0 oy
640 göst.
Diğer kategorisinde (310 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Jess sssusushaqsh

16 Cevaplar

+2 oy
(1,635 puan) tarafından
Canım ben olsam bende istemem senden böyle birşey istememiş sonuçta pek yakın akrabalık da Yok alınmış olabilir ne haddine demiş olabilir bide bazı insanlar takıntılı okurlar temizlik konusunda falan indan da istememiş olabilir mi bu arada ben olsam kullanırım ama kimisi istemez işte
-Reklam-
0 oy
(6,157 puan) tarafından
Gitsin yenisini alsin calissin madem ac ama kuyruğu dik olanlardan üzülme sen iyi yaklasmissin 
(310 puan) tarafından
Yani şahsen kaç kişi oğluma mont falan vermişti kullanırsın diye aldım sakınca görmedim
0 oy
(410 puan) tarafından
Yazık böyle kafaya sen iyiliğini düşünmüşsün bosver
(310 puan) tarafından
Bu devirde böyle insanlar varken böyle kafalara denk gelmek yazık
0 oy
(2,694 puan) tarafından

Ozaman gitsin kendisi para saysın da alsın saygısız 

(310 puan) tarafından
Bende sen bilirsin dedim döndüm kaldım eşime dedim boşver dedi parası var demekki dedi
(1,413 puan) tarafından
Ne oldu kız ben kacirdim
0 oy
tarafından
Olabilir gururuna yedirememiştir. Ben de bir tqnıdığa bişey verirsem ben bunu birine veririm der alırdı çok kızardım ama kızmamak lazım empati yapın bnce 
(310 puan) tarafından
Kiz ikinci çocuğu bana göre ayıp degol ama kafa mesleesj
0 oy
tarafından
Bu pahalılık ta herseyini sıfır alsinda geçim nasıl oluyomus görsün. Sen ne güzel iyi düşünmüşsün. Ne oluyomus sanki eski kullanınca çocuk büyümüyor muymuş? Bebeğimin esyalarinin yüzde 90 ı ikinci el
(310 puan) tarafından
Benimde valla bsy diyemedi.
0 oy
(6,077 puan) tarafından
İlk çocuğuna ikinci el almak istememesi normal. 
(310 puan) tarafından
Ikinci coxuk canım bende veriyorum ihtiyacı olana oğlumun tüm küçük esyalarini arkadaşıma verdim hiç bsy demedi kız
(6,077 puan) tarafından
Ya ben kaynanamın eltisi bana 2. El eşya getirsin istemem açıkçası almamda gurur meselesi yaparım hoşuma gitmez gelip sana bilmem kimden puset buldum alıp getireyim mi demesi. Kendimi o anda yetersiz hissederim..
0 oy
(2,676 puan) tarafından
Tam bir nankörlük, bunlar iyi günlerimiz şükür diyeceğine daha beğenmemezlik yapıyor,  iyilik yaramaz öylelerine

Hem de sevindim iyiki kabul etmemiş hayırlı birisine gitmemiş olacaktı niyetiniz güzel cnm eltin kötü 
(310 puan) tarafından
Para saysın ben kendisini düşünmustum
(2,676 puan) tarafından
Sen düşünmüşsün o anlamamış boşver cnm
0 oy
(37 puan) tarafından
Hic bir iyilik karsiliksiz kalmaz iste hep bir art niyetli karsilik aliriz Allah bilsin bosver
(310 puan) tarafından
Aynen öyle canım
0 oy
tarafından
İste ihtiyacı olmayana istemeyeceksin kusura bakma 
(310 puan) tarafından
Kiz kirada yetisemiyo bsye iyi niyettendi hiç bir art niyetim yoktu sonra verene yazmaya utandım dedim gelsin kalsin icim elvermedi ihtiyacım yokken almak
tarafından
Demek ki yok olsaydı öyle demezdi
(310 puan) tarafından
Valla iyki almadım kargoyuda ödeyecektim kendintercigi bsy demek durmuyo artık baba
0 oy
(1,300 puan) tarafından
  • NE DEMİŞLER İYİLİK YAP DENİZE AT!
(310 puan) tarafından
Kesinlikeee++++
0 oy
(1,571 puan) tarafından
Oy benim ilk bebgim di hersyi de ikinci el oldu bunlara takilan insanalri hic anlamam 
(310 puan) tarafından
Benimde ya çok nadir kendim aldım valla
(1,571 puan) tarafından
Vala zaten ancak mideyea yetiyruz  lukse gidemeyiz hic
0 oy
(1,571 puan) tarafından
Oy benim ilk bebgim di hersyi de ikinci el oldu bunlara takilan insanalri hic anlamam tuhaf lar ya
0 oy
tarafından
Kendisi mi istedi senden ikinci el eşya varsa alırım diye yoksa senmi sormadan vermek istedin 
0 oy
tarafından
Kaçırdım noldu kiz
(1,455 puan) tarafından
Bende kacirdim
0 oy
(5,572 puan) tarafından
Niye sildin kız okuyamadım

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 211 göst.
12 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hasret03 (348 puan) tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 1,659 göst.
+1 oy
43 cevap 1,793 göst.
2 Şubat 2024 Diğer kategorisinde meryemcknn (2,640 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 467 göst.
27 Ekim 2023 Diğer kategorisinde dilberataly (6 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,390 soru

24,182,601 cevap

336,402 kullanıcı