0 oy
395 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
tarafından kapalı

Kızlar daha önce yazmıştım biraz bkunu çıkardım kusra bakmayın hepinizden özür diliyorum ama kafam karışık eşim benim dediğime göre gidiyor oda anlamadığı için biz daire almıştık 1+1  kızımız da var oda yok ona oyuzden biraz mutfaktan alacaktık birazda banyodan tuvalet banyoyu bir yapacaktık ama çok teferruatlı oluyor bende dedim banyodan biraz alsak birazdan mutfaktan yeterli olur heralde kafam karışık anlayan varsa bu işlerden resimleri attım olurmu kızlar zaten tuvalet büyük değil çok orayı bozmak saçma olur gibi geldi banyo biraz geniz resimdekinden siz ne diyorsunuz bana bir fikir verin zaten çok masraf olcak kafayı bozdum iyice bende :/// tam buzdolabının olduğu yerden bahsediyorum alacağımız kısım ne diyorsunuz

image

image

image

notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Çok para tutar. Evde durmamaniz lazım o süre zaafinda. Büyük iş
tarafından
Zaten evde değiliz canm henüz geçmedi k
tarafından
Sırf bir duvarı yıkmaya 1000 TL alıyorlar. Birde bana soracak olursan banyo tuvalet çok eski  oraların kale bodur vs yapılması lazım. Mutfagin o nokta kör nokta ve kullanışsız. Banyonun boyutu iyi oraya güzel bir küvet gider. Tuvalet gereksiz büyük oradan alınabiliyor. Ben olsam hiç karismayip evi değiştirirdim. Sana kabaca 30 bin tutar diyim. Ev iç dizaynıyla hobi olarak ilgileniyorum. Şu an dolarda yüksek bu yuzden çok mantıklı değil bu işe girişmek.
tarafından
Canım amcama yaptircam zaten eltimler ev yaptırıyor onunla konustuk dedi 10 bin tutar tutmaz kırma işlerini eşim yapcak o biliyor
tarafından
Zaten bütçem yok butcemolsa 0 daireye girerdim canım ne kadar pahalı zaten daireler bilirsin ben buraya 250bile vermedim
tarafından
Doğrudur canim. Allah yardımcın olsun
-Reklam-
0 oy
(1,300 puan) tarafından
2+1ev daha mantıklı değil mi
tarafından
Bütçemize gore aldık cnm ev geniş ama sadece 1+1 malesef 85 metrekare
0 oy
tarafından
ona harcayacagınız parayı harcamayın bırıktırın bıraz gec olsun odası ama adam akıllı bı eve cıkın bence
tarafından
Canım öyle yapamayız ya zaten kocaman odası olsun demiyoruz yatağı olsun bişey olmaz
0 oy
(12,959 puan) tarafından
Yani olsa bile çok çok küçük bişi çıkar ortaya oraya ne doğru düzgün Bi eşya sığdırabilirsin nede Bi düzeni olur ha bitek yatak koyacaksan ufak ayakkabılık türü dolap falan anca öyle olur gibi 
tarafından
Olsun canm yapacak bişey yok ama banyodan alcagiz dediğim gibi okadarda küçük olmaz ozaman
0 oy
(775 puan) tarafından
Biraz oradan biraz buradan alayim derseniz cok iş çikar kuzum yaa
(775 puan) tarafından
Himm o zaman mantikli canim. Tuvaletle mutfak mi yan yana,yoksa banyo mu?
tarafından
Banyo canım yan yana
(775 puan) tarafından
O zaman dediğin gibi banyodan ve mutfaktan alinca kizina yetecek kadar minnoş bi oda çikar bence canim:)
tarafından
Evet canım insAllah ya nasıl cok şükür rabbim daha iyisini versin isteyene
(775 puan) tarafından
Amin canim sağlikla,huzurla oturun insallah
0 oy
(7,616 puan) tarafından
Kar yapayim derken zarar ediyorsunuz farkinda degilsiniz
tarafından
Valla cnm bende fikir almak için yazdım varsa fikrin şöyle aydinlanayim :D
