0 oy
701 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar neden yalnis yere algı yaratıyorsunuz ben doğunun insanı kötümü dedim ben o düşüncede olsaydım eşimle evlenmezdim ve eismle evlendigimde çocuk vs olayları aile içi olayları tam idrak etmiyordum 20 yaşındaydım ve ben eismin ailesini sveiyorum sıcak kablolar hiçbir zaman ben ayrım yapmadım yapmam Allah'a inanıyorum çok şükür bizdede mesela erkekleri kadınları çok eziyorlar çok çalışır Karadenz kadınları bu ayrım yapmak mı azcik kafanızı değiştirin ya gerçekten çok sacmalamislar o uyarı veren kişilere diyorum sanki ben burda hakaret ettim insanlara kafamı buluyorsunuz benimle

12 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ne oldu tavuk bacım 
(1,254 puan) tarafından
Evet degistiremiyordu :Ddd
tarafından
Amin canım cümlemizi inşallah hep beraber gülelim hastayım azcık gülelim dedim kendime geleyim bari tavuk bacım boşver sen kimseyi takma bacım
tarafından
Evet o hanifeeee :-)
tarafından
Hahahajaa hatırladım:D erkek falan sandiydim onu ya dalga geçiyordur diye demek kadınmış
tarafından
Yok kız fotoğrafını da attı güzel bir gaciydi:-))
-Reklam-
0 oy
tarafından

Ya ben artık işemeye de mi gidemicemmmm linç kacircam diye 

Gene kaçırdım:woot:

tarafından
Valla bende kaçırdım bildirim geldi sabah öyle gördüm cnm
0 oy
(511 puan) tarafından
Canım onlar canı sıkıldıkça uyarı veriyorlar yoksa yanlış birsey yazdığından  yada haksız olduğundan dolayı degl
tarafından
Kız bişey demedim ya valla dediğim sadece su doğu tarafında çocuk çok seviyorlar bu ayrımcılık mı ne alaka ya
(511 puan) tarafından
Doğulular hem çok çocuk hemde erkek çocuk ayrı duskunler yalanmı sanki onların yaptığı doğruda dile getirmek mi ayıp mis hayret bisey
tarafından
Evet erkek çocuk seviyolar biz ayrım yapiyo oluyoruz hep ağlıyorum eşimin annesi babası yüzünden bıktım yemin ederim
(1,270 puan) tarafından
Her doğulu öyle erkek meraklısı değil canım yanlış biliyorsunuz benim eşimde doğulu iki oğlumuz var bitane kız çocuğu olsun diye can atiyo eltimin kızı var evde herkes onu daha çok sever çokta belli ederler hatta bu konu yüzünden kaç kere onlara küstüm bile hiçbi konuda genelleme yapmayın bence her insanın karakteri farklıdır
tarafından
Ya evet bazı ailelerde de hiç kız çocuğu yok kız çocuğu istiyolar biliyorum canm ama benim eşim tarafı erkeğe çok düşkün
(511 puan) tarafından
Valla canım batı tarafindada çok gördüm erkek çocuk sevdalısı  bu işin dogulusu batilisi kalmamış sadece doğunun adı çıkmış bu konuda ama her bölgede var çok  rastladim
(41 puan) tarafından
Evet kesinlikle size katılıyorum her bolge de var erkek sevdalilari benim esimde dogulu ama hep kiz bebek istedi sevgiliykende derdi hep kızım olsun diye ama kismet ben erkek bebege hamileyim bu işin doğusu batısı yok valla
tarafından
Doğru canım belkide dediğiniz gibi bizim tarafta çok dillendirmiyolar ama eşim tarafı direk söylüyor belki ondandir
0 oy
tarafından
Ne oldu canım 
tarafından
Kız dün post açtım eşim doğu tarafı çocuk çok seviyorlar kızım daha 1 yaşına kgirmeden kaynanam gol çocuk sormaya başladı bu ayrimcilikmis
tarafından
Saçmalamışlar ne alaka ya
tarafından
Aynen bende bilmiyorum saçma saçma düşünceler
0 oy
(3,546 puan) tarafından

Ahahha benim el işi pstuma da siyasi içerik diye uyarı atmışlar. Admin de kapamış. Dalga geçiyorlar.... :D:D:P

