0 oy
456 göst.
Diğer kategorisinde (1,182 puan) tarafından
bebegim hasta doktor onernis kullanan bar mi aceba

15 Cevaplar

0 oy
tarafından
Post üste çıksın bilgim yok canım 
(1,182 puan) tarafından
sagol cnim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kuzm kullanmadm ben hiç
0 oy
tarafından
Kardeşim kullanıyordu. Ne içindi hatırlamıyorum. Ama benim kardeşim ilik nakli olmuştu tedavi görüyordu
(1,182 puan) tarafından
bu bebege verilmis canim grip
tarafından
Canm grip için olamaz   . Kaşıntı vardı vücudunda onun için yazilmisfi . Yanlış yazılmış olmasın bak
(1,182 puan) tarafından
canim uyumuyor gece sabaha kadar onun icin yazmis baktınız uyumuyor sizi zorlarsa verin demis yani uyku icinmis  burdan ogrenince esime alma dedim yoksa aksama alip getirecekti
0 oy
tarafından
Ben kullandim hapini psikolog vermişti 
tarafından
ATARAX, ruhsal sıkıntıyı, huzursuzluk halini ve kaygıyı gideren, kaşıntının tedavisinde kullanılan bir ilaçtır. ATARAX; - erişkinlerde anksiyete (kaygı) bozukluklarının belirtilerinin tedavisinde, - kaşıntı belirtisinin tedavisinde, - cerrahi girişimler için ameliyattan önce ön tedavide kullanılır.
(1,182 puan) tarafından
canim bebege soylemis doktor nasil ya
tarafından
Evt canim bende kullandim. Bebegime asla vermem ben degil doktor babasi onerse bile
tarafından
Verme kiz ataraks cok agir bi ilaç
0 oy
(45,021 puan) tarafından
Alerji için degilmi ya ben öle biliyorum
(1,182 puan) tarafından
grip diye demis canim
0 oy
(16,946 puan) tarafından
Erkek kardeşim alerjisi var kedi köpek toza ondan vermişti doktor bı dönem içmişti hapını 
0 oy
(5,370 puan) tarafından
Akerji için verdi benim oğluma şurubunu
(1,182 puan) tarafından
allah allah kafam karisti
(5,370 puan) tarafından
Kuzum grip gibiyse alerjiden şüphelenmiştir oğlumun da burnu tıkalıydı alerji diye verdi yani
(1,182 puan) tarafından
canim alerjik bisey yok onla ilgili biseyde dememis eşim ama boyle antideprasan olacagini dusunmemistim icecegine sabaha kadar dursun napim ilacla bayilticam herhle uyusun diye
0 oy
(2,075 puan) tarafından
Canım bana verdi doktor ama uykulu emar çektircektik ogluma o yüzden başka ne içindir bilemem bir ölçek kullanmıstık
(1,182 puan) tarafından
biz gribiz o yuzden demis su an cok sasirdim bizim hastalikla ne alaka ya
(2,075 puan) tarafından
Bize bir ölçek kullanın dedi uykulu emar çekilecektik 6 7 saat uyuttu 5 aylık oglum daha
(1,182 puan) tarafından
bnimki 2 gundur sabaha kadar uyumuyor o yuzden bayilsin diye mi verdi bu doktor allah allah canim skldi valla
(2,075 puan) tarafından
Başka cevapta resim ekledim canım kullanımı kilo ve ayına göre ayarlanır imıs öyle dedi bana doktor ben korktum birşey olur diye
(1,182 puan) tarafından
yok ya almm ben bunu yazik cocuga simdiden antideprasan vermmenin anlami yok iki gundur hasta ondan uyumuyordur belk
0 oy
(2,075 puan) tarafından

image

bendeki buydu canım
0 oy
tarafından
Ben kullandım canım alerji içinde genelde uyku yaparmış ama benim çocukta ters tepti zaten uyku yoktu hepten gitmişti 
(1,182 puan) tarafından
kac aylikti seninki canim
tarafından
Canım daha küçüktü ya yanlış hatırlamıyorsam 3 buçuk 4 aylık olması lazımdı
(1,182 puan) tarafından
himm baya kucukmus
tarafından
Aynen canım elleri ayakları su topluyor du geri de parlıyordu kabuk oluyordu ve 11 aylık hala öyle geçmedi de
0 oy
(868 puan) tarafından
alerji icin ama uyusun diye de veriyorlar çok uyku yapıyor
(1,182 puan) tarafından
yazik ya almam bn bu ilaci cocugu bayiltiyor ne kadar agirsa demekki
0 oy
(11,858 puan) tarafından
Çocuğun neyi var?
(1,182 puan) tarafından
grip oldu canim burun akintisi öksürük hapsirik var bude iki gundur sabaha kadar uyumuyor esimde doktora danisiyor oda bunu alin demis bnde arastirinca alma dedim esime geri
(11,858 puan) tarafından
Hmm ben aldınz sandm almayın boşuna. Muhtemelen uyumuyor dediğiniz için verdi onu. Aslında alerji şurubu o ama yan etkilerinde uyku yapması var
(1,182 puan) tarafından
yok almadik canim esim bunu yazdi aksam gelirkn alieim dedi bnde iyiki size sormuşum yoksa kuĺlanacktim bilmeden
0 oy
(1,061 puan) tarafından
Hiparaktivitesi falan mı var canım herkese vermezler. 
(1,061 puan) tarafından
Ataraks uyku yapar onun için vermiş ozaman. Ama ben sadece uyku için o ilacı kullanmazdım çocuğuma.
(1,182 puan) tarafından
yok canim iyiki buraya yazmışım sizler ilaci ne icin kullanildigini soyleyince esime aldırmadım
(1,061 puan) tarafından
Çok iyi yapmışsın canım
(1,182 puan) tarafından
aman uyumasin napim elbet uyur tamm normalde de uyku uyuyan bir bebek degil dogdu dogali boyle ama gece saat başı kalksa bile emer yatardi şu an  1 haftadir da besiginde yatmak istemiyor salla ayağında sonra yanina al yatir diyodu 1 haftadir da birlikte uyuyorduk ama 2 ye 3 e kadar zorluyordu uyumuyordu simdi iki gundur hasta o yuzden sabah ediyoruz ayagimda slliyorum uyuyir yataga koyunca uyaniyor saat 6 dan sonra 2 saat yatiyor sonra gunduz moduna geciyor hastaljgi gecince duzelir insallah ilacla cocugu uyusturmak istemiyorum daha cok kucuk ya 7 aylik
(1,061 puan) tarafından
Tabiki düzelir hep böyle olacak değil ya. O ilaç dediğin gibi uyuşturuyor başka bir şey değil.
0 oy
tarafından
Benim çocuk hiperaktivite diye vermişti. Ama araştırınca kullanmadim
(1,182 puan) tarafından
bnimki daha 7 aylik ya

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 162 göst.
23 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Canparcam (263 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 312 göst.
20 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Seherkzll (305 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 65 göst.
12 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde hanimeli (600 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 190 göst.
22 Aralık 2023 Diğer kategorisinde fatmahilall12 (213 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,529 soru

24,046,034 cevap

329,393 kullanıcı

...