0 oy
170 göst.
Diğer kategorisinde (519 puan) tarafından
Tam 2 haftadır 15 saat uyanıksa mesela bunun 10 saatini ağlayarak geçiriyor bana sürekli vuruyor hiç televizyonu ellemezdi önüne geleni televizyona atıyor hayır dediğim şeyi cogunluklanyapmazdi şimdi yapana kadar bas bas bağırıyor.  Sesi acayip gür ne yapicam bilmiyorum binadakiler rahatsız olmaya başladı hicbir şekilde susturamıyorum 2 haftadır iyice arsız oldu devamlı ıvır zıvır tarzi yemek istiyor bisküvi meyve suyu kek şeker elma böyle ama 19 dakikada bir istiyor vermeyince kendini yerlere atıyor kafasını sağa sola vuruyor yine 2 haftadır öğlenleri hiçbirşekilde uyutamiyirum uyumayınca uykusuzluktan iyice zıvanadan çıkıyor ne yapicam bilmiyorum kendim 6 aylık hamileyim oyun oynatmaya çalışıyorum elime oyuncak alıyorum elimden alıp oyuncağı kirana kadar kafama vuruyor bu eğer 2 yas sendromuysa bile bu kadarı da fazla değil mi ne yapabilirim 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Valla canım benim kızımda öyle sabah agliyo durup dururken biseyler firlatiyo dedesine saldırıyı bize aynı şekil küçük kardeşine  duzelirler inşallah tek değilsin yeni az önce yatırdım ne yapim
(519 puan) tarafından
Bende bu saatte zorla yatırabildim yoksa uykusuzluktan bayilacakti
tarafından
Aynen canim vala insallah akkili olurlar bizimki kardeşi olduktan sonra dahada canavar oldu valla bakalım hayirlsiis
(519 puan) tarafından
Allah yardımcımız olsun
-Reklam-
0 oy
(1,517 puan) tarafından
Değil canım malesef 2 yaş çocukları da anneleri de çok zorluyor. Zor ama sakin kalmayı dene, bide hamileymişsin daha zordur Allah yardmcn olsun
(519 puan) tarafından
1 dakika bile durmuyor hep ağlıyor ya amin bu arada canım
0 oy
tarafından
Yalnız değilsin bende ruhen ve bedenen çöktüm benim kızım 25 aylık bide diş çıkarıyo geçen ayda hastaydı düzeldi derken ben bittim hatta eşimde çok yoruldu. Kızım sabah saçımı ı yoldu az öncede Islak mendili boşaltmış elinden aldım diye kafasını yerlere vuruyor Vala tükendim
(519 puan) tarafından
Bende çok tükendim oturup bende ağlıyorum uykun var işte uyusan  ne olur sanki
0 oy
(1,367 puan) tarafından
2 yaş sendromu canım. benim kizim da aşırı değişmişti. 3 yaş sendromunu da yeni atlattık. Iki ay filan sürdü bizim geçer inşallah kısa zamanda. Sendrom sendrom bitmiyorlar :)

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 202 göst.
8 Mart 2021 Diğer kategorisinde ❤ELOŞ❤ELOŞ❤ (1,424 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 149 göst.
2 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Agdhdg (84 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 538 göst.
11 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde Pasaninannesi44 (504 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 1,019 göst.
17 Ekim 2018 Diğer kategorisinde ikranur'un annesi:) (225 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,748 soru

24,173,694 cevap

336,000 kullanıcı

...