0 oy
321 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (5,123 puan) tarafından
Ayy kızlar oğlum poposunu kaşıyor,  bişeyler çıkıyor ordan 

Doktora da goturemiyoruz karantinadayız, bunun çaresi ne 

Evdeki herkesin bapırsagına yerleşebiliyormuş 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Çiğ nohutu yıka bi gece suda kalsın sabah kalkınca aç karna içsin hepsi dökülüyo. Tecrübeyle sabit
(5,123 puan) tarafından
Nohutun içinde durduğu suyu mu içmesi lazım
tarafından
Aynen canım
-Reklam-
0 oy
(17,211 puan) tarafından
Aç karnına çiğ kabak cekirdeği yesin. Öyle dökülüyor diye duydum. Tabi karantina bitince doktora gidin. 
(5,123 puan) tarafından
Teşekkürler
0 oy
(7,827 puan) tarafından
Eczaneden bir tanıdığın ilaç getirebilir durumu anlatsn ama sakn erteleme yrn ilk işin bu olsun
(5,123 puan) tarafından
Tamam inşallah yarın eczaneye bir sorayım ne onerirler
0 oy
(7,617 puan) tarafından
Evde pek bi çaresi yok canım dr hepinize ilaç verecek mümkünse esyalarini 60 derece de yıka ic camasirlarini ütüle yegenlerimde oldu korkunçtu:(((((
(5,123 puan) tarafından
Yaa off ya emekleyen bebek de var
Canım çok sıkıldı ne yapacaz bilmiyorum oyuncaklar herşey mi yıkanacak şimdi :((
(7,617 puan) tarafından
Evet canım onlar gece anüsten çıkıp gıdıklar poposunu iştahsızlık ağızda salyalanma kansızlık yapar ihmal etme ortak wc yi kaynar suyla yıka sık sık
Yegenime şurup verdi 2 kullanımlık 21 gün arayla icti
Cok gecmis olsun
(5,123 puan) tarafından
Yarın bir eczaneyi arayıp sorayım
Gece dişlerini felaket gıcırdatıyor
(5,123 puan) tarafından
Çok teşekkürler
(7,617 puan) tarafından
Yapar canım ihmal etme diş minesine zarar verir
(5,123 puan) tarafından
Sabah erkenden ararım eczaneyi
0 oy
(3,146 puan) tarafından
Kızımda da vardı ara ara da hala oluyor. Kontil diye bı ilaç var hep onu veriyo dr zaten reçetesiz alabilirsiniz eczaneden. Yetişkinler hapını alıp çiğniyor ağızda çocuklara şurup gibi olcekle veriliyor. İlk verdiğinde 3 gün sonra tekra veriyorsun sonrakini de tam 3 hafta sonra aynı gün veriyorsun yine. 
(5,123 puan) tarafından
Sen nasıl fark ettin öyle bişey olduğunu
Oğlum geceleri dişlerini felaket gıcırdatıyor
Bu akşam anustan akıntı geldi pijaması ıslandı hep ordan da bişeyler çıkıyor odur herhalde
(3,146 puan) tarafından
Gece belli saatten sonra sürekli poposunu kasiyordu ağlıyordu popom kaşınıyor diye ben baktığımda bişey görmüyordum ama sadece kaşıntısı vardı. Geceleri sabaha kadar ara ara uyanıp ağlardı gündüz ama hiç bişey yok gibi devam ederdi. Dr gittik o da söyledi zaten gece kurtlar yumurta bırakmak için anusten dışarı çıkmaya calisirmis o yüzden popo kaşıntısı olurmuş bazıları görülür bazıları gorulmezmis. Genellikle kreşe giden çocuklar daha kolay kapiyormus hijyene çok dikkat etmedikleri için. WC gidip elleriyle yemeğe dokunup vs ağız yoluyla alabiliyorlar demişti. O ilacı yazmıştı ne zaman olursa kullanabilirsiniz dedi ve evdeki herkesin kullanması gerekmiş dediğim gibi yetişkinler hapı cigeneyecek çocuklar surup olarak. Ve carsaflar çamaşırlar vs yüksek devirde yıkanmalı dedi
(5,123 puan) tarafından
Oğlum kreşe gidiyor zaten başlayalı çocugun başına gelmeyen kalmadı gerçi şimdi kapandı tatile girdiler ... Yarın çocuk doktorunu ararım artık ya da eczaneden direk reçetesiz aldırırm çok kaşınıyor poposu
(3,146 puan) tarafından
Evet genelde okullardan oluyor işte bulaşıcı olduğu için evdeki kardeşine de bulasmisti o da aynı şekilde agliyordu o ilaç geçiriyor ama malesef ne kadar korusqkta oluyo yine

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 189 göst.
0 oy
8 cevap 396 göst.
8 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Selo De Bana (25,181 puan) tarafından soruldu
+5 oy
10 cevap 448 göst.
0 oy
5 cevap 2,090 göst.
22 Ocak 2021 Diğer kategorisinde elis (2,033 puan) tarafından soruldu

Kategoriler