0 oy
901 göst.
Diğer kategorisinde (5,123 puan) tarafından
Kızlar mesela hem ağızımdan çıktı hem kalbimden geçti 

İşte bu bu olusa bunu  yaparım gibi

Henüz bu dilediğim olmadı ama olursa yerine getireceğim inşallah dediğimi 

Sizin öyle oldu mu diyipte yaptıgınız ya da gerçekleşip- diyip yapmadıgınız 

23 Cevaplar

0 oy
tarafından
Evet var Benimde henüz olmadı . Ama olursa yapacağım şeyler var canım. 
(5,123 puan) tarafından
Hayırlısı olur inşallah,
tarafından
İnşallah canım
-Reklam-
0 oy
(1,300 puan) tarafından
Var bir hayalim inşallah olur 
(5,123 puan) tarafından
İnşallah hayırlısı
0 oy
(5,213 puan) tarafından
Ebet var istediğim oldu ama dediğimi yapamadım yazın yapıcam inşallah ne karışık cümle oldu ya ☺️
(5,213 puan) tarafından
Allah razı olsun canm bak ben dediğin gibi kurbanı adak sanıyodum bilgilendim sayende :)
tarafından
Rica ederim. Esim ve ailesi bu konuda bilincliydiler sagolsun esim vazgecrdi beni.asla Allaha soz verme cunku seytan napar eder o sozu unuturur ve yerine getirmemen icin engel cikarir demisti. Ve buda sana musibetler getirir. Allahin bizim adayacagimiz seye ihtiyaci yok. Tovbe hasa ona sart sunmus gibi oluyoruz. Sen bu istegimi gerceklestir ben oruc tutarim, kurban keserim yada sunu bunu yaparim gibi.
(5,213 puan) tarafından
Çok haklısın canm ama benim malesef memlelete gitmem gerek yapabilmem için oda ancak yazın olur gbi benim ertelemem ondan
tarafından
Insallah en kisa surede yaparsinn:)
(5,213 puan) tarafından
İnşallah canm hayırlı geceler :)
0 oy
tarafından
Yani dileklerim gerçek oldu Rabbime şükürler olsun ama ufak çaplı seyler var hala aklimda gerceklestirmeyide isterim ilerleyen zamanlarda
(5,123 puan) tarafından
İnşallah olur zamanla
0 oy
tarafından
Evde is kesiyorum ilk aldığım  parayı  camiye bagislicam dedim henuz yapamadım  kadindan almayi bekliyorum ☺️
(5,123 puan) tarafından
Ne güzel  Rabbim bereket versin
tarafından
Insallah aminnn
0 oy
(1,106 puan) tarafından
Ben daha önce yaptım canım 

Ilkinde oğlum 40 günlükken troid oranı yüksek çıktığı için sağlık müdürlüğünden aranmıştım bir korku içinde gitmiştim hastaneye eğer birşey çıkmazsa çocuk sevindiricem demistim bir diğerinde eşimin mahkemesi vardı hayırlısıyla sonuçlanırsa kurban adamıştım ikisini de gerçekleştirdik çok şükür 
(5,123 puan) tarafından
Allah kabul etsin inşallah benşm de güzel dileklerim var yapacaklarım hayırlısıyla istediğimiz olursa daha da çok yaparım
(1,106 puan) tarafından
Rabbim gönlüne göre versin canım
0 oy
(1,041 puan) tarafından
Dedik çok şükür oldu ve yaptık 
(5,123 puan) tarafından
Çok şukur
0 oy
(222 puan) tarafından
Kocam bi gün beni aldatırsa, yemeğine uyku ilacı katıp hayalarını keserim. 
(222 puan) tarafından
Ama sen hayal olarak sormuşsun tabi :D
tarafından
Tovbe bismillah
(5,123 puan) tarafından
Kız sen bunu sil aklından başka bişey düşün. Bu dua niyetine geçer Allah korusun gerçek olur Allah korusun
tarafından
Evet ya insan cocugunun babasina boyle acimasizca nasil dusunebilir aklim gitti valla hani boşa gitsin sonraki hayatina bak onada neyi kaybettiğini gösder ki akli basina gelsin boyle kotu seylere gerek var mi yok
(30,161 puan) tarafından
Hay Bismillah :)
Kız yaparsa kesersin adamın suçu günahı olmadan böyle şeyler düşünme.
Tövbe tövbe
0 oy
tarafından
Unutuyorum o yüzden çok pyle söylemem bu olsun söyle yapacağım diye..
(5,123 puan) tarafından
Ben de çok söylemem de çok önemli bişey söz konusu öyle içimden geçenler
tarafından
Çikolata dağıtırım çocuklar için derim sadece
Bir dilek diledim ama eğer hamile kalırsam emir sultan hz gidip orda yasin okuycam diye..
(5,123 puan) tarafından
Dileğin gerçek olur inşallah
0 oy
tarafından
Kızım olursa kurban kesicem demiştim hayırlısıyla bu sene kesicem şimdide Hamile olduğumu öğrendim bı heyecanla hastaneye gittim ama kese var bebek gözükmüyor dediler dünyam başıma yıkıldı ağlayarak Allah'ım bebeğimi bidahaki gelişimde goriyim üç gün oruç tutucam dedim çok şükür bıdahaki gidişimde oğlum gözüktü Allah nasip ederse doğumdan sonra toparlanır toparlanmaz ilk işim orucumu tutma
(5,123 puan) tarafından
İnşallah inşallah
0 oy
tarafından