(7,616 puan) tarafından
Fikrim var yapmayın boşuna masraf oturma odasinda yatırın daha iyidir
tarafından
Öyle olmaz canm ya yaptrcm ben ne olursa olsun
(7,616 puan) tarafından
Tavukcum 1+1 ev zaten cok masrafa girersin hayırlısı olsun
tarafından
Sağol kuzum yapcak bişey yok ya babası girsin :D masrafa
0 oy
(6,077 puan) tarafından
Mutfakla oturma odası ayrı mı? 
tarafından
Ayrı canim mutfak kocaman zaten
(6,077 puan) tarafından
Cam açılabilir mi bilmiyorum karanlık oda gibi olur belki ama bi yatak bi dolap sığar çocuk için yeterli bi alan olur benim evim 2+1 90 m2 şuan çocuğun odasını giyinme odası gibi kullanıyorum küçük ama çocuk için yeterli bi alan
tarafından
Aynen canım cam acicaz var alan arka tarafta
(6,077 puan) tarafından
Tuvalete gerek yok bence banyoyu biraz küçültüp içine klozet ve duşakabin için alan bıraksan yeter
tarafından
Bende öyle düşündüm canm çok sagol
0 oy
(11,105 puan) tarafından
Annem geçen yıl salonu böldü çok büyük diye 15 bin masraf çıktı baksan sadece bir duvar örüldü ama parkeler fayans sıva boya derken 15 bin tuttu 15 20 gün evde kalamadilar inşaat icinde bırakmak istemedim onları
tarafından
Cnm evde değilim şuan evin sahibi oturuyor tasincaklaer ozaman yaptırıp gecicen ayrıca malzemeyi kendim alcam biryere yaptirmicam üstada amcam olcak
(11,105 puan) tarafından
Duvarı benimde amcam ordu para almadı ama sırf duvar ustasiyla olmuyo bitmiyor sıvaydi boyaydi parke sok tak onlar kırılır bilmem ne biz baya uğraştık ama güzel oldu bütçen varsa üstada olur diyosa tabi neden olmasın
tarafından
Canım hepsibi biliyo sadece tesisat birde camcı bulcaz ama parasını vericem ben tabi kırma işini eşim yapcak
(11,105 puan) tarafından
Evlat için onun mutluluğu için değer Rabbim gönlüne göre versin inşallah. İleri de daha güzelleri olur inşallah
tarafından
Amin canm onemlidegil çok iyisi olmasi sadece ona ait bir odası olsun konforu olsun benim için o önemli malda yalan mulkte yalan yüksekte gözüm yok şükür rabbim az verip aratmasın cok verip azdirmasin çok şükür bugününe elhamdülillah eski daire aldık faizden kurtulmak için çok şükür kurtulduk en azından bir evimiz olcak rabbim dualarimi kabul etti el açmayı bildiği sürece insan rabbim kabul ediyor birazda çabalamak lazım çok sıkıntı yaşadım evlendigimde beri borç içindeyim sürekli kostüm kombim olmadı tüple idare ettim bazen tüp alamadık ketilla su kaynattim sırf bir evimiz olsun diye 4 senelik evliyiz bizde canm şükür ediyorum bolbol
0 oy
(1,172 puan) tarafından
Benim ev 90 metrekare 2+1 ayrı bir tuvaleti yok mesela banyoda dusakabin lavabo klozet çamaşır makinesi dolabı var.  İmkanın varsa hepsini sende banyoda topla kızına oda yap canim
tarafından
Bende öyle istiyorum ama çok ugrastirirmi acaba

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 171 göst.
11 Eylül 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 73 göst.
26 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde Papatya000 (315 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 180 göst.
21 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Esra Yagmur (1,068 puan) tarafından soruldu