0 oy
122 göst.
Diğer kategorisinde (1,192 puan) tarafından
İyi akşamlar kızlar lazere kayıt olmuştum  bir seans gittim ama şuan yeni hamileyim arıyorlar beni hamileyim dedim doğumdan sonra devam etmek istiyordum dedim hayır diyorlar parayi vereceksiniz doğumdan sonra gelip seanslara gireceksin diyorlar Allah aşkına her ay para versem  göstermesin diyelim öldüm o zaman nasil olacak bu nasıl saçmalık Allah bildiği gibi gittiğime de gideceğime de bin pişman oldum 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sözleşme falan yaptınız mı 
(1,192 puan) tarafından
Evet canm yaptık
-Reklam-
0 oy
tarafından
Lazere üye olurken bu ihtimali konuşmalıydın yoksa böyle malesef
(1,192 puan) tarafından
Kuzum gebelik banada sürpriz oldu eşimin öyle bi düşüncesi olduğunu bilseydim vallahi hiç gitmezdim doğumdan sonra kayıt olurdum
0 oy
(14,957 puan) tarafından
Sözleşme yaptıysan avukatlık bile ederler seni kat kat para alırlar 
(1,192 puan) tarafından
Evet bak alta yazdim
(1,192 puan) tarafından
Hamile olmasi veya hizmetlere.engel bir sağlık problemi çıkması durumunda bu durumun tam teşekküllü hastane randevu ile belgelenmesi halinde hizmet alimi doğum ve sonrasına ertelenir hastaneden getirilip rapor ile belgelenirsa sözleşme iptal edilir
(14,957 puan) tarafından
E iptal oluyormuş sözleşmenin asli varsa eğer ücret odemene gerek yok o zaman
(1,192 puan) tarafından
Yarin hastaneden hamilelik belgelerini falan alip gideceğim inşallah laftan anlarlar her ay para ödenecek dogumdan sonra seanslar olacak böyle bişey olabilir mi aklim almiyor
(14,957 puan) tarafından
Dediğim gibi kağıdını imzalat öyle devam et
0 oy
tarafından
Tüketici haklarına gidin başvurun derim 
(1,192 puan) tarafından
Avukat mahkeme dediler daha kötü yapabilirler vallahi şaştım parayı verdim yarın öbür gün başıma bişey geldi o para öyle gitmiş olacak nasil insan bunlar
0 oy
tarafından
Yaptığınız sözleşme dene olarak yazıyor Peki 
0 oy
(1,192 puan) tarafından

image

kizlar işaretledigim yerleri okuyabilir misiniz
(1,192 puan) tarafından
Hamile olmasi veya hizmetlere.engel bir sağlık problemi çıkması durumunda bu durumun tam teşekküllü hastane randevu ile belgelenmesi halinde hizmet alimi doğum ve sonrasına ertelenir hastaneden getirilip rapor ile belgelenirsa sözleşme iptal edilir
(1,192 puan) tarafından
Kuzum bak yazdim
tarafından
Ama bak iptal edilebilirligi varmis
(1,192 puan) tarafından
En son yarin gidip kendileriyle kavga etmek :)
tarafından
Bi avulata sor bdnce sen ona gore git

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,469,024 soru

24,066,948 cevap

330,419 kullanıcı

...