0 oy
319 göst.
Diğer kategorisinde (1,075 puan) tarafından
Kizlar 1 buçuk yaşında kızım evde sürekli dibimde. Asla kendi oynamıyor. Babasına böyle yapmıyor sabahları öğlene kadar babası bakıyor kendi kendine oynuyormuş arada ama bana böyle yapmıyor. Sürekli eteğimi çekeliyor. Tabiki oyun oynuyorum onunla oynayacağım da ama arada kendi vakit geçirmesi gerekmez mi? Bunu nasıl sağlayabilirim? 

10 Cevaplar

0 oy
(3,158 puan) tarafından
2 buçuk yaşında hala gelir oyuncaklarımı ayağımın dibinde oynar. Başkasına yapmiyor cocuklar hep anneye
(1,075 puan) tarafından
Ah ya 2 buçuk yaş gelince ben düzelir diye umut esiyordum ama hep aynı desenize:(
-Reklam-
0 oy
(4,088 puan) tarafından
Beni  kızımda öyle ama ben çalışıyorum o yüzden böyle olduğunu düşünüyorum yemek yaparken bulaşık yıkarken bile çekiştiriyor şimdi bi top havuzu aldık onun içinde 10 15 dk oynuyor 
(1,075 puan) tarafından
Top havuzu da vardı ama oynamıyordu diye kaldırdım :(
0 oy
tarafından
Bunun için ona bir tane kardeş yaptım çünkü kızıma yetişemiyorum sürekli oyun istiyor 2 bucuk oldu işte hala aynı oğlum büyüsün de onunla oynasın 
(1,075 puan) tarafından
Ay ona da hiç yemiyor açıkçası
0 oy
(1,484 puan) tarafından
Benimde ayni devamlı peşimde tuvalete bile birlikte gidiyoruz nereye gitsem peşimden geliyor hiç oturup oynamıyor maalesef 
(1,075 puan) tarafından
Tuvalete giriyorum kapıya vuruyor anne annee diye
0 oy
tarafından
1.5 yasinda neyse de, 5 yasindaki de ayni.
(1,075 puan) tarafından
Ciddi mısınız? O daha da zor ya :(
0 oy
(5,572 puan) tarafından
Benim de oğlum 17 aylık hep üstümde. Diyorum oyuncaklar la oyna oyna yok . Hep benim üstümde
(1,075 puan) tarafından
Çözüm bulan olamamış bu duruma napıcaz bilmem çok yorucu oluyor cidden ya
0 oy
(481 puan) tarafından
Benim oğlumda aynı 10 aylık odadan çıktığım an peşimden gelir bir iş yaparım bacağıma sarılır ağlar
(1,075 puan) tarafından
Çok zor valla bunalıyorum ama çözüm bulan yok henüz:(
0 oy
(1,453 puan) tarafından
Benim oğlumda 3 yaşında hep dibimde babasına asla böle değil çözüm yolu bulamadim 
(1,075 puan) tarafından
Ay 3 yaşa kadar sürerse çok zor ya ;(
(1,453 puan) tarafından
Hemde çok zor hem baba da ilgisiz hemde erkek benim mi anneye de düşkün
(1,075 puan) tarafından
Benim eşim ilgili ama o da öğlen gidiyor 8 9 arası yok akşama kadar bunalıyorum bazen:(
0 oy
tarafından
Al benden de o kadar. 2 dakika ayrı duramıyor. Lavaboya bile peşimden gelip kapının altından elini uzatıyor
(1,075 puan) tarafından
Ah aynı ya kapıya vuruyor anne diye :(
0 oy
(12,062 puan) tarafından
Aynen benim de 1.5 yaşında bu ay babasına bırakıyorum hani bu çocuk oynuyor ya kendi kendine yalancı diyor ama ben olunca tepemden inmiyor hep beni çekiştiriyor biyerlere:)
(1,075 puan) tarafından
Aynıyız canim, bir kere pijamamı indirmişliği bile var eşimde gülüyor :D
(12,062 puan) tarafından
Ay ay aynı biz ya :) ama babalarının yanında süt dökmüş kediler :)
(1,075 puan) tarafından
Bak babası geldi ama hala benim peşimde ağlıyor:(

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 502 göst.
4 Nisan 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 286 göst.
0 oy
8 cevap 686 göst.
0 oy
7 cevap 192 göst.