Kızlar eslerimiz iyi ki var yani ben kendi eşim için öyle düşünüyorum ne kadar birbirimizi yesekte bugün söylediği bişey çok dokundu.
Bnde cok duygusallim bu aralar benim bile gozlerim doldu
Rabbim eksikliklerini gostermesin
Allah başından eksik etmesin canım ins maşallah size
Ay allahım ya nereleri düşünüyorlar sen evden bir şeyler hazırlasan canım götürse
Benimde öyle iyiki var çocuğun gaz sancısı var karnı aç diye mama yapmış gazina gaz eklemis sinir oldum
Aslinda hep annelerin yükü agir derdim ama eslerimizin isi de zor allah daha cokversin
Dilaraaaaaa gazell dustuu baglaraaaaaa
Neredesiinnn benim guzell sevdigiimmmm
Cok dusunceliymis canim gercekten de. Bizimkide homini girtlsk yesin yemegi birak ustune abur cubur sigara vs masrafi çıkarıyor bide sigara icmiyordu ne guzel zorda olsa birakmisti 2 sene icmedi cocuk dogdu gene basladi millet cocugi olunca birakir bu tersi. ben evde marketten almiyom abur cubur para gitcek diye o orda yiyomus ama evlendigimizde 58 kiloydu suan 75 vardir
Bizde de bunu en çok ben yapıyorum eşim çalışıyor onun yiyip içmesi gerekiyor diye sırf o biraz daha fazla yesin diye canım bir şey çektiğinde bazen almam elimden geldiğince eşimden saklarım bir şey canım çektiğini yoksa gider hemen alır
1,489,176 soru
24,340,747 cevap
346,036 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın