0 oy
634 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde tarafından
düzenlendi

image

image

kizlar oğluma bundan yapcam allah nasip ederse ama krem santi ölçüsünü nasıl yapayım biraz bilgi verirmisiniz gıda boyası kullanılmış nasıl yapcam bilen varmi

12 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Aşkım aşırı kolay bir pasta paket şantiler ile yapacaksan üstünde 2 çay bardağı yazıyor ise bir çay bardağı süt koy ben su ile yapıyorum ama bu pastaya yaklaşık yarım kg şanti gider ben 25 TL ye alıyorum İnterneten bir kilo şantiyi

Market şantileri şekil almıyor dağılıyor genelde sert bir şanti olması lazım sen buzluğa su koy donmadan çıkart o su ile çırp şantiyi uzun süre ki sıkarken dağılmasın soğuk su olmassa yalama gibi olur gıda boyası da resimdeki kahve tonu tutturman için siyah gıda boyası kullanman lazım kuzum şanti çok zor renk alıyor çünkü yeşil ve turuncu çok çabuk tutar sorun yaşamazsın gıda boyasını kürdan ucu kadar çok az koy yoksa tadı değişiyor kuzum 
tarafından
Kuzum vermek istesem senden nasıl vercem konuscaz? Ben kocaelindeyim sen
tarafından
Çiçeğim bursadayım ben malesef şehir içi yapıyorum sadece :(

Oyyy malzeme çok tutmuş kuzum o zaman hazır almak daha mantıklı ben malzemeleri toptan aldığım için bayadır almadım fiyatlar uçmuş demekki :/
tarafından
Anladım kuzum :( çok çok uçmuş valla şimdi sıfırdan alcağım için baya pahali
tarafından
Kocaeli'nde oturduk biz 12 yıl kuzum annem ile hoşgör pastanesi vardı çarşıda ve yahyakaptamda çok güzeldi pastaları inşallah uygun fiyatlı bir yer bulursun
tarafından
Valla kuzum 290 tl diyor bakalim biraz indirim isticem ordan yaptircam.  600 bile diyen var sanki napcaksa tovbe
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yapmayı bilmem ama çok güzel yerim :D
tarafından
Tmm cnm zaten şuan yapmicam bu hafta icin De denicem inşllah bi ara
tarafından
Birde şanti ters çevirdiğinde almayacak kıvamda olsun cıvık olursa tutmaz kayar gider hep
tarafından
Tmm cnm saolasin:)
tarafından
Rica ederim canım afiyet olsun şimdiden :)
tarafından
Inşallah yaparım da afiyet olur:)
0 oy
tarafından
Burda yağmur var o iş olarak pastacılık yapıyor evden. İnşallah postunu görür sana yardımcı olur
tarafından
Aynen cnm biliyorum yagmuru
0 oy
(13,307 puan) tarafından
Normalde bir çay bardağı süt diyor sanırım krem şanti de buna 2-3 çorba kaşığı süt ve gıda boyası koymanız lazım normal ölçüde yaparsanız süzülür gider. 
tarafından
Evet cnm katı olması lazım biraz bakalim denicez:)
(13,307 puan) tarafından
Birbirine aşırı yakın ve geniş çizgili şekillendirici ile şekillendireceksin
tarafından
Duy var ama adi bendeki şoktan alındı olurmu acaba onla
(13,307 puan) tarafından
Olur tabi ben de klasik kullanıyorum profesyoneli temin edemedim daha
tarafından
Inşallah cnm ya denicez biseyler
0 oy
(14,412 puan) tarafından

Aboooo bu beni aşar uuuuuu uğrasamam :P

tarafından
Kız aslında çok ugrastirmaz emin ol ben seviyorum böyle şeylerle uğraşmayı sadece şu dış kaplamayı bilsem yeer:)
0 oy
tarafından
Aşkım sen emir-yagmur nick'li arakdas varya ona özelden yaz o anlıo bu pastalardan
(13,307 puan) tarafından
Valla aklıma direk yağmur geldi postu görünce
tarafından
Benimde geldi de görse bi:)
(13,307 puan) tarafından
Dur bakalım belki görür :)
tarafından
Onun postları varsa hortlat bildirim gider ona girer:)))
(13,307 puan) tarafından
Az sonra gelecek inşallah :)) siliyor postlarını
0 oy
(11,228 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Ben şeker hamurundan yaptım buna benzer daha kolay oldu
tarafından
Elinize sağlık ama ben şeker hamur istemiyorum kuzum:)
0 oy
tarafından

Lütfen bu güzel pastanın senin elinden bitmis halinde 

Paylasmani beklıyorum öncesi ve sonrası olarak:)

tarafından
Mutlaka paylaşacam:)
0 oy
(3,546 puan) tarafından
Bu pastanın tüm malzelerümi netten getirtme in lazım. Evdeki normal şamti ile olmaz askım bu pasta. Nette profesyonel pasta malzemeleri satan yerler var. 
tarafından
Tamam cnm yağmurda yazmış aynısını öyle yapcaktim:)
0 oy
(1,254 puan) tarafından
Offff bunu ypabilcenmi Vllla helal
tarafından
Kız geçen yıl ben yaptım bakalim bu yıl yaocan ınsallah:)
0 oy
tarafından

image

kuzum ben normalde çelik duy kullanıyorum ama senin attığında da var bu veya 6 lı yıldız duy çıkmadı mı içinden resimdeki turuncu ve kahve kısımlarda ki şekil için ya bu attığım yada bunun şeklinde ama uçları daha sivri olankardan olması lazım

Bide çiçeğim o şanti poşetinin ağız kısmını bantla hani duyu taktığımız beyaz plastik var ya onu pışete bantla sıktıkça dışarı taşıyor krema poşetinden kayıyor beyaz duy takılan yer

tarafından
Var kuzum bundan kahverengi olan taraflar bundan mi yapayım? Bide yeşil üst taraf hangi duy yapayım?
tarafından
Yeşil üst tarafı orda tek birtane olan yuvalak var kuzum tek delikli olan yada üçlü yan yana yuvarlak olan la yapabilirsin kuzum
0 oy
(45,023 puan) tarafından

Ayy Allah'ım ben töbeee uğraşmam yaa:D 

tarafından
Ya niye kiz el emeği işte kimin yaptığı belli;)
(45,023 puan) tarafından
Yok benlik değil :D

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,472,755 soru

24,115,495 cevap

333,213 kullanıcı

...