0 oy
384 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar görümcemi engelllemediiim halde annesine babasına beni engellemiş bana ne düşmanlığı var demiş bende aradım niye böyle yalanlar söylüyorsun diye bıktım kaç senedir kavganızdan diyor bende dedim her kavganın sebebi ya sen ya annen siz bana hakaret ederken susmamı mı bekliyorsunuz dedim asla hatasını kabul etimyor anneme Kaynanalık yaptın diyor annemi 3de gece yola düşürdün diyor o olay tam tersi madur bendim kardeşim oğlumu aşkım diye sevdi buda kıskandı beni eşime bahaneler ile dövdürdü ağzım burnum kan içinde kaldı oğlunu aldı gitti o halde 3aylık çocukla evde kaldım

3 Cevaplar

0 oy
(634 puan) tarafından
Ya bu Kaynanalar ne istiyor Allah'ın belalari bunlara yüz veren bizim eşlerimiz bak bende görümceyim iki tane gelinimiz var biri 15 yıllık evli biri 12 yıllık evli daha birkere benimle yüz göz olmuş degiller birde abimle kavga eder ben yengemi tutarım onu savunurum abilerim ne annemi karıştırır nede beni karıştırır karısına  karışmayız iki yengrmde beni çok sever hele biri deli olur bana çocuk doğurdum refakatçi o geldi bebek gibi baktı bana her zaman arar sorar dua eder bir sorunum olsa ona anlatırım ilk başta 
(1,721 puan) tarafından
Aynen bnde ole ne gerek var huzursz lğa ya
-Reklam-
0 oy
(6 puan) tarafından
Çok üzücü Allah kurtarsın aile olayların bu raddeye gelmesine çok şaşırıyor ve üzülüyorum ne buyukte küçüğe saygı kaldı ne küçükte büyüğe saygı kaldı benim görümcem yok eltim var kendi ablam gibi sever sayarım fakat eltim yüzünden veya annesi yüzünden eşim bana el kaldırmayı bırak hakaret veya kötü söz söylese iki dakika bile yanında durmam koca olarak saymam herkesin yerini ve haddini bilmesi gerekir nikahın var diye ona bağlı yaşamak zorunda değilsin senin göz yaşına kıyamamasi gerekirken eşin seni dovebiliyorsa sevginizi sorgulamaniz gerekir kendinize saygı duyun ve işler daha kötü hale gelmeden mantıklı bir şekilde düşünün. Allah yardımcınız olsun 
tarafından
Eşim hatasını kabul etti canm şuan benim yanımda bi çocuğum var birde hamileyim kendi annem babam hasta strese asla gelemez erkek kardeşim abim yok arayım derdimi açayım
0 oy
(6,077 puan) tarafından
Eşinde 5 kuruşluk akıl yok senin yanlış anlama ama dolduruşa gelse bile dövmek ne demek.! Annesinde kardeşinde vicdan yok
tarafından
Ya deli oldum bu insan hatasını kabul eder ya eşim kabul etti mesela şimdi  benim tarafımda bunlar ne istiyor anlayamadım biz istediğimizi yapalım sen sus
(6,077 puan) tarafından
Oldu canım başka gidip kendilerine köle alsınlar ozaman susma hakkını hiç yedirme kimseye
tarafından
Beni öyle çaresiz bırakıyorlar ki daraldım 8haftalık hamileyim stersten ona bişey olacak diye korkuyorum
(6,077 puan) tarafından
Stres yapma boşver onları görmezden gel şu süreçte.. Zaten hamilelik başlı başına bi stres yapıyor insanda bide başkalarının stresi olmasın
tarafından
Öyle yapacam canm

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 741 göst.
8 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 489 göst.
30 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 484 göst.
19 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 1,210 göst.
21 Ağustos 2020 Aile & Aşk kategorisinde Miray❤Asel (56 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,309 soru

24,181,619 cevap

336,346 kullanıcı

...