0 oy
229 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,045 puan) tarafından
Arkadaşlar bebeğim üç günlük en son dün gece çiş ve büyük tuvaletini yaptı rengi biraz sararmış. Göğüs ucumu sıkınca açık renk süt geliyo ama bebeğim için yeterli mi bilemiyorum. Tecrübeli olan anneler neye göre mama vermeliyim ben neye göre kaanat getirecem. 

5 Cevaplar

0 oy
(3,102 puan) tarafından
Duzenli emziriyormusun en az iki saatte bir
(1,045 puan) tarafından
Evet dikkat ediyorum
(3,102 puan) tarafından
O zaman o sureyi dusur 2 saate bur emiyorsa saat basi emzir goguslerini sicak suyla masaj yaparak yika sicak havlu koy sutun iner hep damarlari acki sutun artsin oda sicak kompresle olur sariligina dikkat et hastaneye gotur bide kesin kan tahlili yapsinlar sutun yetmedigine doktor karar versin bilirubini atmasi icin kaka yapmasi lazim
(1,045 puan) tarafından
Tamam tavsiyelerini uygulayacağım çok teşekkür ederim
(3,102 puan) tarafından
Rica ederim canım
-Reklam-
0 oy
(675 puan) tarafından
Bekle sütün gelir bikere den açılır 
(1,045 puan) tarafından
Bu 2. Bebeğim ilkinde dediğin gibi bekledim sarılık falan olmadı Bi sorun yaşamadım ama insanı rahat bırakmıyorlar vicdanımla oynanıyor o yüzden tecrübeli insanlara danışmak istedim.
(675 puan) tarafından
Düşün benim kızım emmedi son damlaya kadar sağlar verirdim 2 ay boyunca sağdım 2 ayın sonunda azaldı ek mama kullandım kızım zerre sarılık olmadı
(1,045 puan) tarafından
Ne güzel yaa
0 oy
(1,313 puan) tarafından
Bol bol emzir 2 saati bekleme allah korusun sarilik olur sen emzirdikce  sütün gelecek inşallah 
(1,045 puan) tarafından
Evet 2 saati beklemiyorum dediğin gibi daha sık emziriyorum. Sarılık korkusundan zaten Bi sorayım dedim
0 oy
(13,312 puan) tarafından
Yine de bol bol emzir ama sarılık da olmasın dikkat et kuzu
(1,045 puan) tarafından
Emziriyorum hiç 2 saati de beklemedim sarılık tan korkuyorum bende
(13,312 puan) tarafından
Emzirdikçe çoğalır inşallah kuzum. Mama da ver istersen 2-3 emzirmede bir
0 oy
tarafından
Bence şimdi mama verme yeni doğum yapmışsın sütün gelir mam verirsen artık meme tutmaz banyo yaptın mı 
(1,045 puan) tarafından
Hastaneden çıkar çıkmaz yaptım. Aslında ilk bebeğimde öyle yapmıştım sütüm zamanla geldi hiç mama kullanmadım sarılık falan da olmadı ama işte insanlar rahat bırakmıyor ki

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 289 göst.
31 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Ayselaras (310 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 580 göst.
1 Eylül 2019 Diğer kategorisinde MELTEM ❤ (2,172 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 416 göst.
17 Ekim 2025 Diğer kategorisinde Cansell12 (15 puan) tarafından soruldu
+4 oy
48 cevap 1,488 göst.
7 Haziran 2025 Aile & Aşk kategorisinde vellenizanim (1,208 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,353 soru

24,400,075 cevap

350,074 kullanıcı

...