0 oy
411 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (473 puan) tarafından
Kızlar esim iyidir hoştur ama sinirlenince fln çok ama çok saygısız olur. Olmadık küfürler eder. Ben ses etmem yoksa daha kötüye gider olaylar. Öbür türlü iyidir biseyimizi eksik etmez. Ezdirmez kimseye. Tek nefret ettiğim huyu işte bu. Saygısızlasmasi.  Bazen sırf bu yüzden onunla konuşup evliliği bitirmek istediğimj söylemek istiyorum. Ama sonra sakinlesince duymazdan geliyorum. Dövenler vs daha fazlası olanlar var diyip avunuyorum. Sizce yanlış mıyım

18 Cevaplar

0 oy
tarafından
Evet yanlissin. Herşey dayak değil. Bazı laflar dayaktan daha ağırdır, kabul edilemez.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Seçim sizin eşinizi oyle kabul etmişsiniz..

Ben şaşkınlıkla izliyorum hakaret edenler dövenler valla cok garip 
0 oy
(2,986 puan) tarafından
En önemli mesele ofkelenince kendini kontrol etmek dilinle elinle zarar vermemek. Bunu yapamamak da büyük sorun küfür yapıştı değil ya istese illa ki bırakır hiç sevmediğim şey.
0 oy
(1,108 puan) tarafından
Küfürde bir şiddettir ne hakla küfür edebilir edecekse gitsin anasının evine saygının bittiği yerde sevgi zaten yoktur 
0 oy
tarafından
Olmaz canım eşinin ağzından çıkanı kulağının duyması gerekir benim eşimde ilk evlendiğimizde küfür ederdi ama bana değil bu bile beni rahatsız ederdi uyardım artık yapmıyor saygı yoksa sevgi de olmaz 
0 oy
tarafından
Bu da bir şiddet çeşididir. Eşinize terapi almasını teklif edin.. saygı biten evlilikte sevgi hiç kalmaz.
0 oy
(960 puan) tarafından
Şiddet değil illa sözle de şiddet yapılır. Bu aslında evlilikte saygının olmadıgını gösteriyor bence konus değişsin böyle olmaz bi ömür 
0 oy
(1,069 puan) tarafından
Eşin iyi olabilir ama bu durumda normal değil eşinle bu konuyu konuş tavrını belli et dikkat etsin sinirlerine sahip çıksın en azından empati yapsın bu durumu şimdi sorun etmiyor olabilirsin ilerleyen yıllarda biriktireceksin içinde daha kötü olmasın
0 oy
(6,155 puan) tarafından
Küfürdr bir şiddettir.. o evde çocuk yetişiyor kufurlu ortamda yanlış  Küfür bi bakarsin ailene sevdiklerine eder kaldıramazsin ben asla kabul etmem ne şiddetne Küfür
0 oy
(6,189 puan) tarafından
Evet yanlışın çünkü bir evlilikte şiddet,aldatma vs olmasına gerek yok hakaret,küfür bile bir ayrılma sebebi özsaygı diye bir şey var.Ofke problemi avrsa gidip,tedavi gorsun
0 oy
tarafından
Küfürde piskoljik siddetir hem dayak yemmk için susmak ta iyi değil bir ömür çekilmez.
0 oy
(6,077 puan) tarafından
Küfürde bi çeşit şiddettir eşin sinirlenince ettiği küfürleri çocuklarda duyuyor veya ilerde duyacak bu nekadar sağlıklı çocukların evde bunları duyması nekadar sağlıklı eşin seni çok seviyorsa sinirlerine hakim olmayı denemeli. 
0 oy
(581 puan) tarafından
Bence yanlış davranışlar ileri zamanda çocuklarınız varsa duyduğunda onlar da ogrenicek benim eşim de çok çabuk sinirler söylenir küfür etmez hiç ettiğini duymadım etmiyor değildir illaki arkadaş ortamında ediyordur inada karisamam ama.bana ederse kabul etmem
0 oy
(388 puan) tarafından
Ben hic kabul edemem sinirlenince falan kufurlu konusursa.cok sukur ole degildir ama Allah korusun ole bisey yasarsak burnundan getiririm
0 oy
(3,550 puan) tarafından
Hayatta tahammül edemeyeceğim sayılı şeylerden biri saygısızlıktır. Hele ki küfür, hakaret... Duymamla bitirmem bir olur. Bana saygı duymayan insanı bırak eş olarak, arkadaş olarak bile yanımda tutmam 
0 oy
(416 puan) tarafından
Çok yanlışsın hem de. Dövmekle sövmek arasın da zerre fark yok ikisi de aşağılama ikisi de şiddet bunu normalmiş gibi kabullenmek bile baştan başa hata
0 oy
(1,850 puan) tarafından

Kendimi avuturken ben :woot:

0 oy
(2,528 puan) tarafından
İlla ki fiziksel şiddet mı göstermesi gerekiyor. 

İlgili sorular

0 oy
31 cevap 1,146 göst.
13 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 356 göst.
14 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Huzunlu_poncik (243 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 296 göst.
0 oy
5 cevap 430 göst.
2 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Evrim.34 (601 puan) tarafından soruldu