0 oy
215 göst.
Diğer kategorisinde (178 puan) tarafından
Kızlar kafam çok karışık sizden yardım istiyorum 14 aylık oğlum var çalışmak istiyorum ama mesleğim yok fabrikaya girerim heralde şöyle ki biz kiracıyız ev almak istiyoruz az birikim var ama çok paraya ihtiyacımız var şimdi işe girsem çocuk olacak tekrar işten çıkıp kısır döngüye girecem sizce şimdi Çocuk yapıp büyütüp öyle mi işe girmeyip çıkmamak üzere yoksa çalışırken hamile olup tekrar mı çıkmayım aslında çocuk istemiyorum oğlum çok aksi doğumumda çok zordu normaldi ama dikiş çoktu gözüm korktu açıkçası ne yapayım sizce umarım kafanız karışmaz 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yani evin içini bilemeyiz senin ama ihtiyacın varsa çalışman daha mantıklı en azından gelecek olan çocuğa daha güzel bı gelecek saglayabilirsin
(178 puan) tarafından
Eşim emniyet mensubu ama bu zamanda yemiyo krediler falan var düğün yapmıştık
tarafından
Bence beraber calisip birbirinize destek olmak şimdi Lil daha iyi
(178 puan) tarafından
Doğru söylüyosun
-Reklam-
0 oy
tarafından
Daha ne yaptın bacim. Çocuk 14 aylık ikinciyi mi düşünüyorsun. Bence işe gir çalış. Çocuk 4-5 yaşına gelince düşünürsün. Hiç ikinciyi de yapayım aradan çıksın diye düşünme. Yoksa coook pişman olursun :)
(178 puan) tarafından
Bende bu ikileme düştüm
0 oy
(1,576 puan) tarafından
Maddi zorluklarınız varsa bence şuan ikinci çocuk düşünmeyin. Veya durumunuzu düzelttikten sonra düşünün. 

Tabi benim haddime değil nacizane tavsiye. Hayat zor, ülkenin durumu kötü biliyorsunuz. Siz bilirsiniz.
(178 puan) tarafından
İstemiyorum bende zaten şimdilik ama emin olmamıştım

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 447 göst.
24 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Toprak_Hilal (2,359 puan) tarafından soruldu
0 oy
54 cevap 1,213 göst.
3 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde Happymommy (2,143 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 1,275 göst.
25 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 563 göst.
17 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Ayseaslan (79 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,241 soru

24,069,644 cevap

330,569 kullanıcı

...