0 oy
754 göst.
Diğer kategorisinde (957 puan) tarafından
Dokuz yıl tekstilde çalıştım. Kıyafet dikimi faln biliyorum kizimada dikiyorum bazen. Sizce bebek kıyafeti diksem satışını yapabilirmiyim. Kumaş faln almam gerekecek eşim tekstilde calişiyo kendi işleri kumaş getiriyi bana bende onları kesip eşimin iş yerinde diksem satışını yapabilirmiyim sizce nasıl fikir. Başka evde iş fikri olan varmı. Yada sizin yaptiginiz bir iş.

6 Cevaplar

0 oy
(4,716 puan) tarafından
Denemekten zarar olmaz herhalde :)
(957 puan) tarafından
Yüz tane faln dikerim başlangıçta diye düşünüyorum o yüzden kararsız kaldım şimdi hepsi elinde kalirmi diye düşünüyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Satabilirsin bence
0 oy
(11,583 puan) tarafından
Bunu bende düşünüyorum Instagram çok basit renkli şalvar pantolon gibi şeyleri güzel paralara satiyolar
(957 puan) tarafından
Aynen cnm denemek lazım.
0 oy
(1,664 puan) tarafından

Cok güzel fikir cnm  instagram dolap gibi uygulamalari kullaniyorsan birazda cevren varsa bence başarili olursun.uygun a verirsen bende almak isterim acikcasi malum pazardan alsak bile dünya para istiyorlar<3:D

(957 puan) tarafından
Aynen bebek kıyafetleri çok pahalıya alinmiyo. Yaparsam daha uyguna satmayı düşünüyorum. Haber veririm yapmaya karar verince cnm.
(1,664 puan) tarafından
Tamm cnm Rabbim yardimcin olsun
0 oy
tarafından
En sevdiğim yaa bende çok çalıştım canım tekstilde 
0 oy
(1,576 puan) tarafından
Bebek kıyafeti konusunda çok rakip var, deneyin tabi bir şey kaybetmezsiniz ama işiniz kolay değil. Biz de bir ara bebek kıyafeti sattık trendyol ve hepsiburada'dan. 

Çok uyguna satamıyorsunuz çünkü komisyonu, vergisi, kargosu derken yükseğe geliyor insanlar da bu devirde ucuz ürüne yöneliyor haliyle. Ama ben olsam denerdim yani.
(957 puan) tarafından
Ben dolaptan instegramdan faln satarım diye düşünüyorum ordanda komisyon vergi faln veriliyomu acaba
(1,576 puan) tarafından
Dolapta komisyon olması lazım. Instagramda yok ama orda da güven kazanmak için biraz çabalamanız ve zaman lazım olacak. Deneyin bir şey kaybetmezsiniz.

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 155 göst.
16 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Gamzee.&rana (719 puan) tarafından soruldu
+1 oy
27 cevap 586 göst.
27 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Isteoylesine (375 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 203 göst.
+3 oy
3 cevap 191 göst.
20 Mayıs 2025 Ev & Yaşam kategorisinde yigitmira (136 puan) tarafından soruldu