0 oy
396 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (7,094 puan) tarafından
Kizlar bana sivilce ve leke için maske önerisi yapin ya hhazir olur elde yapma olur 

9 Cevaplar

0 oy
tarafından

Hahaahaaa bende normal dısarda taktıgınız maske anladım baslıgı gorunce :D

(7,094 puan) tarafından
Pandemiden sonra biz :)))
tarafından
Aynen valla :D
-Reklam-
0 oy
(107 puan) tarafından
Canım sadece maske işe yaramaz her ay düzenli cilt bakımı+hydrafacial yaptır destekleyici olarak ben la roche kullanıyorum peeling temizleme jeli ve nemlendirici zaten hafta da bir peeling maskeden daha iyi 
(7,094 puan) tarafından
Eczanede satılıyordu eğer ordan alır direk kardeşim onun için istiyorum yüzü çok yağlı ve aşırı sivilce ve leke var güvenilir saticiyi yorumlardan anlariz dimi
(107 puan) tarafından
Aynen canım anlarsın dermoeczanem olması lazım ben ordan almıştım.. Bu ara da kardeşin bence bi doktora gitsin kan değerlerine baktırsın ilk dermatoloji zaten ister ona göre ilaç tedavisiyle başlar krem ya da bende de küçük lekeler vardı akne lekesi bana krem vermişti o da reçetesiz satılmıyor zaten onunla beraber cilt bakımına başladım la roche zaten önceden de kullanıyordum kullanmamda sakınca olmadığını aksine iyi olcağını söyledi o yüzden önerdim ama ilk önce bi doktor görsün derim
(7,094 puan) tarafından
2 ayrı doktora gitti bir sürü krem kullandı hatta en son sivilce hapi verdiler azcık iyi oluyor sinra çoğalarak geri geliyorlar
(107 puan) tarafından
Hmm canım yedikleri de etkiler dikkat etsin yani balmış,kahveymiş,mayaymış vs. bunları kullanmak daha da kötü yapabilir.
(7,094 puan) tarafından
Çok dikkat ediyor ama nafile ya
0 oy
tarafından

Bakım maskesi olarak Türk kahvesi ve zeytinyağı önerebilirim. Sivilceye vs iyi geliyor mu bilmiyorum ama yüzü yumuşacık yapıyor güzelleştiriyor.  Hazır maske olarak arada kağıt maske alıyorum ama sırf iyi hissetmek için yapıyorum etkisi olduğuna inanmıyorum  :D

(7,094 puan) tarafından
Hahaha ay kız bosuna ne para veriyon o zaman:)) kahveyi denycm tsk ederim
tarafından
1 tatlı kaşığı Türk kahvesi 1 tatlı kaşığı zeytinyağı karıştır yüzüne sür kuruyunca yıka. Banyo öncesi yaparsan yüzünü temizlemek daha kolay olur  :D
Keyfi bacım. Bakım yapabiliyorum 2 çocuktan fırsat bulabiliyorum diye pozitif düşünmek için :))
(7,094 puan) tarafından
Valla orasını doğru dedin bende iki çocuktan ancak anama gelince :)) hazır gelmişken yapam dedim :) önerim için tsk ederim
0 oy
(8,171 puan) tarafından

Bal ve limon çok güzel oluyor. Bir de en güzeli çay ağacı yağı. Yalnız maskeleri genel itibariyle gece yap. Güneş ışığıyla kararma yapabilir. Onun haricinde Gül suyuyla temizlik. Maden suyundan küp küp buzlar yapıp masaj yaparak uygulayabilirsin cildine. Şimdilik bu kadar :)

(7,094 puan) tarafından
Hepsini deniycem çok tsk ederim kuzum :))
(8,171 puan) tarafından
Rica ederim ya çok severim ben maskeler yapmayı ama en iyi bunlar oluyor bana. Bir de salatalık yaparım ama onun zamanı değil şimdi
0 oy
(6,157 puan) tarafından
Bekarken cok maskeler yapdim neler denedim o anlık gider yine çoğalarak gelirdi :)) evlenmeye karaf verirken bir ilacla tanisdim iyiki kullandim 6 7 senedir 1 tane dahi cikmadi  

roaccutane kirmizi reçete de gözetimnde kullandim 5 kutu icdim kökten temizledim :)
(7,094 puan) tarafından
Nasil yazdirabilirix ki bunu
(6,157 puan) tarafından
Dermatolojiye gitmen lazim cildiye dr na tahlil yapar kan sayımı ilac agir netten araştir cok su icmen lazim kuruluk yaouyor vucutda dudaklar da ben cok etkilenmedim 4 litre su içerim her zaman dudaklari çatlatır kuruyo   ama tek çözüm sivilceden cok cekdim şükür gebe kaldim hamilelikde hormondan cikar dedjm tkk hic cikmasi leke de kalamdi elemezdim hic zaten
(15,021 puan) tarafından
Ay evet bende kan aldırdım her ay düzenli çağırdı doktor ilaç kullanıyordum çok çatlak olmuştu duzelmisti cildim de çalıştığım için geri bıraktım. Randevu bulsam hemen gideceğim canım bilgin var mı özel yapar mı ki ?
(6,157 puan) tarafından
Yapar her ciddiye yaza bilir canım
0 oy
(3,417 puan) tarafından
Aktardan keçi sütü sabunu al sabah akşam yuzunu yıka bir ay sonra bebek gibi cilde sahip ol denendi bende mis gibi cildim var 
(7,094 puan) tarafından
Bi deniyim bunu da tsk ederim canım
0 oy
(1,576 puan) tarafından
Peeling ve sivilce maskeleri her sivilce tipine iyi gelmez bazılarını daha da artırır. Dermatologa gidin.
(7,094 puan) tarafından
Cildiyeye gitti bir kaç kez bide bunu deneyelim tskler
0 oy
tarafından
Hiç kullanmıyorm kuzum ya
(7,094 puan) tarafından
Bnde kullanmıyorum kuzum kardeşim için sordum cildi çok kötü
0 oy
(1,555 puan) tarafından
Canım yaa temizleyici ne ürün kullaniyosun
(1,555 puan) tarafından
Ben uzun süre kozmetik sektöründe çalıştım şuan kullandığı ürünler ne onları merak ettim
(7,094 puan) tarafından
Valla bir sürü kullandi tam olarak ne kullandi bilmiyorum nutricina ürünleri kullandi onlari biliyorum bi doktorların yazdıkları haricinde senin onerebilecegn ürünler var mı
(1,555 puan) tarafından
Valla canım ben Sebamed kullandım neutrogina kullandım Garnier bicok yoğun marka kullandım ama şuan niveanin en hafif ürününü kullanıyorum çok memnunum uzun süredir mavi olan yüz temizleme köpüğünu kullanıyorum
(7,094 puan) tarafından
Tsk ederim cnm bi deneyelim
(1,555 puan) tarafından
Cilt temizliğine dikkat etsin yağsız nemlendirici kullansın canım yuzunude havlu peceteyle kurulasin

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 47 göst.
19 Nisan 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde Sahan01 (84 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 93 göst.
10 Mart 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Meltemm24 (24 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 213 göst.
31 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 92 göst.
31 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,879 soru

24,161,030 cevap

335,372 kullanıcı

...