(336 puan) tarafından
Ben bu saçma sapan uyarı verenlere geçen gün çok güzel saydırdım
Ay dayanamayıp banada uyarı verdi 3 gün hapis yattım
Ama hakediyorlar
(511 puan) tarafından
Hapiste yattın niye ki canım ne alaka
(336 puan) tarafından
Ay canım hapisten kastım engel yedim 3 gün giremedim buraya
Ssffw
(511 puan) tarafından
Ayyy :))) ben iyice duz mantık oldum çocuklar  şaftimi  kaydirdi:))
(336 puan) tarafından
yok kız çoğu kişi öyle anlıyor sorun bende engel yedim
0 oy
tarafından
Burada herkes dört dörtlük canım. Kimsede ufacık bir kusur bile yok.  Bir de garip bir topluluk var bütün postları kurcalayip mide bulabtisi yaşatıyorlar. O yüzden hiç aldırma
tarafından
Aynen valla hiç sorma bence insanlar içindeki ırkçılığı öldürsün ozaman düşünceleri değişir hicbirzaman yapmadım dünyada ki en son insanım yapacak
tarafından
İşte anlamaz bilmezler
0 oy
tarafından

20 yaşında olunca ne oluyo çok mu küçük bi yaş 

tarafından
Evlilik hakkında bir bilgim yoktu göründüğü gibi değilmiş diyorum içine girmeden bilmiyorsun çalıştım okuyordum hep 20 yaşına kadar
tarafından
Kimsenin yokki insan evliliği evlenince öğreniyo zaten yaşın kaç olursa olsun isterse 40 olsun
tarafından
Haklısın canım ya valla ne bilim insanlar sadece kendini dusunuyolar kolay saniyolar herdeyi
0 oy
tarafından

Doğu batı diye ayrim yokta insan olmakla alakasi var evet doğulular çok cocuk yapmayi seviyorlar ne var bunda yalan mi babamdan biliyorum :D

tarafından
Ay ordunun erkekleri cok capkin oluyormus herkes oyle diyor kiz kimse sevmiyor niye oyle yaaa
tarafından
Valla bende bilmiyorum canım köklerine kirpit suyu dökmek laizm bu erkeklerin
tarafından
Puhahahahahahahahahah hepsinin değil cağnımmmm :D
tarafından
Valla kocama sinirlendim hepsine sinirlendim göç psikolojisi diye bişey varmış insan sürekli üremek istermiş benim kocamda sanki öyle yemin ederim
tarafından
Puhajahahahahahahah :D
0 oy
(463 puan) tarafından
Ben Laz'ım benim eşimde Kürt. Bende ayrım yaptım şimdi. Tövbe ya. Bazıları gerçekten işsiz burda
tarafından
Aynen ya valla saçma sapan şeyler ozaman hiç memeleket ismi olmaain bölge ismi olmasın kullanmayalım tövbe ya
(3,546 puan) tarafından
Kız sen niye ayrım yapıyon da gidip kürt le evleniyorsun. Ayrım yapmış oluyorsun böyle yaparak
(463 puan) tarafından
Snsldn ayrım yaptığım için evlendim asimile ediyim diye dkrkrkdbrkdn yok kız kara kaş kara göz diye evlendim valla sjskeldl
0 oy
tarafından

Ewt bende doğuluyum cocuk seviyorlr 

Bebekleri 1 yaşını doldrmdn üst üste doguruyorlr bi gerçek bu 

Tartsmaya yol açıck bi konu değil

tarafından
Aynen canım ama hiç sağlıklı olmuyor bak benim eltimin yengesi var Vanlı onlarda eşim bingollu o bayan kendi isteğiyle peşpeşe 4 kere hamile kaldı daha kızı 1 yaşındaydı tahmini zehirlenmiş bebek kürtaj oldu ikincide 3. De biraz erken doğum yaptı 4. Gebeliginde şuan çocuk yoğun bakımda 3 aydır çocuğun plesantasi zehirlemis ccocugu ve çoğu organı gelişmemiş doktorda çok şık hamile kaldığı için bunları yaşadığını söylemiş rahim daha dinlenmeden doğum yapmak iyi değil en az iki senede toparlanıyor Muş kaynanamda mesela çok şık yapmış doğum ama yarısı ölü doğum yada düşük
0 oy
(7,617 puan) tarafından
Burada doğru diyeni sevmezler 
0 oy
(5,123 puan) tarafından
Ben akşam postunu gördüm hiç kötü bişey yazmadın ki

Allah akıl fikir versin ya
tarafından
Aynen millet şaşırmış canım kendini
(5,123 puan) tarafından
Bu postun da kapanır başlıktan dolayı
Boşver
tarafından
Kapansın söylediklerim yerine ulaşsın ben öyle bir isnan değilim herkes toprak olacak asıl benim hakkımda bunu düşünenler ayrımcı bence düşüncesinde bozukluk var

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 541 göst.
17 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Meriyadairem& (1,439 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 982 göst.
13 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 636 göst.
1 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde Ceylinnnn (17 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 313 göst.