0 oy
289 göst.
Diğer kategorisinde (1,067 puan) tarafından
2 kızım var çok şükür sagliklilar rabbim acılarını gostermesin. Biri 7 biri 1,5 yaşında ve ben 2. Çocuktan sonra tamamen kafamda bitirmiştim. Yeniden bir birey dünyaya getirip onu yetistirmek bana çok kızlara zor yetisiyorum. Psikolojim allak bullak. Rabbim nasip ettiyse ne kadar da dikkat etsen olacaksa oluyormuş. Bütün gebelik.oncesi belirtilerin var baş dönmesi adet gecikmesi.3 4 gün önce karın ağrısı kramp ama gelmeyen bir adet.. tek bildiğim birşey var bu ülkeye yeni bir çocuk getirmek hem maddi hem manevi bana cokk uzak. Günaha da giremem napicam ben

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Doğurmaktan başka çaren yok canım demekki varmış kısmeti bu dünyada 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Nasibiyle gelir canım varsada canını sıkma Allah büyüktür herşeyin hayırlısını iste
0 oy
(12,081 puan) tarafından
Akıllarda ki soru. Korunmuyor muydunuz?
(1,067 puan) tarafından
11 yıldır korunuyorum anlamadım bende. Korkuya test yapmak istemiyorum
0 oy
tarafından
Doguracaksın o zaman canm büyüklerin sözü vardır Allah deldiği bogazı aç koymazmiş kismetiyle gelir 
0 oy
(194 puan) tarafından
nasibi varsa bas ustune de hic icini daraltma bnde ikiden fazla getirmem istemem diyordum suan 4 aylik hamileyim .ilk zmnlar cok stresliydim herseyi gozumde buyutuyordum ama Onu veren Allah kolayligini da sabrini da rizkini da verir.buyul  konusup kndini gunaha sokma Rabbim kimseye altindan kalkamayacagi yuk vermez..
(1,067 puan) tarafından
Ya gerçekten maddi yönden çokta düşünmüyorum gelen nasibiyle geliyor illa ki ama bana 1 tane daha yaparsın erkek olur belki diyenlere inat 3. Yapmama kararı almıştım. Cevrem böyle beyinsizlerle dolu.
(194 puan) tarafından
erkek olunca baslari göğe degiyor ya .bnm cervremde oyle ama hic takmiyorum hayirli saglikli evlat olsun onmli olan bu.
0 oy
tarafından
Valla bacim ayni seyi bnde yasadim korundugum halde hamile kaldim.ilk kizim daha yürümüyodu bile emiodu sen düsün adetm gecikti takmadim pek emziriom yaa ondandr dedim sonra dayanamadim test yaptim hemen cift cizgi cikti dünyam basima yikildi sanki daha öbürü büyumedi emziriyorm napcam nasil etcem yeni yeni düzen oturtmustum kizimla psikoloji diye bse kalmadi günlerce agladim yemeden icmeden kesildim resmen kizima ihanet gbi geliodu sanki kafa gitti bnde anliycagin sonra toparladm kendimi zorda olsa Allah vermis bi kere yapcak bsey yok artk ustelik 5 haftalikmis minnak kara kuzum kabullendm artk su an büyük kizim yatio kücügü uyutmaya calisiom 3.cü ayina girdi cok zor oluyo ama yoluna girio hersey Allah yardim edio kiz valla üzülüp stres yapma benim gbi eline bsey gecmio çünkü buraz uzun oldu ama kusura bakma hayirli olsn güle güle buyutürsn insallah 
0 oy
(2,694 puan) tarafından

Doğuracan nasıl ana rahmine yerleştiyse öylede çıkacak doğum zamanı gelince bende demişdim 2tane oğlum var dı birdaha istemem diye çık kesin konuşmuşdum aslında ancak bende hamile kaldım üstelik bebeğim daha 6aylık dı etmiyo du garibim tabi şimdi birisi 6 birisi 2 diğer son beşik de 1yaşında bitti gitti işde

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 2,314 göst.
22 Kasım 2019 Aile & Aşk kategorisinde Pkolu Hamile (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 127 göst.
16 Temmuz 2025 Cinsel Yaşam kategorisinde Eymen Alim25 (1,418 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 146 göst.
1 Ekim 2024 Diğer kategorisinde 1Anne1Melek (271 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 364 göst.
18 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Prens efe (565 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,655 soru

24,113,907 cevap

333,125 kullanıcı

...