0 oy
169 göst.
Diğer kategorisinde (28 puan) tarafından
Hanımlar bir göğüsten manuel pompa ile sağım yapınca ortalama kaç ml süt gelir. 

5 Cevaplar

0 oy
(799 puan) tarafından
Değişir cnm ama hiç bir  pompa tam sağım yapmaz 
(28 puan) tarafından
Değişir biliyorum ama ideal olan kaç ml ortalama bi sayı verirseniz
(799 puan) tarafından
Bu yanlış  olur işte cnm
Benimki en fazla iki göğüsten 160ml çıktı
Kimisi tek göğüsten o kadar sağıyor mesela
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ohooo kaç aylık bebek 

Mama ıcıyor mu

Günün hangı saatı sağıyorsun 

Çok degısır süt mıkrarı
(28 puan) tarafından
24 günlük bebek mama kullanmıyor doyuyor hem emiyor hemde sağım yapıyorum. Sütüm yeterli çok şükür sadece ortalama kaç gelmesi gerekir sağınca onu merak ettim nette pek detaylı bi bilgi göremedim
tarafından
Sımdı benım ilk günler mama da alıyordu kızım sabah kalktığımda sagardım bır göğsümden 150cc gelırdı dıgerınden 50 anca gelırdı ama dıger göğsüm hep oyleydı benım ama öğlen sağsam ıkısınden toplam 50 cc gelmezdı cınku mama sa ıctıgı ıcın öğlen benı az emerdi
(28 puan) tarafından
Hım maşallah diyim öncelikle  teşekkür ederim
tarafından
Oncelıkle bende teşekkür edeyım o zaman :) benım elektrıklı pompaydı bu aradaaa
0 oy
tarafından
Canım şimdi söylersem  nazar olur bacım herkesin kendine göre sütü var bence bu karşılaştirilamaz
tarafından
Seniiiin o tombugeeee süt dayanıyor mu masaAllah dıyımmm
tarafından
Haa pardon bacım aman Bebiş doyuyorsa gerisini takma Bee kuzum
tarafından
Gözdeee canım vallahi fazlasıyla kalıyor bacım:-) çok şükür ek gıdada veriyorum yaa artık 8 aylik oldu teyzesi
tarafından
Oyyy masaAllah kuzuma Rabbım daha da arttırsın sütünü emsin kuzum
tarafından
Amin kuzum Allah razı olsun emiyor şimdilik sorun yok çok şükür balım bir ara reddetti çok üzüldüm ama bende hiç pesetmedim çok üstüne gittim ve başardım:-)
0 oy
(7,496 puan) tarafından
Herkesin sütü farklıdır canım bebeğin sadece seni emiyordur 4 5 aylıktır fazla içer bir sağarsın 100 150 gelir bebek küçültür 1 2 aylıktır 40 50 gelir oda ona yeter zaten bu degısen birsey yani bazısinin fazla fazla olur taşar bazısının olmaz sürekli süt yapan şeyler yiyip çocuğunu doyurmaya çalisir
(28 puan) tarafından
Anladım çok teşekkğrmederim
0 oy
(2,606 puan) tarafından
Bebeğim 14 günlükken sağın yapmaya başladım kuvozdeydi diye 1 göğüs sagiyordun yaklaşık 100 CC cokiyordu bir iki saate sonra diğeri öyle devam ediyordum

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 146 göst.
7 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Asabii (963 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 289 göst.
30 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Yenianne_tugce (1,759 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 109 göst.
11 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mihra (385 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 117 göst.
15 Eylül 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,494,755 soru

24,419,275 cevap

351,453 kullanıcı

...