0 oy
382 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (25,181 puan) tarafından
Kızlar yaa gündüz hiçbir şeyi yok çok keyifli güzel herşey hasta da değil şükür ama dün ve bu gece her yatırmada öksürük krizi geliyo oğluma gıcık yapmış gibi öksürüyo 2 gündür alerji şurubunu da içiyo alerjik bişeyde yok odada, neden gece öksürür ki ya 19 aylık bu arada

11 Cevaplar

0 oy
(15,002 puan) tarafından
Ne hastalık çıkıyorsa gece başlıyor zaten. Gogusune ılık havlu koysana kuzum belki kesilir
(25,181 puan) tarafından
Koyuyorum canım göğsüne de sırtına da gıcık yapmış gibi öksürüyo bi zaman sonra geçiyo ama ilk yatırmada oluyo ya
(15,002 puan) tarafından
Allah Allah sonrasında devam etmemesi de garip
(25,181 puan) tarafından
Evet etmiyo dün gece yatırdım öksürdü baya uyandı öksürmekten su verdim içti emdi yattı bidaha öksürmedi ama ilk sefer çok  fena öksürük oldu. Gündüz hiç olmuyo zaten bilemedim valla
-Reklam-
0 oy
tarafından
Doktora gitsene cigerlerine baktir
(25,181 puan) tarafından
Doktorluk bir durum yok şuan ciğerde bişey olsa hep öksürür ilk uykuya yattıgında boğazı gıcık yapmış gibi öksürüyo sonra geçiyo
tarafından
Su falan verincede devam ediyomu
(25,181 puan) tarafından
Yok geçiyo ilk yatırdıgımda oluyo genelde 2 gündür
0 oy
(2,935 puan) tarafından
Birebşr aynısını yaşadım iki gün önce iki gündür geceleri öksürük krşzi geliyordu alerji suruplarını verdim alerjik değilmiş iki gün snra gündüde aynısı oldu daha beter öksürük krizi başladı doktora gttim alciğerleri enfeksiyon kapmış dedi
(25,181 puan) tarafından
Devam edersw götürcem bikaç gün daha takip edicem hiç olmuyo normalde
0 oy
tarafından
Alerji testi yaptırdın mi ?

Arkadaşın kızı aynı sikayet ile alerji testi yaptırdı.Toz akarlarina karşı çıkmış .

Evdeki halıları komple kaldır demiş doktor.
(25,181 puan) tarafından
Alerjisi var zaten kız ilaç kullanıyo, toz koku parfüm yünlü şeyler yün yatak yorgan gibi. Ama sadece 2 gündür böyle oluyo
tarafından
Benim oglanda 2-3 gündür özellikle geceleri gıcık tarzinda öksürüyor. Hatta bogulacak gibi oluyor. Dün gece şırınga ile zeytinyağı enjekte ettim ağzından. Bal sandı sonradan anladı. Ondan sonra kesti öksürük
(25,181 puan) tarafından
Bende prospan veriyorum 2 gündür gündüz olmuyo ama tek gece. Mesela 9 bucukta uyudu bugun 10 a kadar aralıklı gıcık gibi öksürdü sonra kesildi çok şükür ama neden oluyo acaba yaa uff
tarafından
Üstüne ne ortuyorsun. Battaniye filan ise belki o yapıyordur ya da giydiği kıyafet
(25,181 puan) tarafından
Yok penye battaniye örtüyorum dünden beri tulum aldım zaten örtmüyorum 23 derece oda ya belki de sıcaktan yapıyo gıcık
0 oy
(4,850 puan) tarafından
Arkadasimin ogluda gece başlıyormuş oksurmeye alerjisi varmış alerjik rinit mevsimsel surup vermiş 1 ay kullancakmis 

Ne kadar salgin var ortalıkta devam ederse gotur ciğerlere baktir Allah korusun
(25,181 puan) tarafından
Ömerde içiyo şurup her akşam veriyorum 3 ay içicek:/ sonra duruma göre bakılcak
0 oy
(852 puan) tarafından
Odanın havası kuru olabikir .petek yanıyorsa su koyun ıslak havlu koyun 
(25,181 puan) tarafından
Su koyuyorum kaynar suya okaliptus yağı ve kekik yağı koyup o çok rahatlatıyo ama 2 gündür neden böyle anlamıyorum bide geçiyo sonradan devam etmiyo
0 oy
tarafından
Bazen fikoda yapıyor ama Dr ona bebek reflusu demişti seninki daha büyük tabi olabilir mi acaba ya bilemedim valla kuzum 

