0 oy
482 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (702 puan) tarafından
Şehir dışından teyzem iki gün önce gelmiş haberim yoktu bugün oldu bende akşam geliriz dedim enişteme . Eşimi bekledim işleri uzadı yoksa erkenden gidecektik. Yemek de yemeden çıktık. Tost yemiştim ben eşimde yumurta kırmıştı bir saat öncesi. Babamı aradık biz geliyoruz dedik . Sizi çağırdılar mi dedi bizde yok dedik. Aşağıda yemek yiyorlar toplanmışlar dedi. Üç katlı müstakil bina aile binası. Herneyse. Oğlum kucağımda uyuyor diye nezaketen biz babamın evine çıktık onlar yemek yiyor hani mangal yapmışlar bizde cagirilmadik diye rahatsız etmek istemedik. Sonra yemeklerini yediler. Bizde çaya indik. Koca tencere et var bir tane bile getirmediler. Hoşgeldin bile demediler doğru düzgün . Bir tek teyzemle enstm sağolsun onlar uzaktan geldiği için konuştuk falan . Sonra çıktık ordan eşimin de zoruna gitmiş üzülme dedi beni durumcuye götürdü:(( maksat yemek aç olmak değil ama nefis işte.

11 Cevaplar

0 oy
(8,579 puan) tarafından
Tabiki ikram etseler güzel biseydir
(702 puan) tarafından
Evet yani
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kimler vardı ki aşağıda belki görmediler geldiğinizi 
(702 puan) tarafından
Üç katlı binadaki herkes vardı babam biliyordu birtek geleceğimizi ama babam sadece gelin yiyin diye aradı bizde hani utandik şimdi davetsiz misafir gibi gitmeyi ayıp olur dedik inmedik çaya geliriz dedik
0 oy
(1,562 puan) tarafından
Annem babanda mi vardida  büyür etmediler artı sen ensitene akşam geliriz demişsin yanlış anlamadiysam ensten niye dememiş ki gelecekler diye 
(702 puan) tarafından
Annem babam vardı aynı binada oturuyolar. Biz babami geliyoruz diye ardk. Oda sizi çağırdılar mi dedi? Aşağıda yemek yiyorlar toplanmışlar dedi. Ben babama da bozuldum o an. Ben bilmiyordum aşağıda toplanacaklarini babamın evinde yerim diye düşündüm açtı karnım. Tostla ufak tostla gecistiridim eşimin işi vardı bir yerden geldi bende annemlere erken gidip yemeğe yardım ederim beraber yeriz diye düşündüm anam babama da cekinmem ya giderken.
(1,562 puan) tarafından
E yani canım annem babandan niye cekinesin ayıp etmişler kirilmakta haklısın yani
(702 puan) tarafından
Ne bileyim ya şaşırdım valla zoruma gitti canciger dediğimiz insanlar şekil yapınca bian insanlar tuhaf takarım kafaya böyle ama şimdi buraya yazdım ya içimi döktüm yatmadan birileri de benim haklı olduğumu söyleyince bir nebze rahatladım.
(1,562 puan) tarafından
Yani hklisin canım takma kafana  boşver
0 oy
tarafından
Canim enişten geleceğinizi biliyormuş size akşam yemeği gelin dememiş . Babanı aramışsın gelin demis ama gitmemissiniz:) çay saati inincede  oraya yani adamlar sofrayı kaldırmış ne diye tekrar sorsunlar ki. 

Yani böyle zamanlarda yemek saati gidilmemeli  ki nefsine yenik düşük üzülme 

.

