
(112 puan) tarafından
Ev satın almıştık 2 ayince sattaik yakınına kiraya geçtik maddi dolaydan dolayı ,çok hoşuma bı ev gitmişti satın aldurmamk için resmen kocamla beni bosatacakti
0 oy
(337 puan) tarafından
Ya bu kaynanalar neden rahat vermiyo arkadaş birakin da insanlar da kendi baslarina bi aile olsunlar benim kendi ailem bile çat kapi gelmez haber verirler 1 2 gün önceden ben anlamiyorum ya ne kıymetli oğlanları var
(112 puan) tarafından
Demi benim ailem de öyle ama bunlar her an her dakika yan yana olalım diyo
(337 puan) tarafından
Saygısızlık bence

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 255 göst.
14 Mart 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 488 göst.
10 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde Öylebirisi (643 puan) tarafından soruldu
0 oy