Benim ilk kizim premature dogdu ozel bir hst de. 1 ay kuvozde kaldi ve o donemde tum takimlerini cok iyi bir docent doktor yapti alaninda baya iyi yani. bulundugumuz sehirde tek docent oydu zaten farkli sehirden geliyordu belli gunlerde. Her neyse. Bizim kiz büyüdü 27 aylik suan ve uzun suredir yemek sorunumuz var yasitlarina coktaan yetismisti tekrar geriledi sanki suan 10 kilo en az 12 olmasi gerek akliniza gelen hicbir seyi asla yemiyor hergun 1 biberon sutle yasiyor onu vermesem de yine ac duruyo yemiyo. Sabah uok oglen yok aksam yok. Devlete bikac defa goturduk istah acicilar balik yagi kilo aldiran meyveli sutler nafile ise yaramiyor. Bende bu adamdan sira alalim dedim basta ozel diye esim pek yanasmadi ama israr ettim iyi bi dr oldugu icin. Iyi al dedi az once randevu aldim ama muayne ücreti 300 tl esim bunu duyunca devlette dr mu yoktu diye biraz söylencek gibi eger kizarsa gitmeyelim mi desem yoksa ısrar mi etsem bilemedim sonucta saglik ve gercekten devletteki en son benim yapabilecegim bisey yok artik baska dr goturun demisti. Yemedigi icin d vitamini de dusmus disarsan takviye yapmamiz gerekiyor suan.
1,486,635 soru
24,303,620 cevap
344,206 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın