0 oy
323 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ya artık çıldıracam uyumuyor uyurken hep ağlıyor emzigi atıyor ağlıyor ağzına verince ağlıyor kızlar gerçekten çıldırıyorum çok yorgunum her gün böyle yani gerçekten hayatımda hiç bu kadar yorulmadim bu çocuk sınav mı ya 

8 Cevaplar

0 oy
(9,920 puan) tarafından
Elbette sınav tek cocukta degıl dünyada herşey bir sınav.Ne kadarlık bebegınız 
tarafından
5 aylık canım
(9,920 puan) tarafından
Henuz kucukmus annesi gaz problemı soz konusu olabilir.Rutını bozulmus olabılır sevgınızı istiyo olabilir Ac olabılır uykusu olabılır ☺️ herşeyi olabılır yanı sabırlı olun mumkunse bebegınızden ayrı bır kac dakıka gecırın babasına verın bı dus alın yada yanınızda kım varsa bı cıkın hava alıp gelin bu aylar bıraz ınsanı yoruyor ama gececek.
tarafından
Kuzum aç ama bisye yemiyor uykusu var uymuyor yani çok değişik bir bebek şimdi böyle değil doğduğundan beri öyle kimsem yok yardım edecek o yüzden daha çok yoruluyorum
(9,920 puan) tarafından
Bi süre kucagınızda tutup sevmeyı deneyın sızın stresınız onada gecıyor olabılır.diş felanda bır ıhtımal cıkarıyo olabılır.Sabır deyıp devam edeceksınz tunelden ancak oyle cıkabılırsınız.Rabbım evladınıza huzur versin size de
-Reklam-
0 oy
(7,977 puan) tarafından
Ah canım ah aynı dert bendede var kucukmu bebeğin
(7,977 puan) tarafından
Yapcak bişi yok canım başa gelen çekilir kavga dövüş geciyo zaman :)
tarafından
Cinsiyetleri ne kuzum
(7,977 puan) tarafından
Büyük erkek diğeri daha beli deyil vala kuzum yılbaşından sonra ogrenebilirsek öğrencez bakalım
tarafından
Allah bağışlasın kuzum
(7,977 puan) tarafından
Amin canım hepimizin
0 oy
tarafından
Kaç aylık ki daha
tarafından
5 aylık canım ya valla şaka gibi doğduğundan beri öyle beşikte uyumuyor ayağımda sallıyorum uyumuyor çığlık çığlığa ağlıyor uykusu var gözlerini ovuyor ama uyumuyor
0 oy
tarafından
Allah yardımcın olsun canim kac aylik 
tarafından
5 aylık canım hiç uyumuyor tam uykuya dalıyor ağlıyor yani artık hayattan soğudum
tarafından
Canım sabırlı ol hepimiz bu yollardan geçiyoruz rabbime şükürler olsun varlıklarına bin şükür
tarafından
Tabiii çok şükür ama aç ağlıyor bisye yemiyor mama zaten hiç tutmuyor uykusu var uymuyor
tarafından
Canım zor biliyorum ama inanki hepimiz aynı durumdayiz
0 oy
(5,213 puan) tarafından
Canm öncelikle öyle deme allahın gücüne gider varlıklarına bin şükür. Benim kızımın adıda lina bı arada oda öyle nerdeyse bi aydır ama diş çıkarıyo bunlar hep süreç gece 3e kadar uyumuyo en erken 12 ve sabah 8buçukta en geç ayakta gündüz uyumuyo sennki kaç aylık
tarafından
Dış etleri sis ama çıkacaksa çıksın çıkmayacaksa böyle yapmasın çok huysuz
(5,213 puan) tarafından
Kız sus ben günlerce cinnet geçirdim en son eşimin yakasına yapıştım dedim ne saçmalıyorum ben ☺️ youtube nazar ayetleri var bizim kız ağladıkça açar dinletirim susar eğer zoru dişse ağrı kesici ver istersen ben 2kez veriyorum rahatlıyor
tarafından
Ağrı kesicim bitmiş bugün de pazar
(5,213 puan) tarafından
Aksilik canm sabret yarın inşallah alır verirsinde rahatlar bizimki kendini parçalıyo ama yapacak bişey yok zorları var geçecek inşallah
tarafından
İnşallah kuzum
0 oy
tarafından
Kaç aylık bebegin 
0 oy
tarafından
Çok zor ya Allah yardımcın olsun 
0 oy
(7,827 puan) tarafından
Lütfen böyle söyleme derdi olmasa ağlamaz gazı vardır
tarafından
Bu gaz hiç mi bitmez valla bende yoruldum bende insanım yemin ederim hiç dinlenme vaktim yok çok huysuz
(7,827 puan) tarafından
Anlıyorm kuxum ama emğati kur ne kdr canı yanıyordur evladım yazık onun durumu sndende zor
tarafından
Ne olduğunu bilsem keşke uykuya dalmasi 1 saat uyuması yarım saat yine uyanıyor ağlıyor
(7,827 puan) tarafından
Gaz damlası kullanıyor musn kakasını alt gazını üst gazını güzel çıkarıyor mu
tarafından
Hepsi çıkıyor canım gaz damlası kullanmıyorum

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 188 göst.
19 Temmuz 2025 Kültür-Sanat kategorisinde Nevacan (555 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 94 göst.
21 Haziran 2025 Kültür-Sanat kategorisinde Nevacan (555 puan) tarafından soruldu
+2 oy
3 cevap 79 göst.
+1 oy
9 cevap 234 göst.

Kategoriler

1,469,807 soru

24,077,485 cevap

331,015 kullanıcı

...