0 oy
312 göst.
Diğer kategorisinde (457 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi

Kızlar bebeğime sallanmayi bıraktırmaya çalışıyorum yatır kaldır yöntemi ile yapmaya çalıştım ama çok ağladı bende kucağımda biraz gezdiriyorum mayisiyo ondan sonra uyumak üzereyken yatırıyorum piş piş yapıyorum ama tam uyumamış oluyor yani. Tamamen uyanıkken direk yatırırsam aşırı ağlıyor. Bide böylesi daha kolay diye biraz işime geldi sanırım yaptığım destek sayılır mı sallanmayi bıraktırayim derken kucağa mi alistirdim sanki :angel: yanlış yoldaysam daha başındayken değiştirmek istiyorum

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
düzenlendi

Evet kuzum maalesef destek sayılıyo

image

tarafından
düzenlendi
İnsagram kullanıyomusun canm , türkan acar die bi bayan var onun uyguladığı yöntemleri deneyebilirsin
(457 puan) tarafından
Kuzum yazdım ama sayfasında uyku eğitimi göremedim yanlış kişiye mi baktım acaba bi ara müsait olunca link atabilir misin sana zahmet ya
tarafından
Kuzum yalnış yazmışım kusura bakma , sayfasını resim att şimdş snaa
(457 puan) tarafından
Tamamdır çok sağol
(8,171 puan) tarafından
Bu işe yarıyor mu gerçekten deneyeceğim çünkü
-Reklam-
0 oy
tarafından
Evet canım hemde çok kucağında ayakta gezdirip mayissin sonra yatırım ben o hatayı kizmda yaptım bir buçuk yaşına kadarda ayakata öyle yapiyodum
(457 puan) tarafından
Gerçekten mi ya nasıl döndürdün peki
tarafından
Valla dönmedi canım hemde senin bebeğinin aylık xamnlarinda başladım kucağımda öyle yaptım sonra ayağımda sallayıp yatiyodu Allah'ım ne kadar yapmasamda agliyodu patliyodu sen düşün artık çarşıya bı yere gidincede ayağa kalkıp sallıyodum Allah'ım zatn bel ağrısından oluyodum. Valla sen yeni başladık coktanmi bilmiyorum ama hemen vazgecmeni tavsiye ederim şuan oğlum var 10 aylık Allah'tan onu o şekil yaomadim ayağımda sallıyorum yatiyo besige koyuyorum yani nasıl başlarsa o şekil bir bir buçuk yaşına kadar oylee devam etti gerçekten sonra zatn kendisi uyuyordu ama snein kuccuk Ken vazgeceir yaoma bugunden sonra nelere çektiğimi biliyorum bu konuda seninde yaşamanı istemem
0 oy
tarafından
Ben 4 aylıkken koydum besıgıne sallamadan pıspıslayarak emzıgını o attıkca ben vererek tam 4 saat bekledım ılk gece uyumasını 1 hafta uykusuz kaldım parca bölük uyuduk hep ama 4 saat 3 e 3 saat 2 ya derken 10 dk ıcınde uyumaya basladı hala da oyle yatagına koyar cıkarım ıyı geceler oglum der oper cıkarım odadan kendısı uyur besıkten cıkamadıgı ıcın rahattım odasını ayırınca ıner gelır mı acaba dedım yok yıne kendısı uyumaya devam ettı 3 yasında suan cok hareketlı kıpır kıpır enerjısı bıtmeyen bır cocuk ama uyku konusunda baya uyum sagladı bana :) 
(457 puan) tarafından
maşallah ya inşallah o günleri görürüz bizde bu kucak işine hiç alismadan biraktirmam lazım
tarafından
besıge koycan ve asla pes etmıcen aglasa da bagırsada ılk gunler zoe oluyor ama sonrask 3 yıllık rahatlık olarak gerı dondu bana. valla sadece evde olmadıgımız zaman baska yerde uyursa sallayarak yada yanına uzanarak uyuttum evde olmadıgımız ıcın ama o bıle duzenı bozmadı eve gelince yıne atnı ssıtem besıgı yatagk benımsıyor alısınca pes etmeden denemen lazı. canım
0 oy
(54,172 puan) tarafından
Zamanla onuda bırakır canim yanima yatırıp uyutmaya alistirmistim bende kucakta sallayip uyutuyodum

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 228 göst.
17 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Gri Kedi (2,938 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 364 göst.
13 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 588 göst.
11 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Casperiye (9,080 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 2,134 göst.
13 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Selo De Bana (25,181 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,035 soru

24,163,318 cevap

335,479 kullanıcı

...