0 oy
388 göst.
Diğer kategorisinde (114 puan) tarafından
39+4 haftalık hamileyim bebeğimin cinsiyeti kız ve hala doğuma dair bende hiç bir belirti yok sadece hareketleri önceki günlere nazaran bugün azaldı çok hareketli değildi benim gibi haftası fazla olan bebeğinin cinsiyeti kız olan anneler varmı neden bu kadar çok gecikti doğmadı diye kafama takılmıyo değil tabiki bir zamanı bir saati vardır ama işte.

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bendensin canım 39+2 ve ne sancı ne açılma var 3500kg doktor baş biraz büyük dedi çarşamba günü çatı muayenesi yapıcak benimde kızım olucak 
(114 puan) tarafından
Geçen hafta kontrolde 2cm açılmam vardı merdiven inip çıkıyorum duş alıyorum ama bişey yok sadece adet sancısı gibi arada bir sancı oluyo o kadar haftasıyla uyumlu değil bebeğim kilo yönünden 36. Hafta ile uyumlu acaba bununda bir etkisi olabilirmi
tarafından
Bilemiyorum canım hakkında hayırlısı olsun İnşallah ❤
(114 puan) tarafından
İnşallah amin cümlemizin canım.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benim de kızdı ve 42+4te doğum yaptım şu an 2 aylık sayılır sağlıklı doğdu çok şükür..herşeyi bir zamanı var o bilir zamanını ama ihmale de gelmez ben kendim gittim günü çok geçti diye..suni ile normal doğum yaptım
(114 puan) tarafından
Böyle gecikince korkuyorum açıkçası Allah korusun  kordon dolanması falan olur diye veya başka bişey. Birde hep derler ya halk arasında gün geçince erkek olur 9 ay 10 günü tamamlar kız erken olur diye oda takılıyor kafama ama 4 kez sormuşluğum olmuştur cinsiyeti kız dediler farklı farklı doktorlar.
tarafından
Erkek olup erken doğanlar da var geç olup kız doğanlar da var cnm...önemli olan sağlıklı olması takma kafana stres yaparsan doğumun da zorlaşır zamana bırak bence
(114 puan) tarafından
Haklısınız tabiki teşekkür ederim yorumunuz için.
0 oy
(1,083 puan) tarafından
Benim arkadasim 40+1 de dogum yapti
0 oy
(1,396 puan) tarafından
Benim.kizim 40+3 te dogdu hic kafana takma canim doktor kontrollerinde iyi diyorsa sikma kendini
(114 puan) tarafından
Sadece minyon bir bebek olur dedi onun dışında herhangi sorunumuz yok çok şükür.

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 922 göst.
9 Ağustos 2019 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 402 göst.
14 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Gulcan58_59 (496 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 228 göst.
28 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 518 göst.