0 oy
794 göst.
Diğer kategorisinde (392 puan) tarafından
2 bucuk senelık evlıyım esımın aılesı sevmedıgım yonlerı cok cok dusuncesız oldugu konularda var hatta esımle hep tartısma sebebımız aılesıdır ama sagoldun maddı acıdan bot ellerırı ustumuzde gıbı para esorgemezler hatta bugün kargom geldi esımden almayı unuttum kaynanamı aradım verdı market alısverıısm olur ekısıgım alır her persembe 100 TL manav paramı verırı 5 aydır Boyle  bu konuda sagolsunlar ıyıler ama tek skontı dusuncesız olmaları bazı konularda ve kaynanamın bunaltması bır turlu ısınamıyorum ona hamıleyken yaptıkları gelince aklıma

34 Cevaplar

0 oy
tarafından
Zararları var
-Reklam-
0 oy
(569 puan) tarafından
Destek olmayı bırak keske bizden çalmasalar dıyorum canım hıc bıseye yardım etmedıler dugun ev esya vesaire ama esımden devanlı veklentı ıcındeler bekarken onlara çalısmıs dıye alısmılar bılezıklerım  takı herseyı de almalarına ragmen
0 oy
(5,750 puan) tarafından
Köstek olmasınlar destekleri kendilerine değnek olsun biz böyle cok iyiyiz hamd olsun
0 oy
(3,141 puan) tarafından
Ne konuda düşüncesizler mesela canım merak ettim 
0 oy
tarafından
Düğünümüz olacakken bile oğullarına 5 kurus destekleri olmamış bize mi olacak?..Evlendik 2 gün sonra önceki evin faturalarını  parasını almak için diğer oğlunu gönderdi..  Bunun gibi daha neler neler.. Yaşattıkları aklıma geldikçe bütün enerjim sıfıra düşüyor. Kimseden kolay kolay nefret etmem onlardan nefret ediyorum, görüşmüyorum da sagolsun eşim de bu duruma saygı duyuyor..
0 oy
(713 puan) tarafından
Kqynanam saolsujn  cebindeki kuruşa kadar verir kayinoederimde  bizden nasıl para koparsam diye düşünür çok cimridir  o yüzden 1 senedir karisi öle ayrı eve ekmek bile almaz servis şoförü emekli sigortasız cakisiyo  şimdi 4.250 asgari alcak bide emeklilik  nerden baksan 6 bin yapar 500 kirada oturyo şimdi adam çıkarıyor onu kiralar olmus en az 2000 arıyor bni eşyalarımı yakcam gidecek yerim yok gibisinden hani diyim baba gel sırf 2000 kira vermesin eltim geldi o zaman karısı ile bir arada kocamdan arabayı istediler eltimi otogradan qlsin bide bir kaç gün onları gezdirsin  diye bnde o gün ordayim eltim  bana kayinpeder arabada para buldu sizin sanırım dedi bende para düşürmüşsun  dedim 2 gün geçti hala pederden  ses yok esim söyledi yok dedi bulmadım sonra he parayı eksik söyledi buldum dedi eşimde yok daha fazlaydı dedi bu kadar bnde var dedi resmen parayı aldı bu sene ev aldık kredi ile kaynanam calisiyo kefil oldu ama boşanmaları olmadığı için banka kayinoederimde  imza atmasını istedi hani karım kefil benim rızası alındı yani ben atmam dedi sonra ödemiceniz  bahane ben niye kefil olan dedi 2 gün surundurdu neyse kaynanam sen kefil olmican  sadece bana onay vercen dedi gelince sor dedi eğer öyle değilse imza atmazsın dedi gittiler kayinpeder  sordu oda hayır sen kefil değilsin sadece eşine onay veriyon dedi öyle imza attı  
0 oy
(511 puan) tarafından
Hiç bir maddi destekleri yok 10 bin TL ye yakın evlerine para giriyor karı koca lar  nedogalgaz yakarlar ne elektrik yakarlar su harcamalar daha eşimden para isterler  
0 oy
(146 puan) tarafından
Tam tersi benim eşim destekçi olur hep 
0 oy
(1,270 puan) tarafından
Bizim onlara desteğimiz var:))
0 oy
tarafından
Kötülük yapacak da para da vermsn sonra basima kKar iylgnde kotulgnde parasnda gormdim yaslnnca bak diye yer yapiyodur yavs yavs 
0 oy
(693 puan) tarafından
Destek degil köstek oldular eşime
0 oy
(850 puan) tarafından
Benim kayinvalidemgilde çok iyiler sagolsunlar pazar masrafimizi görürler harçlık verirler sürekli. Onların sayesinde zorlanmıyoruz şu an kredi odedigimiz için elimizde pek para kalmıyor. Bizimkilerin de var değişik huyları kayınvalidem herşeye karışır çok konuşur bir gün evime geldimi düzenimi değiştirir ama napalim kimse dört dörtlük olmuyor hoş görüyorum bende 
0 oy
(3,454 puan) tarafından
Aman bizim elimizdekine göz dikmeyi bıraksınlar da ben kendilerinden bişe istemem şanslısın bu konuda 
0 oy
(2,672 puan) tarafından
Maddi yönden evet bana karşı iyiler ama işte kimse dört dörtlük değil kaynanamla arada atisiriz ama yine barosisiz çok laf vurur güya şakasına bende bazen alttan alır bazende bende laf vururum :-):-) ama.iyidirlee seviyrm saygidada kusur etmem somucta onlarda annem ile babam sayilirlar

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 637 göst.
7 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde Hiperaktifanne (9 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 334 göst.
1 Ekim 2022 Diğer kategorisinde prensess_66 (8 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 601 göst.
10 Mart 2021 Tatil-Seyehat kategorisinde sedahas (20 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 330 göst.

Kategoriler

1,472,009 soru

24,105,760 cevap

332,684 kullanıcı