+1 oy
797 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Bebeğin beşiği çamdan
Yuvarlandı düştü damdan
Beybabası gelir şamdan
Nenni nenni, … nenni bebek oy

Çamlıbel’den çıktım yayan
Dayan ey dizlerim dayan
Kardeş atlı bacı yayan

Bebek beni deleyledi
Yaktı yıktı kül eyledi
Her kapıya kul eyledi

Oy benim güzel oğlum annesinin ay parçası güzel gözlüm cennet kokulum.    :'(              

10 Cevaplar

0 oy
(4,687 puan) tarafından
Bu ninninin anısı büyük bende Allah kimseyi çaresiz bırakmasın 
tarafından
İbslalah canim bilmiyorum ama üzülüyorum hiç hir şeyden habersiz oynuyor sabahlar olmadı eşim anlamasın diye ağlayarak uyudum sabah kalktım ama
(4,687 puan) tarafından
Canım benim içini ferah tut biliyorum zor ama geçecek bu günler inşallah ameliyat çok iyi geçer yavrun sağlığına kavuşur üzülme desemde biliyorum üzüleceksin aklına kötüyü getirme inşallah bebeğinin kulakları açılır doktorların bir bildiği var belliki ameliyat diyorlar bak bir çaren var çok şükür
tarafından
Çok şükür tedavisi var ama ne olacak nasıl olcak bilmiyorum hiç bişey zihin yorgunluğu zaten gitmiyor da yerde uzak ya beden yorgunluğu
(4,687 puan) tarafından
Allah kolaylık versin inşallah geçti bitti çok şükür dedirtsin böyle kendini yıpratma çocuğuna vakit geçir oyna bu halinin kimseye faydası yok kuzum
tarafından
Çok saol canim deneyecegim
-Reklam-
0 oy
(463 puan) tarafından
Bişey mi oldu ya. Çünkü bunu ne zaman okusam duysam birine bişey oldu gibi geliyor
tarafından
Ama bitiyor bacım ya bitiyor sende annesindir anlarsın beni biri evladı na bişi dese canından can gidiyor
(463 puan) tarafından
Aynen öyle oluyor allah için halime şükrettirdin. Dün 9dan beri bir şey yemedi sıkıntısı vardı böyle görünce de aman dedim şükür geçici bir şey.
tarafından
Aynen çok şükret
(463 puan) tarafından
Şu mubarek günün yüzü suyu hürmetine iyi olcak inşallah evladın. Yine haber ver olur mu
tarafından
İbslalah bundan sonrasını bende bilmiyorum inan ne derler se o yüzüklerini kadar bozdururum cihazı için tek duysun başka biseyim yok
0 oy
(22,057 puan) tarafından
Noldu kuzum neyin var üzgün gibi duruyon
tarafından
Diğer postlara bakın özet geçeyim kulakları amaliyat olacak dün öğrendim
(22,057 puan) tarafından
Ay okudum canim ya şimdi valla uzuldum insallah iyileşir  guzel gecer hersey
tarafından
İbslalah 13 ay dile kolay gözüm gergin yaşlı 2 günlükken testlerden kaldı geçemedi logusa logusa neler çektim Allah'ım bundan sonrası güzel olsun inslalh
(22,057 puan) tarafından
Kolay mi ay kim olsa üzülür el kadar bebek daha o ama aklina getirmemeye çalış pozitif hakkı pozitif olsun Allahın izniyle
0 oy
(15,011 puan) tarafından
Kız noldu sabah sabah hayır olsun 
tarafından
Amaliyat olacak o
(15,011 puan) tarafından
Ne zaman
tarafından
Dün yazdım
0 oy
(1,253 puan) tarafından
Benimde oglum dokuz gunlukken boyundan buyuk kalp ameliyati gecirdi doktorlarin ameliyat edebiliriz bu hastayi demesi bile cok buyuk bi nimet beterin beterinden korusun rabbim butun anneleri caresiz birakmasin yavrunda ameliyatini olsun sifalansin onlar bizlerden cok daha guclu   
tarafından
İbslalah canim ama ne  bilim nasıl yani  nasıl ben ellerimle vereceğim onu amaliyat masasına
(1,253 puan) tarafından
Canim bizler inanci olan insanlariz allah sabrini oyle bir veriyor ki simdi 4 ay oncesinde yasadiklarima bakinca diyorum ki nasil dayandim ama evlatlarimizi  bize nasip eden güç sabrini da veriyor  bil   hersey gececek  yavrunla son ayriliginiz olsun  yavrun sifalansin
tarafından
İbslalah canim ibslalah
0 oy
(4,058 puan) tarafından
Canım çok geçmiş olsun derdin dermanı Rabbim versin sağlığı kavuşsun kuzun Allah şifa versin
tarafından
İnşalla h
0 oy
(14,412 puan) tarafından
Cook çok gecmiş olsun canim

Allah şifa versin 

Üzulme şimdi çok hastalığin çaresi var az da olsa duyuyomuş beterin beteri var kuzum 
tarafından
İnsalah canim bekliyorum gideceğiz tedavi ettirmeye zaman yok hemen olması gerekiyor
0 oy
(4,658 puan) tarafından
Canım benim  inan bebekler çok güçlü oluyorlar tabi bi anne olarak grip nezle olduklarında bile dayanamayız biz. Rabbim dermansız dert vermesin. Girer ameliysrı olur biter bu günleri anı olarak hatırlarsınız. Boş konuşanlsr kalbinizi kıranlar uzaktan imrenerek bakarlar size o zaman. Üzülme dua et. Sağlıkla mutlulukla inşallah. Allah yardımcınız olsun. 
tarafından
Allah razı olsun kardeşim
0 oy
(4,034 puan) tarafından
Etraftakileri duyup kafana takma bebeğine yapacağın en büyük kötülük toparla kendini ameliyat başarısız olsa bile onun kulağı sen olqcaksin daha bı kulak vereceksin bebeğine. Çok zor ama çok emek edip başaracaksınız inşallah. Böyle davranirsan daha da kötü olursunuz. Anlayışsız insanlar her yerde. Benim oğlan konuştuğu halde bu konuşmuyor ondan küçükler onu geçti bu lal oldu vs yorumlar yapılıyor tüm bu yorumlar gerçek salakliklar benim oğlum gayet muhteşem Allah'ıma bin şükür
tarafından
Ben evladımin her zaman arkasindayim diğer postlara da yazdım bunu ama sabır istiyor güç istiyor yaşayan daha iyi biliyor Allah razı olsun sende üzülme ağzı olan konuşuyor
(4,034 puan) tarafından
Evet tabii sabır istiyor ama sürekli düşünüp kendini bırakırsan kendi kendini bitirirsin kim bilir karşına daha ne zorlu zamanlar çıkacak sağlıklı bebek bile insanı çok strese sokuyor yoruyor bebeğin bir problemi olunca daha da tukeniyoruz ama kendini kaptırma sonra arkanı dönüp baktığında boşu boşuna dovunmusum dersin. Yavrum yanindaysa kucagindaysa gerisi boş herşey olacağına varır. Sen sadece çabanı goster
0 oy
(2,227 puan) tarafından
Kızım ameliyata gidecegi gün hem bunu hemde molfixin uyu bebeğim i dinlemiştim niyeyse  ikisininde anısı fazlaameliyattan öncede ameliyattan sonrada dua mı kesmedim hiç hala da dua ediyorum rabbim cocuklarımızı bize bagışlasın onlarla imtihan etmesin inşallah 
tarafından
İnsan bacım

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,474,134 soru

24,134,903 cevap

334,255 kullanıcı

...