0 oy
322 göst.
Diğer kategorisinde (254 puan) tarafından
10 aylık oglum geceleri uyumuyor 

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hic konusmuyorum gece kalktimi yanina yatiyorum 20 aylik
(254 puan) tarafından
Sabah 6 ya kadar oturuyoruz oyuna vuruyor ısık kapalı oldugu halde hıc ses cıkıyor yinede uyumuyor karanlıkta oynuycak bırseyleer yine buluyor
-Reklam-
0 oy
(4,590 puan) tarafından

1 yaşında uyumadı hala dolanıyor :)

(254 puan) tarafından
Bizimki de uyanık ve daha uyumaya niyeti yok
(4,590 puan) tarafından
Benimde öyle valla
0 oy
tarafından
Suda irmik pisirip icine armut dogruyorm catalla ezip ustune pekmez koyuyorum bayila bayila yiyo tok da tutuyo
0 oy
(5,213 puan) tarafından

Din iman gevreyene kadar allah ne verdiyse sallıyorum ve bu 20gündğr böyle napıcam bilmem :( bak daha yeni uyudu zorla oda yarım saate uyanır

(254 puan) tarafından
Allah yardımcımız olsun
(5,213 puan) tarafından
Amin.
0 oy
tarafından
Benim oğlum 10 aylık valla uyku düzeni varsa geceleri çok rahat yata ben dokuz  gibi mama vverip yatırıyorum yatiyo sadece geceleri bı kere kalkiyo mama veriyorum tekrar yatiyo 
(254 puan) tarafından
Gecelerı uyumuyor hıc 6 da uyuyor sabah
tarafından
İşte canım şimdiden uyku düzeni yapabilirsin bak benim oğlum sabah 8 de falan kalkar 11 de yatırım hiç saati şaşmaz 12 bire kadar yatar kalke 4 yatırım sonra bı altı yedide sonra akşamda  9 buçuk 10 gibi felan yatar artık gece kalksa 2 3 gibi mama versem yatar o şekil nasıl alisirsa o şekil gider canım her gün yatırdığın saatlerde yatır akşamda o sekil
0 oy
(1,841 puan) tarafından
Yanında yatır belki seni istiyordur uzan onunla birlikte o zaman geri yatıyor mu ?
(254 puan) tarafından
Hayır yatmıyor
(1,841 puan) tarafından
Benim oğlum da öyleydi valla çare bulamadim bende öyle devam ediyor .
(254 puan) tarafından
Napıcam bilmiyorum
0 oy
(475 puan) tarafından
Benimki 2 buçuk aylık uyumuyur valla yoruldum
(254 puan) tarafından
Allah yardımcımız olsun
0 oy
(688 puan) tarafından

Uyutmaya çalışıyorum :D

(254 puan) tarafından
Güzel cevap:)
0 oy
(572 puan) tarafından
Akşam üstü uyudu şimdi uyumuyor günler kısaldı düzeni de şaştı yazın 9 da uyurdu şimdi gece oldu uyuyacak diye bekliyorum ben uyukluyrum resmen
(254 puan) tarafından
Hayır akşam
(572 puan) tarafından
Benim kızda akşam uyudu yeni uyukluyor şükür akşam yatırma sabah erken kaldır öğlen uykusu alsın o zaman düzelir
(254 puan) tarafından
Bakalım akşam 7 bucukta uyandı sımdıye kadar uyutmadım simdi uyudu bakıcam gece uyanıcakmı gece mamasını da yedırdım
(572 puan) tarafından
10 aylık pek acıkmaz sabaha karşı ver inşallah güzel uyur benimki de uyudu şimdi çok şükür oruç için kalkacaktım gece su için inşallah uyanırm
(254 puan) tarafından
Her aklına dustugunde emmek ısdıyor
0 oy
tarafından
Şuan 17 aylık hala uyumuyor da yanına uzanıyorum direk bayılıyor o aylar dada ekstra bişey yapamıyodum inan iyice yoruluyordu gece 2 de 3 te vs yatardı karnını doyururdum güzelce irimkli meyveyle vs sonra uyuturdum uyurdu 
(254 puan) tarafından
Karnı tok olduguna eminim ama uyumuyor
tarafından
Bırak oynasın iyice usansin canım ben bazen oturma odasına aliyodum kapıyı örtüp yere bı yorgan ve yastık atiyodum onuda yanıma aliyodum kendi kendine oynardı ben kestirirdim bazen de bakardım oda uyumuş zararlı bişey yoksa bırak sen yanına uzan dinlen
(254 puan) tarafından
Ben oglum ben uyuyorum diyorum gozumu kapatıyorum emekliuerek gelıyor şap şap vuruyor uyan dıye
tarafından
Ahahah :)) minik ya iyice usansin bari yapacak başka bişey yok
(254 puan) tarafından
Aynen ya :)

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 256 göst.
29 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Saliha22 (705 puan) tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 647 göst.
28 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kadriyendc (639 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 678 göst.
26 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 397 göst.

Kategoriler

1,467,312 soru

24,042,952 cevap

329,234 kullanıcı

...