. Ama çat gittiği insanlara kırılması gerektiren birsey yok çünkü geleceğini bilmiyorlarmis  bile
tarafından
Tmm canim işte siz inmemissiniz. Çaya gitmişsiniz adamlarda sofrayı kaldırmış ne diye tekrardan yemek sorsunlar ki ben de olsam çaya gelene yemek sormam:)) kırılacak bir durum.gormuyorum kuzum.ya
(702 puan) tarafından
Ne bileyim ya nezaketen bile olsa yemek üstü gelen insana sorulur. Bizde açtık. Babamlarda yeriz dedik babam da sizi çağırdılar mi diye sorunca ben bozuldum. Hani cagirilmak lazım demekki öyle bişey olduğunda Allah misafiri yani babamın öyle sorması bile beni üzdü ben onlarla yediğim içtiğim ayrı gitmeyen insanlar sık sık beraberiz haftanin üç günü
(702 puan) tarafından
Benim anam babamim evi ben sık sık giderim onlara . Aşağıda mangal yapmışlar bend babama geldim bilmiyordum yolda ogremdim. Arayıp büyüt etmdilerm babam.aradi gelin yiyin diye saçmalık. Daha da gitmem bende ben onların yemeğinde değilim. İlk defa aç gittim babamın evine
tarafından
Kuzum orda baban hata etmiş. Demeli idi kizim yemeğe gelin biz yemekteyiz diye. Halan eşintende burda diye hep beraber olalım.
Bosver bazen dusunemeye biliyorlar
(702 puan) tarafından
Evet babam etti en çok zaten. Sonra da diğerlerinin o anki sürat ifadesi.
0 oy
(688 puan) tarafından

Bn çok üzülürdüm çokta duygusalım kesin ağlardım.eve gidince manalı durumlar paylaşırdım trip yapardım onlara.:D

(702 puan) tarafından
Hahah alemsin sen de yaa
0 oy
tarafından
Ayıp etmişler yaaa
(702 puan) tarafından
İlk kez babamın evine aç gittim ben . Babamdir anamdir bişey olmaz sanki dedim. Ne bulursam yerim dedim. Babamlarda asgida toplanmış. Açım demeye utandım. Yedik geldik demek zorunda kaldım. Davetsiz misafir olmamak için. Babam da sizi çağırdılar mi ki dedi. Babama da bozuldum.
tarafından
Evet babanda ayıp etmiş sonuçta musafirsin keyfi gelmedin Ziyaret sonuçta
(702 puan) tarafından
Demi ya. Huzursuzum en sonunda babamdan çıktık eve yaklaştık tam evin önüne geldik ben çok zoruma gitti dedim eşime aynrn böyle. Eşim direksiyonu kırdığı gibi ben ölmedim dedi durumcuye soktu beni haklısın dedi. Bende bozuldum dedi.
0 oy
(15,902 puan) tarafından
Cok ayıp etmişler ben bir daha gitmezdim eşimi de asla götüremezdim bir daha  Hoshekdin vs daha dememişler 
(702 puan) tarafından
Bende aynen daha da gitmiycez eşimle asla katiyen..
0 oy
(253 puan) tarafından
Haklısın kesinlikle, ayıp etmişler, ben olsam benim de çok canım sıkılırdı
(702 puan) tarafından
Aşırı canım sıkıldı böyle insanlar değillerdi biz geldik diye sanki canları sıkılır gibi oldu hepsinin ben anlamadım yani. Sık sık anneme babama gidiyoruz diye mi bu tavitlar anlamadım. Ben her zaman tok gitmiş insanmimdir .
0 oy
tarafından
Artık kimsede insanlık kalmamış biz vöyle durumlarda sofrayı hemen tekrar kurarız
(702 puan) tarafından
:(( ne güzel ...
0 oy
(3,167 puan) tarafından
Belki yeterince yoktur CNım öyle düşünme. 
0 oy
(15,011 puan) tarafından
Evine gelen aç da olsa tok da olsa eşimin tarafı hep yemek hazirlar isterse yemesin. E varmış da ne güzel cagirsalardi iyi olurdu 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 396 göst.
0 oy
4 cevap 680 göst.
9 Eylül 2020 Diğer kategorisinde ❤️prensesingunlugu❤️ (193 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 309 göst.
7 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Prensesp (9,958 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 427 göst.
2 Aralık 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,798 soru

24,129,929 cevap

333,966 kullanıcı

...