0 oy
356 göst.
Diğer kategorisinde (3 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Aaa çok ayıp 

6 Cevaplar

0 oy
(1,300 puan) tarafından
İyice bir bak bence 
(3 puan) tarafından
Evi talan ettim süpürge torbasına kadar baktım ama yok bulamadim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Geçmiş olsun bazen unutuyoruz koydugunuz yeri 
0 oy
(6,157 puan) tarafından
Günah aldin bile aklından geçiriyorsun ne kotu gözünle görmedigin birseyi acaba diyorsun.. 
0 oy
(6,077 puan) tarafından
Sakin kafayla evi iyice ara.. bulursan Allah rızası için eltinle görümcenden helallik al.. 
(6,077 puan) tarafından
Onların hepsi birbirine yapsın ama gözünle görmedin. Kalbinden geçmesi bile yetiyor yapma abinden çalmak sağ cebinden çıkarıp sola koymak gibidir. Eltinede görümcenede abi sonuçta eşin.. Herkesin kendi günahı sen kendini buna dahil etme. Bulursan helallik iste bence.
(6,157 puan) tarafından
Esinde değişik madem huyları oysa evine almasin kardeşide olsa inanmıyorum hic bir abi kardeşi için o cümleleri kullanmaz  senin tülbentlerinin arasında nerden bilicek eltin o arada sen ne nerdesin kapat yatak odasini samimi gelmedin.. helallik al ..
(3 puan) tarafından
Bebeğim var onunla uğraşıyordum ve de eve misafir gelince oraya gir oraya girmede diyemem ve deedışarı çıkarken kullandı başörtüsümden bişey almak amacıyla açmadı ama görüp aldıysa da bilemem
(6,077 puan) tarafından
Hala günah alıyorsun kız yapma gözünle görmedin imtihanın olur korkmuyor musun? Rabbim esirgesin inanki hakkına girmiş oluyorsun.. Yarın sakin kafayla dua okuyarak evini ara bulursun
(6,157 puan) tarafından
Nedemek ya benim özelim yatak odam ne demek diyemem  kapamı kapatirim misafir geldiğinde.. diyemezsen  böyle gunah alırsın evinde çıkar sa aynaya bakar utanırsın nedim.
0 oy
(5,750 puan) tarafından
Acaba onlarmi aldi derken gunaha girdin bile kalben düşünmüşun bunu tovbe et gözünle görmediğin birsey icin kimsenin gunahini alma inşallah bulunur yüzüğün
0 oy
tarafından
Çoktan aldın bile günahlarını. Senin baş örtüsü çekmecendeki yüzüğü bulması için çekmeceler karıştırması gerek,

İlgili sorular

+2 oy
20 cevap 1,125 göst.
4 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Casperiye (9,081 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 325 göst.
0 oy
10 cevap 436 göst.
28 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 557 göst.
27 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde Eslo (800 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,531 soru

24,184,945 cevap

336,563 kullanıcı