0 oy
424 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

image

ah kızlar ah eşim gelir yatar uyur işten geliyor yoruluyor borç felan yordu bizi kimseyle de konusulmuyor hep bir art niyet hep bir laf sokma çıkar arama temiz insan kaldımi hep menfaat iyi bir komşum çıksa karşıma hep bir nifak sokma işi kıskançlık iyice yalnız kaldım bekarken yalnızlik bana koymuyorduda evliyken insan arkadaş arıyor biriyle dertlessin konuşsun bir çay bir kahvaltı beraber yapacağı bir komşu olsun hiç biri bana denk gelmiyor gelsede zaten hep bir kıl kuyruk bozuyor arayı...

14 Cevaplar

0 oy
tarafından
Biz varız kız sıkma o güzel canını
tarafından
İyiki varsınız canimmm
tarafından
Sende kuzum❤️
-Reklam-
0 oy
tarafından

Ahh canm benim kıyamam yakin olsaydik keşke :D

tarafından
Keşke canım bu ara depresyondayım geçen eşime kızdım bana cevap vermiyor diye dışarda bissuru hep bunlar can sıkıntısından
tarafından
Olabilir canm
0 oy
(7,934 puan) tarafından
İnsanin en yakin dostu kendisiidr ben yalnizligi sevenlerdenim
tarafından
Bende seviyordum ama artık değil canım :(
0 oy
(1,034 puan) tarafından
Ahh cnm ahh hayat başlı başına Zor böyle boşluğa düşünce Rabbime sığın evlatlarını kokla op hemen geçiyor güven bana :)
tarafından
Öyleyim canım zaten kızıma sarılıyorum iyiki var iyiki dogurmusum o beni yalnız bırakmıyor
(1,034 puan) tarafından
Rabbim yokluğunu vermesin
0 oy
(554 puan) tarafından
Artık evlatlarım var onlara iyi bir anne olabilirsem gerisini boşver modundayim bide üstüne burası var çok daralinca gelip güzel postları okuyup mutlu oluyorum   :)) 
0 oy
tarafından

Bi an rakı içiyosn sandm :)

tarafından
Ahaha yok kız elhamdülillah onu içmem ama ben içmeden kafayı buluyorum bazen :D
0 oy
tarafından
Tavuk bacimmmmm ben burdayım loooooo
tarafından
Siz köyün demisiniz merkezindeki canım kız bu Kastamonu erkeklerine niye ayı diyolar :D
tarafından
Çok kaba oluyolarmis doğrumu :D
tarafından
Puhahahaaaaa benimki öyle değil vallahi eşim doğma büyüme İstanbullu  canım:-))) ama babası kastamonlu
tarafından
Valla canım bilmiyorum ahahsh bizim bir enistemiz var Kastamonulu çok kaba diyolar Kastamonu ayusu :zdbdndnd
tarafından
Hahahaaaaa
0 oy
tarafından
Keşke yakın olsaydık 
tarafından
Ay keşke canm ya
0 oy
(1,300 puan) tarafından
Herkesin derdi bir ya gerçekten ne kadar üzülüyorum böyle olaylara
tarafından
Valla eltime gidiyorum o arkamdan cekistiriyor komşu olsa o benle niye konuşmuyor davasına giriyor valla kıskanç insan cok
0 oy
(279 puan) tarafından
Kız üzülme biz varız bide bu zamanda kimseyle komşu olamıyor insan güvenilmiypr mesajla ben komşu muhabbetini hiç sevmem her zaman mesafeliyimdir böyle kafan daha rahat :) 
tarafından
Bende sevmiyordum ama bir komşum vardı yasıttık birbirimize kahvaltıya giderdik gelirdik o geldi aklıma ..
(279 puan) tarafından
Ailen yakın değilmi sana kuzum
tarafından
Canım benim ailem çok soğuk lar istesem de olamıyorum babam yüzünden gelip kalma yok
(279 puan) tarafından
Hım Allah sabır versin kuzum aile önemli :((
0 oy
(473 puan) tarafından
Benimde yok canım apartmanın hepsi yaşlı insanlar en genci biziz kapı komşum 30 40li yaslardaydi 5 6 yaşında kızı vardı bı kere oturamadik çalışıyordu falan taşındılar gece yeni birileri geldi kızım 2 yaşında pek çıkamıyorum kimseyi görmüyorum bile ayda bir aileme gidip 1 hafta kalıyorum anca o zaman insan görüyorum 
0 oy
(684 puan) tarafından
Yok canım bu hayatta gerçek dost falan en güzel yoldaşımız rabbimiz. Al abdestini ser seccadeni dök içini rabbine. İnsanlara anlatma derdini. Bende çk yalnızım ailem uzak gurbetteym. Evimde çocuklarımla kendi halimde yaşıyorum eşim de geç gelio hep yalnızım ama böyle daha mutluyum. 
0 oy
(1,106 puan) tarafından
Sıkma canını şu devirde inan arkadaşinin olması dert oluyor bazen ben yanlizligi sevenlerdenim bende tüm gün evde tek başımayim arkadaşın yok mu dersen çok var ama görüşmek istemiyorum böylesi daha rahat geliyor bana kendime oyalanacak şeyler buluyorum sende kendine oyalanacagin şeyler bul inan kafan dağılır ben kitap okuyorum ahşap falan boyuyorum hiç böyle seylere takilmiyorum 
0 oy
(3,676 puan) tarafından

Gel kız beraber dedikodunun dibine vuralım:D

İlgili sorular

+2 oy
20 cevap 779 göst.
+1 oy
23 cevap 1,505 göst.
17 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Nare88 (300 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 585 göst.
26 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde 2801 (871 puan) tarafından soruldu