0 oy
387 göst.
Diğer kategorisinde (193 puan) tarafından
Ateşi çok yüksek kullansam olur mu aldım eczaneden korkuyorum bir şey olursa diye 

9 Cevaplar

0 oy
(15,011 puan) tarafından
Ateşi kaç canım ?
(193 puan) tarafından
39.5  canım
(15,011 puan) tarafından
Ver kuzum birşey olmaz Allah'ın izniyle
(193 puan) tarafından
Tamam kuzum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Acile goturseydin bı duş aldirdunmi kaç deecesi
(193 puan) tarafından
Duş aldırdim canım 39.5 fitil versem duşmezse götürsem olur mu ki eşime ulaşamıyorum mesaiye kaldi kimsede yok burda suan
tarafından
Benim yegende ateslenmisti doktor fitil vermişti kullan çok yüksek ateşi
0 oy
(1,584 puan) tarafından
Kullan canım rahatlatir çocuğu korkma ben sürekli kullanıyorum kötü olduğu zamanlar paranox benim kullandığım sabaha kadar uyutur ateşi düşer 
(193 puan) tarafından
Yaa yapayim hemen ilk defa kullancam çünkü
(9,610 puan) tarafından
Canim o piyasadan kaldırıldı kullanmayın onu
(193 puan) tarafından
Yaa napayım ben şimdi:(
(1,584 puan) tarafından
Kaldırılan ilacin eczanede ne işi var canım eşim daha yeni aldı ve her ay alıyoruz bu fitili
(1,584 puan) tarafından
Verebilirsin canım özelde doktorum vermişti bu fitili tam veriyorum ben
(9,610 puan) tarafından
PARANOX SUPOZİTUVAR ZARARLI MI?

Paranox Supozituvar zararlı mı sorusunun yanıtı da sosyal medyada bugün en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. Ancak Sağlık Bakanlığı aldığı kararın gerekçesini henüz açıklamadı. Yani çocuklarda ateş düşürücü ve ağrı kesici olarak uzun zamandan beri kullanılan fitilin zararlı olup olmadığı henüz bilinmiyor. Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada şu anda evinde böyle bir fitil bulunan vatandaşların kullanmaması tavsiye ediliyor.

Bu sağlık bakanlığının haberi neden satılıyo bilmiyorum ben kullanmıyorum ama heryerden toplatildi
(1,584 puan) tarafından
Paylaştığın yazida sağlıklı olup olmadığı bilinmiyor deniyor ama emin ol hala bu ilaç satılıyor ki zararlı ise eğer özeldeki doktor bile neden bunu veriyor bide böyle bişey var yani çok şükür kızım şuan 22 aylık doğduğundan beri kullandım bir sıkıntı olmadi
(1,193 puan) tarafından
canim iki cesit var evet dedigin toplandi simdiki satilan panorax s diye geciyor
(12,082 puan) tarafından
Bende bir ste açar istediğim ilaç hakkında olumsuz veya olumlu yorum yapabilirim yazı çok amatörce duruyor ve  hiçbir bilg verilmemiş
Toplatıldı diyorsun sanki her eczaneye tek tek sormuşsun gibi çoğu kez alıyoruz  farklı eczanelerden toplatılsa olmazdıheralde dimi?
(9,610 puan) tarafından
Her eczaneye gezmedim azcık haber okursan sende haberdar olabilirdin haziranda bu karar alındı 2 çeşit varmış onu bilmiyodum bi tane var o toplandı diye biliyodum ki zaten toplatilmis yani ben yanlış bilmiyomuşum sadece iki çeşit olduğunu bilmiyodum..amatörce yazılmış dediğin şey sağlık bakanlığı tarafından açıklanan bi yazı yani herhangi birinin yazdigi bise değil
0 oy
(177 puan) tarafından
Yarım verirdim de kaç yaşında ben  verdiğmde 2 yaştan küçüktü
(193 puan) tarafından
16 aylık canım yarım mi vereyim
(177 puan) tarafından
Evet ver yarım canm
0 oy
(1,664 puan) tarafından
paranox sa evet kullandim bebekken yarim 1 yasindan sonra tam verdim bi zarari olmadi şukur baya uzun uyuyordu üstune ve atesi agrisi hemen kesiliyordu 
(193 puan) tarafından
16 aylık canım vereyim mi hepsini tam olarak yarım vermeyim yani demi
(1,664 puan) tarafından
tam ver cnm Rabbim şifa versin
(193 puan) tarafından
Amin canım inşallah
0 oy
(1,757 puan) tarafından
Bebeğim 1 yaşında ben hep kullanıyorum çok iyi oluyor 
(193 puan) tarafından
Hemen hasteneye gitmeyim dedim duş aldırdim şimdi fitilide vereyim duşmezse götüreyim diyorum
(1,757 puan) tarafından
Aynen öyle yap canım
(177 puan) tarafından
Canm keşke duş aldirmasaydn ateşi çok yüksek bebeklerin kafasıni islatmamak gerek . Vücudunu ılık suyla islatsaydn . Ve koltuk altı boyun çevresine bezle  ateşini azaltabilirsn yap. Bu arada pedifen ateş düşürücü de iyi
0 oy
tarafından
Fitil daha çabuk düşürür tok karnina ver geçen gün bende ateşi 39 du hemen verdim ama ateş düşürücü şurup verdiysen en az 6 saat sonra fitil atman gerekli
0 oy
tarafından
En son fitik  ameliyati sonrası narkozdan etkisi gecerken kullandik 2 gun falan demişti dr sonra kullanmadik
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Kaç aylık canım. Ortadan diklemesine kesip yarım ver

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 84 göst.
27 Şubat 2025 Diğer kategorisinde SL (1,297 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 167 göst.
30 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde MARMELAT -_- (789 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 331 göst.
12 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 04 (44 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 150 göst.
1 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,294 soru

24,137,191 cevap

334,357 kullanıcı

...