+1 oy
392 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (495 puan) tarafından
Gecenlerde kaynanmlar faln var onlar koydeler koyden  tanidik birileri ben hic gormedim tanimiyorum burda kizi sinava gelecekmis gorumceme demisler oda buyurun gelin demis sonra herkezin yaninda esim istemeyebilir sorun yapar vs diyor ve esim bize gelsinler diyor bende mutfakdayim bu konusmalardan haberim yok yanima geliyor bole bole gelecekler enistende sorun yapar belki senn kocada bize gelsinler dedi bende ben hic tanimiyorum ki dedim esim gelsin diyince de ses etmedim sonra gelecekleri gun aramis bole bole gelecekler diye bende dedim ne zmn gelecekler ona gore hazirlik yapayim dedim ben et cikardim borek yaptirrz dedi sikinti yok hazirlarim dedim bilmiyom ne zmn gelecekler dedi hakli olarak bekledim ikindin bidaha aradim geleceklermi ne zmn gelcekler diye bilmiyorum bende gelecem borek yaptircam fln dedi tamm ama benim icim rahat degil hic tanimiyorum gormedim ama sende geleceksen buyurun gelin dedim kapattik esim carsiya cikalim dedi aksam gelirler gelmezlerse ole gidelim dedim arayalim dedim aradim geliyormusunuz biraz isimiz var ne zmn gelirsiniz dedim afrali tafrali gelmicez ben kendim agirlarim misafrimi ne olursa olsun goze aldim ben evimde agirlicam dedi gelin iste nolacak dedim isrr edip durma gelmicem diye bagirdi keyfin bilir abla dedim yuzune kapattim esimde aramis o arada onada ayni tavirlanmis esimde kapatmis yuzune esim sen bisy mi dedin de gelmiyorlar dedi yok bisy demedim iki kere aradim ona mi gucendi bilmem ama istemesem yemek hazirlamam aramam gelecekmisiniz diye dedim gelen gelir gelmeyen gelmez dedim esimde msj atti sana bisy diyen yok afralanmana gerek yok dedi sizce kim hakli

