0 oy
1,097 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (3,401 puan) tarafından
Selamun aleykum  hanımlar bugün kalp endoskobisi çekmek için hastaneye gittim kalbimdeki kalp deliginin tam lakap çapını öğrenmek için kalp deliği çok büyükmüş 3 buçuk santim  ASD  deliği varmış çok büyük olduğu  için açık kalp ameliyatı olmam gerektiğini söyledi doktorlar Rabbime Olan güvenim  teslimiyetim sonsuz elhamdülillah  çok günler geçirdim çok acılar çektim isyan etmeyin bırakın bir ahh bile demedim her halime hamddetim vardır Rabbimin bir bildiği ve kendimi Allaha emanet ve teslim ettim korku yokmuş deseniz var olmazmı hemde çok ama 4 aylık minik bir kızım var onun için dayanıcam acıya dayanıklı olucam 3 ay onca babamı kaybettim annem çok üzüntülü onun evlat acısıyla sınanmaması için çok dua ediyorum nolur bana dua edin derdimi anlatacağım bir burası var aileme birşey diyemiyorum  üzülüp kahroluyorlar onlar üzülmesinler diye hep içimde tutuyorum 

42 Cevaplar

0 oy
(14,991 puan) tarafından
Post hortlasin duaya ihtiyacımız var ☹️
(14,991 puan) tarafından
Bekliyorum kuzum inşAllah hayırlı haberlerle gel
(3,401 puan) tarafından
Amin inşaAllah  cnm
(2,694 puan) tarafından
Ayyy çok şükür haber aldım senden içim rahat uyuyabilecem bu gece darısı bana inşallah gülüm hadi bakalım üstesinden gelirsin sen kaç saat sürecek ameliyat
(3,401 puan) tarafından
10 dakika  sonra ameliyat alınıcam şimdiye  kadar rahattım şimdi bir korku bir titreme tutmuş nolur dua edin
(14,991 puan) tarafından
Ayy 30 dakika geçmiş ameliyata girmişsin. Rabbim kolaylik versin seni evlatlarına bağışlasın canım. Çıkınca yazacaksın buraya ben eminim basaracaksin
-Reklam-
0 oy
tarafından
Aleyküm selam bacım Rabbim şifa versin hayırlısıyla inşallah sağ sağlim atlatirsjn
0 oy
(2,617 puan) tarafından
Allahım sifa versin inşallah saglklı gunlerinz olur inşallah 
0 oy
(1,562 puan) tarafından
Rabbim şifa versin canım Allah seni yavruna sevdiklerine bağışlasın inşallah biran önce sağlığına kavuşursun canım 
0 oy
(468 puan) tarafından
Rabbim şifa versin inşlh Allah seni sevdiklerine bağışlasın 
0 oy
(14,991 puan) tarafından

Rabbim şifa versin hayırlı haberlerini bekliyorum canım.<3

0 oy
(12,271 puan) tarafından
Canım benim nasılsın ameliyat olacaktın bugün haber ver olur mu merak ettim
0 oy
tarafından
canım nasıl oldun bizide bilgilendir
0 oy
tarafından
rabbim evladına bağışlasın seni abla Allah yardım etsin insallh
0 oy
tarafından
Rabbim seni evladına sevdiklerine bağışlasın canm Allah şafi isminin hürmetine şifa versin inşallah
0 oy
(14,991 puan) tarafından
Post yukarı çıksın. Daha haber alamadık kızlar duaya ihtiyacımız var ☹️
0 oy
(14,991 puan) tarafından
Haber yok ☹️ post yukarı çıksın 
0 oy
(665 puan) tarafından
Rabbim şifa nasip etsin canım inşallah imtihanın kolay olsun...
0 oy
tarafından
Rabbim Şafi ismi hürmetine şifa versin inşallah kuzum 
0 oy
(14,991 puan) tarafından
Kızlar bı dua ediverin hayriniza ☹️
0 oy
tarafından
Rabbim sağlıkla kalkanı nasip etsin ameliyat masasindna 
0 oy
(53,964 puan) tarafından
Gecmis olsun canım baban içinde basinsagolsun Rabbim evladına bagislasin srni
0 oy
tarafından
Rabbim şifa versin inşallah cnm ❤️ Rabbim seni minik kuzuna ve ailene bağışlasın inş ❤️.
0 oy
(1,576 puan) tarafından
Çok çok geçmiş olsun, yağ gibi aksın geçsin ameliyat bir çırpıda kolaylıkla inşallah. Allah bebeğinize bağışlasın sizi, sizi de annenize. Güzel günler sizi bekliyor, sağlığınıza kavuşacaksınız inşallah. Dua edeceğim size.
0 oy
(1,543 puan) tarafından
İçime çok dokundu yazdıkların öncelikle rabbim şifa versin inşallah seni çocuğuna bağışlar dayanma gücü versin rabbim sana sevdiklerine 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 144 göst.
+2 oy
17 cevap 1,057 göst.
0 oy
3 cevap 173 göst.

Kategoriler

1,471,483 soru

24,099,672 cevap

332,339 kullanıcı

...