2 tane adagım varrr olsun dua edin bacimlar düğün bayram edecem :D o adaklar kesilirken ben oynayacam ondan sonra bı yere gidecegimmmm :D

(5,123 puan) tarafından
Dileğin olursa mı adak dedin
Hadi inşallah
tarafından
Evet zaten  örnek veriyorum Allah im su isim olsun 10 lira sadaka verecem dedin ya oda adaga giriyor ağızdan cikan böyle dilekler adak sayılıyor ama ben bile isteye ağzımdan kaçmadı günlerce dedim diyorum olsun 2 küçük baş kesecem
(5,123 puan) tarafından
İnşallah dileklerin geçecek olsun ❤
tarafından
Aminnnnnnnnnn askimmmm❤️❤️❤️
0 oy
tarafından

4 tane çok istedigim şey var 

1. Sma gibi hastaliklari olan bebişlere yardim etmek (buyuk bi yardim) 

2. İlerde çok zengin olursam tüm sokak hayvanlarini kuracağim barinağa toplamak toplayamazssam bile her gun mama su ve bakim ihtiyaclarini karsilamak 

3. Kaynanam ve ailesinin bize yaptiklarinin cezasini en ağir şekilde ödemelerini ve bunu benim görmemi istiyorum

4. Orta okula yeni basladiğim dönemde beni taciz eden (sözel taciz) bana çok ağir travmalar birakan  öğretmen müsvettesi olan ş.erefsizin aci cekerek gitmesi (sadece ben değil arkadas grubumuza yapti) 

Eger bunlardan biri olursa kurban kesicem inşallah 
(5,123 puan) tarafından
Dileklerin gerçek olur inşallahh
tarafından
İnşallah
0 oy
(768 puan) tarafından
Ne karışık yazmissin kız hiç adak adadinizmi dicektin sadece ;)))

Ev alırsam kurban kesmeyi adıyorum  .d d 

Bide bisi daha var hadi hayırlısı ♥️
(5,123 puan) tarafından
Gece gece işte :ddd
İnşallah gerçek olur
(768 puan) tarafından
İnşallah canimm
0 oy
tarafından
düzenlendi
Evlenirsek kurban keserim demistim. Evlendikten hemen sonra gidip kestik. Adak adamak buyuk sorumluluk ama. Adak Allaha söz vermek. Eger istedigim sey olursa bunu sunu yapcam demek . Ve insan unutur yada yapmazsada bisiler musallat olur . O yuzden esim asla ama,asla bi daha adak adamicaksin dedi. Adamiyorum. Bu cokta dogru birsey degil. Hz.ibrahim bile bu sozu icin oglunu kesmeye goturdu ve gokten ona bir koyun indi al bunu kes diye. Seker dagitirim,oruc tutarim, bunu giydirir yediririm vs. Bu olursa bunu yapicagim dedigimiz hersey adak.
(5,123 puan) tarafından
Hay Allah işte ama içimden geçen şey hayvan kesmek değil. Başka bi şeyler de inşallah geröek olur da yaparım unutmak kolay kolay
tarafından
Adak sadece kurban degil. Bu olursa bunu yapicagim dedigimiz hersey adak :)
(5,123 puan) tarafından
Evet evet ben de öyle biliyorum
0 oy
(10,885 puan) tarafından
Evet var 

2 oğlumda ishali ve altlarına bağlıyorum küçüklerdi  o gün 20 defa altlarına temizledim birini siliyorum diğeri yapiyo onu temizliyorum bu sefer öbürü yapiyodu akşama kadar elim Bo.kun içinden vikmadi 

Dedim ki bu cocuklari tuvalete alışırsam bezlerinden boku.ndan kurtulsam 10 gün oruç  tutacam  ve vok şükür hem bezlerinden kurtuldum hemde orucumu tuttum
(5,123 puan) tarafından
:))) Allah kabul etsin artık
2 bezli. Çocuk da zor oluyordur
0 oy
(30,161 puan) tarafından

Hayalimi Rabbim bilir olursa insAllah yapacağım şeyler var..

(5,123 puan) tarafından
Hayırlısı inşallah
0 oy
(2,831 puan) tarafından
Evet var canım eşimle dedik ama daha olmadı
(5,123 puan) tarafından
Nasip olur inşallah
(2,831 puan) tarafından
İnşallah canım
0 oy
(255 puan) tarafından

Çok beklentim yok tarla satılırsa ev alaceyiz :D:D:D

(5,123 puan) tarafından
Hadi inşallah :d
0 oy
tarafından

Zengin olursam ilerde çok param olursa hasta çocukların tedavisini karşılamayı cok isterim<3

(5,123 puan) tarafından
İnşallahhhh
0 oy
(454 puan) tarafından

Tutamadık sözümüzü 

Dert bela eksik olmuyor

(5,123 puan) tarafından
İnşallah düzelir de tutarsınız

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 288 göst.
0 oy