Burayi birakip uyuyamiom resmen esim uyudu oglusum uyudu hergun uyku diye olen bn burayi birakip yatamiom kendimi ilk facebook actgim zamanlardaki gbi hissettim valla :)
Nemde suan yataga girdim profili degistirip uyucam :D yarin cok isim var puan yapcam
Bende aynıyım bir nevi yoldaş gibi oldu bana bu site ne güzel paylaşıyoruz sorunlarımız ı mutluluklarımızı şaşkınlıklarımızı.. Ben çok memnunum hatta eşim iyi sardın siteye diyor ne yapayım arkadaşım yok bulunduğum yerde ordu Fatsa da yaşıyorum keşke burdan yakın yerlerdeki arkadaşlarla tanısıp görüşme şansımız olsa
Ayni bn kizim saatler oldu uyuyali yatipda uyuyaym demiyormda buralarda geziyorm oylece hatta biraz once sirf sayfaya bakaym derken yeminle duvara carptm diger odaya gidiyordm dedim ne yapiyorm ben. Ama halen de devam ediyorm yani :)
Yorum yapamiyorum kizlar ndense en iyisi yatim bn bu gidisle ruyamdada sizle yaziscam :)
Benim kızım güya uyudu ama mızmızlanıp duruyo karnı da tok niye böyle yapıyo anlamadım :( bende sürekli girip bakıyorum buraya :)
Valla bende oyleyim okumadigim bi post varsa hepsini okuyup oyle uyuyorum
1,489,671 soru
24,347,326 cevap
346,308 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın