0 oy
517 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Pazartesi sezeryan oldum. Kendş başıma yatıp kalkamıyorum yürürken çok zorlanıyorum iki büklüm yürüyorum. Ne zaman eskisi gibi yürürüm :( bebeğimi beşiğinden yardımsız alamıyorum. Pazar günü annem gidecek, pazartesi eşim işe başlayacak evde bebek ile tek kalacağım 

31 Cevaplar

0 oy
tarafından
Canım bu tamamen kısıye baglı degısen bırsey sanırım ben kanser atlattım kanlarım cok dusuktu yanı hamıle kalmadan once bıle normalın yarısı kadardı hamıleyken daha da dustü  8 kısıden  kırmıız ve sarı kan alarak gırdım doguma halsızlık yorgunluk olmasına ragmen dogumdan 2 saat sonra kırıdorda yurudum ayaklandım ertesı gun eve cıktım kendım yurudum ındım taksıye kadar evde sadece yatıp kalkarken bır ınce sızı olıyordu kesi yerımde zorlamak ıstemedım destek aldım annemden esımden ama 1 haftaya oda kalmadı 10. gun supurge bıle acmıstım annem ev ısı yaparken denemek ıstedım hıc agrı sızı bısı yoktu ama bazıları 1 ay da yatabılıyor 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Senin yine annen var bende sezeryan oldum kimsem yoktu tek başıma zorla yaptım çok zor rabbim kimseyi dusrmesn düştün mü kimse yardım etmyo ben bunu anladım da geç anladm
0 oy
(463 puan) tarafından
Valla 7 ay oldu bazen hala acıyo. Tam anlamıyla 1 ay sonra toparlarsın
0 oy
(318 puan) tarafından
Canım benim öncelikle hayırlı olsun Rabbim hayırlı mübarek eylesin evladını :) çabuk iyileşmek istiyorsan bol bol yürü ve kendini yavaş yavaş dik tutarak yap bunu bi anda yaparsan canın çok acır ben hastanede bi kalktım ondan sonra hiç oturmadım sürekli yürüdüm ,benimde senin gibi kimse yoktu yanımda kayınvalidem bir hafta durdu gitti ama ben o dönem içinde baya iyi toparladım, iyi beslen sıkı giyin havalar soğudu terlemeye çalış o da çok iyi geliyor , Allah'ın izniyle hemen iyileşirsin ::)))
0 oy
(2,528 puan) tarafından
Ben ertesi gün evde bebeğimi kucağımda dolastirdim. 3 gün sonra hiç ameliyat olmamış gibiydim. Sezeryan da asıl kural dik yürümek hemen iyileştiren o seni. Hastanede bile hemşireler kaldırdıktan sonra yatmadım sürekli yürüyüş yaptım yatakta değil koltukta emzirdim bebeğimi. Çok şükür hemen iyileştim aman Maşallah diyeyim de :)
0 oy
(12,081 puan) tarafından
Aynı beni anlatmışsın :) 2. Hafta başında yürüyüşüm düzeldi ama desteksiz kalkamadım hala  öksürük hapşırık işkenceydi tabi bide bel ağrısı  cabası
0 oy
(2,199 puan) tarafından
Bol bol yürü yürümeyince geç iyileşiyo 10 gün sonunda toparlamıştım ben baya 
0 oy
(2,422 puan) tarafından
Canım sen katlanarak yürüdükçe ona alışırsın dik yürü korkma bol bol hareket et korkma hemencik toparlasin 
0 oy
tarafından
Kız doğum yaptım (sezeryanli doğum ) Ertesi gün ayağa kalktım ne annem ne kaynanma baktı eşim vardı ama çocuk tutmayı bilmezdi ama yalan yok çok yardımı oldu çamaşırımi bulaşığı mi hallederdi eşim bn çocuğa bakardım (çocuk tutmayı altını değiştirmeyi vb bn yapardım eşim korkardı) ağrıya dayanamazdim ağlaya ağlaya kalktığım günleri biliyorum lohusalık günlerim en kötü günlerimdi hatırlamak bile istemiyorum
0 oy
(1,253 puan) tarafından
Bikac gune kendi isini kendin gorursun kuzu
0 oy
(8,364 puan) tarafından
10 en fazla 15 günde biraz daha rahat hareket edersin canım. 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 109 göst.
31 Ocak 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Yamukprenses (1,652 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 267 göst.
23 Aralık 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 124 göst.

Kategoriler

1,474,134 soru

24,134,903 cevap

334,255 kullanıcı

...