0 oy
101 göst.
Diğer kategorisinde (1,192 puan) tarafından
Öncelikle kızlar kusura bakmayın ikidir soru soruyorum ama iki gündür çok öksürüyorum ciğerlerim çıkacak gibi oluyor sorun şu ki 6 haftalij hamileyim bunun bebeğe zararı olur mu öksürürken zorlanıyorum çünkü bebek için endişe ettim

4 Cevaplar

0 oy
(1,300 puan) tarafından
Olmaz kuzum ama doktora görün yine de
(1,192 puan) tarafından
Özelikle akşamları çok kötü oluyor yarın randevum var doktora da söylerim inşallah
(1,300 puan) tarafından
Söyle kuzum ama dediğim gibi hiçbir şey olmaz içini ferah tut
(1,192 puan) tarafından
İnşallah canm inşallah cok saol
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yok canım. Bebek sağlıklı ise Allah'ın izniyle halter kaldıran bir şey olmaz. Ama bir bebek sağlıksız bir bebekse yani sağlıksız bir gebelik yaşıyorsanz rafa uzandığında bile o bebek düşer. Allah muhafaza. Sen kafanı rahat tut Rabb'imin sana verdiği nimetin tadını çıkar. Kuran oku ona ve İslam'a bağışlaması için Allah'a dua et :) size hayır getirsin yavrucak
(1,192 puan) tarafından
Ne güzel konuştun allah senden razı olsun arkadaşım allah korusun çok öksürük düşüklüğe sebep olur diyince korktum rabbim yaşatmasın
tarafından
Yok yahu. Hastanelerde çatır çatır millet kürtaj olurdu öyle bir şey olsa. Bir gıcık tutması bile yeterli ozaman anneyi düşük için. Kuzum sen keyfine rahatına bak. Sağlıklı beslen yavrunu sev... Dediğim şeyleri yap inşaallah.
(1,192 puan) tarafından
Allah razı olsun biraz da olsa icim rahatladi yarin randevum var bakalkm doktor ne diycek
0 oy
(531 puan) tarafından
Yok canım öksürük bebeğe zarar vermez 
(1,192 puan) tarafından
İnşallah canm inşallah
0 oy
(1,929 puan) tarafından
Bisey olmaz Allahin izniyle 10 gundur oksurukden öldum acile gittim dogurcam nerdeyse diye bisey olmaz diyirlar
(1,192 puan) tarafından
Off kuzum mahvoluyor inşallah biran önce geçer
(1,929 puan) tarafından
Aynen cok kotu ya

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,471,297 soru

24,096,883 cevap

332,137 kullanıcı

...