0 oy
176 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,528 puan) tarafından
Dişim çok fena sabah ve öğlen attım şimdi de çok agiryor atsam sıkıntı olur mu kaç saatte bir atabilirim

8 Cevaplar

0 oy
(3,504 puan) tarafından
Günde 3 defa icebilirsin paraolu 
-Reklam-
0 oy
tarafından
12 saatte bir canım 
0 oy
(8,665 puan) tarafından
Dis agrisi çok zor ya Allah yardımcın olsun bende çekiyorum seninle ayni bide emziriyorum gecenin bir yarısı tuttu uyutmadj bide tuzlu gargara ve karbonat fln yapıp rahatlamıştım 
0 oy
(376 puan) tarafından
Ben de yirmilik diş ağrısı çekiyorum. İltihap yaptı şişti ağzımı açamıyorum :( hem hamileyim hem emziriyorum. Mecbur antibiyotiğe başlattı kadın doğum ve diş doktorum. Resmen ağzım açılmıyor çünkü yemek yiyemiyorum, ağrısından uyuyamıyorum. Parol de günde 3 kere falan içiyorum. Tam emin değilim ne kadarda bir içilir sormayı unuttum. Hoş bir işe de yaradığı yok ya. Hala perişanım. Bu hale gelene kadar işte gitmiyoruz dişçiye sonra sürünüyoruz :( bahaneyle ben de yazdım birsürü bu postu bekliyormuşum :D geçmiş olsun canım. Umarım hemen geçer çok kötü diş ağrısı
(2,528 puan) tarafından
Haftaya çekecekler canım şimdi antibiyotikle iltihabı kurutmaya çalışıyor doktor
0 oy
(14,985 puan) tarafından
Tuzlu su ile gargara yap canım. Bir de antibiyotik yazarlar git yazdır ağrısı geçer geçmiş olsun 
(2,528 puan) tarafından
Haftaya çekilecek Canjm 20 lik antibiyotik verdi dün başladım ama hala geçmedi
0 oy
(6,848 puan) tarafından
Bak cnm 1 tatlı kaşığı kekiği kaynar suya koy demlensim bunu gargara yap yutma ama doğal antibiyotik inşallah faydası olur doktor tavsiyesidir
(2,528 puan) tarafından
İnşallah hemen yapayım Allah razı olsun canım
0 oy
(394 puan) tarafından
Canim emzirme döneminde parol plus kullanilmaz. Normal parol kullanmalisin
(2,528 puan) tarafından
Doktor yazdı
0 oy
(960 puan) tarafından
Plus oldugu için emin değilim hamileyim eczacı kesinlikle vermedi plus ı çok zararlı diye düz parol içiyorum emzirirken de aynı etkisi var mı bilemiyorum bence danısmadan içme
(2,528 puan) tarafından
Dis doktoru kendisi verdi doğumdan sonra kadın doğumcu da plus vermişti

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 88 göst.
10 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Rabiaaaax (232 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 171 göst.
+1 oy
12 cevap 290 göst.
28 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 141 göst.
6 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Gri Kedi (2,933 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,379 soru

24,085,177 cevap

331,430 kullanıcı