6 Cevaplar

0 oy
(3,739 puan) tarafından
Sen haklısın Görumcen haksız canim
(495 puan) tarafından
Ben hakliyim esimjn bisymi dedin demesi onun tavri ayrica mecburmuyum onun evine gelecek misfiri agirlamaya ve onun tavrini cekmeye
(3,739 puan) tarafından
Tabiki değilsin heleki su viruste
(495 puan) tarafından
Herseyi gectim kabllenmisim o tavra ne gerek vardi
-Reklam-
0 oy
(5,572 puan) tarafından
Görümcen resmen saçmalamış. Sen üstüne düşen görevi yapmışsın boşver takma
(495 puan) tarafından
Takmiyorum ama insanin moralini bozuyor bole yaptikca kendinden nefret ettirtiyor
(5,572 puan) tarafından
Boşver Amman
0 oy
tarafından
Sen haklısında canim o neden kocasına haber vermeden misafir çağırıyor ve sonradan size yıkıyor senin görümce bence eserekli ayarsız 
(495 puan) tarafından
Aynn ole ayarsiz kocan problem yapiyorsa kabul etmicen ediyorsan da problemlerine katlanacaksin ben yine esimin hatrina kayinpederimin hatrina ses etmedim sade yemekli olsa yine bi nevi dicem yatili olunca teretdutluydum tanimadigim icin ve evim sobali onun eve dogalgazli
tarafından
Kendi kendine girişmiş bi ise sonra bakmış sen çok heveslisin misafir ağırlamaya kapak olmuş oturmuş bosver sen canim ya sen ne güzel niyetlenmissin tanımadığın halde
(495 puan) tarafından
Bana neler yaptigi halde ses etmedim anlatsam yuzune bakiyormusun dersin o halde bana yikmaya calisti ya en basiti yegenleri arasinda ayrimcilik yapar benm kizi pek sevmez bisy almaz bide tavrini kizmasini cektim haksizlik degilmi bu ya
tarafından
Canim madem öyle bi görümce var bak sen öyle diyince aklıma geldi belki sen kabul etmezsin eşin kabul eder olay olur tartisirsiniz esinle diye öyle yapmıştır ama bakti sen heveslisin hazırlık yapıyorsun falan ona bozulmuştur belki
(495 puan) tarafından
Olada bilir valla cnm
0 oy
(1,020 puan) tarafından
Zoruna gitmiş, o zaman sağda solda eşim istemez sorun olur demeseymiş bence eşin size çağırması da saçmalık görümcen nasıl hallederse halletsin belli ki sonradan öğrenmiş tavır koymuş burda haksız eşin, ablasının misafiri ona düşmez sana da düşmez ne oldu ablasını düşündü de eşine yığdı işi gene kötü oldu
(495 puan) tarafından
Ya esim de de var hata ama oda annesi gilin hatrina kabul etmistir bide herkez gibi kardesimin yuvasi bozulmasin hesabi ama yineolmadi
(1,020 puan) tarafından
Söyle işte de bir daha akıllı olsun yapmasın eşiniz de
(495 puan) tarafından
Esim ailesine karsi cok naif seffaf o yuzden akillanmaz
(1,020 puan) tarafından
Böyle böyle öğrenir merak etme
(495 puan) tarafından
Kiz bi ara o gorumceyi evine koymaya gittik hep heryere kocasiz geldgi icin ama maddiyatimiz o kadar kotuydu ki ilk evlendigimiz siralar gaz bitecek dedi esim 10 lira cikaramadik yok 9 tlmiz var 1 lira bulamadik cikarip 1 lira vermedi gelirke yolda kaldik arabayi ite ite eve geldik allahdan yakinda bitmisti mesela  koy gidwcek oluruz yol parasi vermez bizle gider ona eyvallah diyoruz nasilsa gidecek o araba diye esime der markete gideljm biaeyler alalim diye gireriz alir aljr kasaya geldikmi esimi bekler odemesi icin o kadaf sinir oluyorum ki anlatamam gonlum olmuyor alinanlara acikcasi zaten biz biliyoruz koye alacagimizi vs vs daha cok bole
(1,020 puan) tarafından
Eşinin zoruna gitmiyor mu peki? Valla canım merak etme bir şekilde öğreniyorlar koymaz koymaz gün olur öyle bir birikir ki hele çocukları söz konusu olursa sen merak etme
Hayatın akışına güven
Tatlı tatlı söyle hep kötülemeden acaba böyle yapman sana ne kazandırdı diye
(495 puan) tarafından
Eskiden tartisirdim sole bole su bu diye artik cogu seyi takmazlikdan geliyorum banane diyorum akisina gore hareket ediyorum eskiden olsaydi bu misafr konusunda bile tartisma cikarr surat asardim gorumcemde onu bekledi heralde benden farkli bi hareket goruncede gudurdu
(1,020 puan) tarafından
Tabi ellerine fırsat verme
(495 puan) tarafından
Artik takmiyorum cahilligime yasimin kucuklugundendi heralde milletin icinde esimle tartisirdim ne kadar salakcaydi simdi ise yuzlerine guluyorum ediyorum kendi aramizda tartisiyorum
(1,020 puan) tarafından
Yaaa herkes geçiyor bu yollardan boşver canım şimdi akıllı ol düzenin var kocan yanında sakin sakin ilmek ilmek düzenini kur sağlamlaştır
(495 puan) tarafından
Ole yapacam ins esimi hatasindan dondurdummu hersey yoluna girecek ins
0 oy
(1,300 puan) tarafından
Ay bu görümceler çok fena
(495 puan) tarafından
Aynn ole bir tanesi daglara taslara diger 2sinin ne varliklari ne yokluklari
0 oy
tarafından
Görümce haksız sonuçta tanımadığın birisi için hazırlık bile yapmışsın 
(495 puan) tarafından
Ya tanimiyorum etmiyorum yemegi faln gectim yatacaklardi ona bile ses etmedim ama yine moralimizi bozdu

İlgili sorular

+3 oy
16 cevap 628 göst.
16 Mart 2025 Aile & Aşk kategorisinde Fermel02 (348 puan) tarafından soruldu
+2 oy
12 cevap 815 göst.
31 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Hatice061987 (2,272 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 140 göst.
19 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Pembikmor (1,611 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 346 göst.
19 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Kardan_Adam (1,310 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,087 soru

24,081,786 cevap

331,236 kullanıcı

...