Yarında olursa doktora götür sen en iyisi 
(25,181 puan) tarafından
Evet yarında olursa salı yada çarşamba götürcem yaa :/
0 oy
(482 puan) tarafından
Alerjik değildir bence . Tavsiyem şudur  balgamli öksürük varsa cevizin zarindan  3 4 tanesini yarim çay bardağı suda kaynatıp evladına icir . Bir günde balgamli öksürük kesilir Allah in izniyle. Sirtina göğsüne havlu koy ciğerleri yumuşar rahat eder  . Sigaradan uzak tut bas düşman o.. kuru öksürük varsa da sadece zeytinyağı ve sarımsağı ezip karıştır . Guzelce gece yatarken ayağının altına sür çorap giydir. Öksürüğü kesiyor. Bir diğer tarifimde üzüm pekmezi veya elinde hangi pekmez varsa tava da ettiğin teragin içine koyup karıştır goz kararı   bu karışım da öksürük için birebir   zor durumda kalmadıkça doktora gitmem ben. İlaçlar bana göre tedavi etmiyor . Hastalik başlangıcında bu anane tariflerinden birini yapıyorum sukur hemen geçiyor. :)
tarafından
Kaç kez icirmek gerekio etki etmesi icin benim kizimda 3 gundr öksüruyo yaa ne illet bsey
(25,181 puan) tarafından
Canım allah razı olsun bunların hepsi yaptıgım şeyler, bende böyle yapıp doktora gitmemiştim 2 ay önce ama bin pişman oldum yavrum 2 ay hasta gezdi çok ilerlemişti ne ipneler ne ilaçlar yedi, böyle şeyler malesef her zaman çözüm olmuyo aksine daha da ilerletiyo. İnşallah ilerlemez 2 gün daha kontrol eder götürürüm zaten hemen
(482 puan) tarafından
Haklısın cok gecmis olsun canım.   İnsann evladını illaki tanır. Bebegimiz hastayken tabi ki de doktora götürmek lazım Allah korusun daha kotusu olabilir. Ama küçük hastalıklar için bu şifalı öneriler gerçekten ise yarıyor yinede görüşün için Allah razı olsun canimcim
0 oy
(12,988 puan) tarafından
Kuzenimin oğlu öyle 1 yaşında bebek doktor büyük ihtimalle alerji demiş daha götürmedi alerji doktoruna
(25,181 puan) tarafından
Bizimde alerjisi var ama hiç öksürük olmazdı 2 gündür sadece
0 oy
tarafından
Sen varya badem yağı dene bana dua edersin bir anlam önerdi sabah akşam verdim ikinci günü gecti
tarafından
Kiz bacim şu eczaci ablana hayrina bi sorar misin benim annemin belindeki kaslar yıpranmis yok derecesine inmis doktoru egzersiz yuruyüş yap demis acaba bundan farkli kaslarini güçlendircek veya belde kas yapici bildigi bsey var mi inan cok kötü annemin beli yaa :(
tarafından
Ben bizzat tanımıyom canım bir ablam a gittim o dedi o tanıyor
tarafından
Rica etsem o ablaya ulasip sorabilir misin
tarafından
Görürsem sorarim bebeğim yarın mesaj atarim
tarafından
Tamm cok sagol bekliycem mesajini :)
0 oy
(3,141 puan) tarafından
Ya midesinde sorun olmasın ,genelde mide sorunları da öksürük yapar,kızımda da var bu sorun,mesela o gün stres üzüntü vs yaşadı gece daha çok öksürüyor
(25,181 puan) tarafından
Bilmiyom ki ya ne olabilir midede :/
(3,141 puan) tarafından
Benim kızım 14 yaşında gerçi ama midede Reflü felan öksürük yapar,annem de çok öksürürdu benim, dedim bı midene baktıralim reflü çıktı onda da
(25,181 puan) tarafından
Kız 2 gündür ama ya 2 günde reflü olur mu ki yarında bakcam olmadı doktora gitce
(3,141 puan) tarafından
Bilmiyorum ki canım inşallah değildir,aman öyle de hasta olsa zor böyle de valla,haber et bize de merak ederim
(25,181 puan) tarafından
Tm canım benim

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 278 göst.
0 oy
1 cevap 73 göst.
0 oy
4 cevap 190 göst.
11 Mart 2024 Diğer kategorisinde Gulsh26. (351 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 62 göst.