0 oy
160 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (577 puan) tarafından
1 buçuk yaşında isilik gibi olmaus tam pişik degol kizlar sürekli yikiyorum büyük tuvaletinde sanırım artık biz istemiyor nasıl geçirebilirim bepantol var evde pek krem sürmek istemiyorum idrar yolu enfeksiyonu geçirdi daha önce 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hamazinc krem al sür ve bana dua et hemen geçiriyor canım çinkosu çok içinde çünkü
(577 puan) tarafından
Tam canim tedekkur ederim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Oğlum 9 aylık geçenlerde pişik oldu göz göz olmuştu sivilce gibi sudocrem vs bana mısın demedi  2 gün düzenli şekilde zeytinyağı sürdüm çok şükür hiçbirşey kalmadı 
(577 puan) tarafından
Tam canim eşime deyim alsin acaba isttim mi direk mi surdun
tarafından
Direk sürdüm canım bol bol sürdüm hemde
(577 puan) tarafından
Tam canim enfeksiyon olmaz demi geçen hafata 1 hafta süren enfeksiyon oldu kana geçmiş idrardan hastanede kaldık
tarafından
Çok geçmiş olsun canım zeytinyağının enfeksiyon yapacağını sanmam ama tabi net birşey de diyemem doktor değiliz sonuçta:)
0 oy
tarafından
Nioli yağı alıp bezine iki damla damlat. Tene temas etmeyecek kesinlikle. Kadınlarda da vajinal enfeksiyona iyi geliyor. 
(577 puan) tarafından
Bebeğim canım yapamaki saol tavsiyem icin
0 oy
(2,606 puan) tarafından
Kuru tutmaya çalış zeytinyağı da enfeksiyon yaparmi bilemem en azından doğal ya
(577 puan) tarafından
Evet yıkayınca hemen kutluyorum zaten canım her tuvalinde yıkıyorum gene gecmiyor
0 oy
tarafından
Kremler enfeksiyon yapmaz ki canım hametan al sür iyi gelir olmadı bi dra götür o yazsın krem. Zeytinyağı da iyi gelir yeni doğduğunda küvez sonrası pişiğini zeytinyağı ile geçirdim. 
(577 puan) tarafından
Canım ishalden oldu pişik elime ne geçer sürdüm farklı farklı değişik kremler sürekli geçsin diye doktor olur dedi
tarafından
Sürekli değişme canım hametanın içeriği temiz her kremde temiz içerikli değil ondan olabilir doğrudur kuzum

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 811 göst.
0 oy
6 cevap 231 göst.
11 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Rabisko (1,468 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 676 göst.
22 Kasım 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ❣Eylül ün annesi❣ (1,264 puan) tarafından soruldu
0 oy
35 cevap 1,275 göst.

Kategoriler

1,493,563 soru

24,402,394 cevap

350,251 kullanıcı

...