+1 oy
1,475 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
2 bileziği 20 bine almıştım şuan iki bilezik 50 gramdan 50 bin oldu. 30 bin karım var. Ekimin 11 de çeyrek almıştım kızımın doğum günü paralarıyla 815 TL idi. Şuan 2 kat oldu geçen sene kapalı çarşı kuyumculari gram bini görecek dedi kimse inanmadı 50 senelik kuyumculara bozmayın. Bu postum burda kalsın gram 1500 TL yi görecek 

41 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kâr etsende neye yarar bu zamlar olduktan sonra benimde altın biraz para vardı araba alacaktik taammm iki katına cıktı 
-Reklam-
0 oy
(425 puan) tarafından
6 bileziğim var Bi kaburga kelepçem var Bi tura kolyem var küpelerim 5 yüzüğüm 6 tanede çeyreğim var

20 milyarda borcum var:))) 
0 oy
(5,572 puan) tarafından
Bir tane gerdanlığım var 112 gram . 3 çift bileziğm var 120 gram . 18 ceyrekli bilekligim var . Üç ceyrekli yüzüğüm var . Ayriyeten de alyans ve beş taşı sayrsak 5 yüzüğüm var . Altın koleyem var iki yıl önce 6 bine babam almıştı. Şimdi ne kadar eder bilmiyorum. Altın küpelerm var . 15 tane çeyrek iki tane yarım altınım var . :)) Düğünde kaynanamlarin aldıkları hepsi duruyor satmadık . Bu altınlar onlar. Ceyrekler de oğluma takılan .
0 oy
tarafından
Altını olmayanlar buraya toplansın:) 1 tane alyansım bir tane tektaşım war elhamdülillah huzur olsun sağlık olsun ortalığın düzeni yerine gelsin de gerisi boş
0 oy
tarafından
Ufak bir kolyem bı saatim bı de kupem var cnm
0 oy
tarafından
Siz 30 Bin liralık kar ettim diye seviniyorsnz diğeri doları para etti diye bu kafayla devam edin siz 
0 oy
(1,691 puan) tarafından

gecen hafta heosini ev icin bozduk 170 gram bilezigim 55 gram kelepcem 25 ceyregim 2 tane tugram zincirlerim vardi :D simdi sadece bi altin kunyem bi tane ceyrekli kolyem bi tane kupem kaldi 

0 oy
(1,270 puan) tarafından
6 bilezigim bide set takımın vardı eşim 5 ay önce hepsini bozdu bitcoine yatırdı oda gitti biraz kaldı onunlada bi bileklik aldım kupem bide iki yüzüğüm var 
0 oy
(1,453 puan) tarafından

Döviz dünyada değer kazanmıyo tl değer kaybediyo:) elinizdekilerle yurtdışında bi ülkede ne kadar yaşayabilirsiniz ki 

tarafından
Yurt disinda yasiyorum. Elimdeki para tl karsisinda 2 katina cikti. Ben bu ulkedeki insanlar gibi sevinmiyorum. Gercekten cok tuaf. Olayin vehametini ne zaman anliyacaklar
(1,453 puan) tarafından
Sanırım hiç bi zaman anlamayacaklar anlasalar da değiştirmek için hiç bişey yapmıcaklar
0 oy
tarafından

4 bilezik bir kupe bir yüzük kızımın kupesi ve altın künyesi başkada biseyim yok:D

0 oy
tarafından
Düyünümde takılan bütün altınlarım olduğu gibi duruyo
0 oy
(2,831 puan) tarafından
9 bileziğim vardı 5 i borçlara gitti 4 tane 30 gram bileziğim var her birinden 15 -20 bin kârım var şu an bozsam bizim ilde bozuşu 923  110 bin 760 eder 120 gram 
0 oy
tarafından
Atmak tutmak kolay zaten burda herkes altın zengini ama varmı sahiden Allah bilir 
0 oy
(1,026 puan) tarafından
Hiç boşuna sevinme canm elindekine zam geliyorsa herşeye de geliyor gıdaya faturalara yemeye içmeye herşeye iki katı zam geliyor elindeki kâr bile seni kurtarmıyor artık ne yazık ki 
0 oy
tarafından

Herkes de baya zengin be :D yorumlara bak uhhuuu

0 oy
tarafından
Eskiden birikimimi altina yatrirdim ama artik altin almam. Olanida Allah biliyor. O bereket versin :) esim bile bilmez.
0 oy
tarafından

Kâr ettiğini mi sanıyorsun sen gerçekten. Eskiden 20 bine ev düşüyordun şimdi ne yapabilirsin söyler misin. Amcamın kızı 50 bine iki katlı ev aldı Gaziantep TE 10 sene önce. Şimdi alabilir misin bir begenilmeyen kötü şahin araba olmuş 50 bin. Gıda zamları konut araç zamları kişisel ihtiyaçların zamları daha neler neler. Ya aklim almiyo dün arkadaşım diyo asgari ücret şu kadar oldu daha ne istiyon eskiden 1.600 TL falan. Eskiden o 1.600 TL insan hem geciniyodu hem birikim yapiyodu şimdi 4.250 TL geçinmek ay sonunu getirmek neredeyse mucize helede kirada olup çocuğu olan bir aile için.

image

0 oy
tarafından
altindan kar marketten zarar ettin malesef...
0 oy
tarafından
İnsAllah görür bende zarar ettim dedim iki gün önce ziraatten 965 e aldım gramı şuan bin TL kâr gözüküyor insAllah çıkar 
0 oy
(979 puan) tarafından

Hiç altinim yok oh mis gbi :)

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 664 göst.
25 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 692 göst.
21 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Neslihankce (1,953 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,552 soru