0 oy
381 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (28 puan) tarafından
Kaynim hollandaya gitti çalışmaya ama demiski ben 5 yıl gelmicem ama polisler beni tutarsa çalışma izni olmadan çalışyorum sınır dışı ederler sizce nolucak anlatma nedenim sudur ailesi eşimide göndermek istiyolar ben istemiyorum 

12 Cevaplar

0 oy
(7,470 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Ne münasebet eşin niye gidiyor
(28 puan) tarafından
Ailesi git diyolar
-Reklam-
+1 oy
(1,106 puan) tarafından
Aynen dedifi gibi olur sinir dışı edilir 5 yıla umut baglamasin boşuna yurt dışı bizim ulkemiz gibi çiftlik değil orda denetimler çok sıkı eşinde hiç kurulu düzenini bozmasın bence ayrıca ailesinin de abisi yanlız kalmasın diyerek eşini göndermek istemeleri çok saçma sonuçta bir ailesi var 
(28 puan) tarafından
Inşallah ederler çok havalanmışlar yabancı gelinimiz olur diyolar kaynima kötü kötü konusuyilar
(1,106 puan) tarafından
Kayninda bir eş bulma potansiyeli varsa evlenip oturma ve çalışma izni alabilir evet ama ordaki kadınlarında onu bekledigini zannetmem ☺️ o iş biraz zor gülüm bırak onlar havalanmaya devam etsin
0 oy
(72 puan) tarafından
Eşini göndermek neden istiyorlar eşinin burda bi karısı var sonuçta o neymiş ya onların isteğine göremi yaşıyorsunuz 
(28 puan) tarafından
Bilmiyorum abisini yanlız bırakma diyolar
0 oy
tarafından
Nasıl eşini gönderecekler yaa çocuk mu sanki 
(28 puan) tarafından
Bilmiyorum onlar oyle
0 oy
tarafından
Eşini gönderme bence 
0 oy
(1,300 puan) tarafından
Valla sakin gönderme
0 oy
tarafından
Eşin kaç yaşında kuzu git diyince gidiyo gel diyince geliyomuki eşin hakkında plan yapıyolar 
0 oy
(775 puan) tarafından
Eşin ailesinin git demesiyle gidecek mi yani..
0 oy
(2,422 puan) tarafından
Eşinin cevabi önemli, abisi önemliyse evlenmeyip dursaydi. Aile olduğunu idrak edememiş onun ailesi yüz verme gönderme 
0 oy
(2,075 puan) tarafından
Kusura bakma kocan bakıcımı burada ailesi var niye gidecek birde izinsiz kısaca kaçak çalısacaklar sonucu ne olacak peki
0 oy
tarafından
Tövbe yarabbim eşin niye gitsin Allah Allah 
0 oy
tarafından
Ailesi dedi diye eşin onları dinleyip gitmez herhalde sonuçta çoluğu çocuğu var 

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 718 göst.
7 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde Emine buzlu (32 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 1,456 göst.
0 oy
52 cevap 2,091 göst.
0 oy
18 cevap 573 göst.
20 Kasım 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler